Môj účet

Prémiové lampy Unilite - novinky pre rok 2022

Mať kvalitné svetlo je alfa omega nielen pri detailingu, ako sa dnes s obľubou hovorí údržbe auta. Kvalitným svetlom myslíme vysoko nasvietený povrch alebo prémiové lampy, ktoré Unilite značka ponúka. Kvalitné svietidlo či lampu môžete použiť aj pri športe, v lese, pri domácich prácach atď. Značku Unilite môžete ľahko identifikovať pomocou výraznej zeleno-žltej farby. Toto farebné prevedenie nie je len pre estetický dojem, ale hlavne kvôli tomu, aby sa lampa rýchlo našla, keď ju práve hľadáte. Na rok 2022 si Unilite nachystal niekoľko noviniek, z ktorých je najzásadnejšie moderné bezdrôtové nabíjanie, čo sa bude každému páčiť v dielni alebo doma v garáži. Bohužiaľ pri značke Unilite došlo k zdraženiu všetkých existujúcich produktov, vďaka rastúcim cenám surovín a nákladom na preclenie, kvôli Brexitu.

Predstavenie noviniek Unilite

  • Cenovo dostupná čelovka Unilite HT-450 - čelovka s kompaktným dizajnom, ktorá ponúka dva režimy LED diód - jedno hlavné 450 lúmenov biele 6500k CREE LED svetlo a ďalšie 250 lúmenov biely bodový lúč CREE LED, 6500k.
  • Stredná trieda Unilite HT-650R - čelovka s duálnym výkonom 650 lúmenov. Obsahuje 650 lúmenov COB LED, 6500K svetlo a ďalšie 450 lúmenov CREE LED bodový lúč, 6500K. Vďaka pevnej konštrukcii ABS plastu a pogumovanému povrchu vydrží aj veľmi drsné zaobchádzanie.
  • 360° pracovné svetlo Unilite RL-5250 - špecifické okrúhle svetlo s výkonom 5250 lúmenov 50W pri 160 x SMD LED diódach a teplote 6500k. Toto svietidlo je vyrobené z ultra pevnej nylonovej polymérovej zliatiny, ktorá vydrží snáď všetko.
  • Prenosné pracovné svetlo Unilite SLR-3500 - ultra jasné, 3500 lumenové pracovné LED svetlo s powerbankou a dobíjacou batériou. Svetlo, ktoré je vyrobené z tvrdeného polykarbonátu s antireflexnou šošovkou.
  • Silné prenosné pracovné svetlo Unilite SLR-5500 - ultra jasné, 5500 lumenové pracovné LED svetlo so vstavanou powerbankou a dobíjacou batériou. Svetlo, ktoré je vyrobené z tvrdeného polykarbonátu s antireflexnou šošovkou.
  • Detailingová lampa Unilite SLR-4400 - dobíjacia lampa, ktorá poskytuje ultra silný výstup 4400 lúmenov. Disponuje duálnym napájaním, ktoré je možné používať prostredníctvom integrovanej dobíjacej batérie, alebo zapojiť priamo do sieťovej zásuvky. Svetlo je vyrobené z tvrdeného, tlakovo liateho hliníka so super odolnou odolnosťou proti nárazom IK07. Stupeň krytia IP65 poskytuje vysokú ochranu proti vode a prachu a jeho robustný 180° nastaviteľný stojan / rukoväť zaisťuje umiestnenie v mnohých pozíciách.
  • Veľká detailingová lampa Unilite SLR-6000 - veľká dobíjacia lampa, ktorá poskytuje ultra silný výstup 6000 lúmenov. Disponuje duálnym napájaním, ktoré je možné používať prostredníctvom integrovanej dobíjacej batérie alebo zapojiť priamo do sieťovej zásuvky. Svetlo je vyrobené z tvrdeného, tlakovo liateho hliníka so superodolnou odolnosťou proti nárazom IK07. Stupeň krytia IP65 poskytuje vysokú ochranu proti vode a prachu a jeho robustný 180° nastaviteľný stojan / rukoväť zaisťuje umiestnenie v mnohých pozíciách.
  • Pracovné svetlo Unilite WCHX7 - prvé kompaktné pracovné svietidlo s bezdrôtovým nabíjaním. 700 lumen COB LED s 6500k čisto bielym svetlom ponúka dostatok svetla a ďalšie 275 lumen bodový lúč LED ponúka diaľkový lúč. Svetlo má ultra pevnú konštrukciu z nylonu, hliníka a TPR ponúka ultra pevné IP65 IK07 IP, ktoré umožňuje vysokú odolnosť proti prachu a vode, ultra tvrdú odolnosť proti nárazom a tiež ochranu proti nárazu pri páde z výšky až 2 m.
  • Ručné svietidlo Unilite WCFL12 - úplne nové, super jasné 1200 lumen svietidlo s možnosťou bezdrôtového nabíjania. Je vyrobená z ultra pevného nylonu, hliníka a TPR a môže sa pochváliť pôsobivým hodnotením IP68/IK07, ktoré ponúka vysokú ochranu pred prachom a vodou a extrémne tvrdú odolnosť proti otrasom a taktiež odolnosť voči pádu z výšky až 2 m.
  • Nabíjacia stanica Unilite WCSGL - ultra odolná bezdrôtová nabíjacia podložka pre nový rad bezdrôtových nabíjacích LED pracovných svetiel a tiež chytrých telefónov. Táto nabíjacia podložka s ultratuhou ABS a nylonovou polymérovou konštrukciou ponúka odolnosť proti nárazom IK07. Silné magnety na zadnej strane umožňujú jednoduchú montáž na magnetické povrchy a taktiež vstavané otvory pre skrutky pre trvalú montáž na stenu. Ideálne na nabíjanie jedného zariadenia.
  • Duálna nabíjacia stanica Unilite WCDBL - ultra odolná duálna bezdrôtová nabíjacia podložka pre nový rad bezdrôtových nabíjacích LED pracovných svetiel a tiež chytrých telefónov. Táto nabíjacia podložka s ultratuhou ABS a nylonovou polymérovou konštrukciou ponúka odolnosť proti nárazom IK07. Silné magnety na zadnej strane umožňujú jednoduchú montáž na magnetické povrchy a taktiež vstavané otvory pre skrutky pre trvalú montáž na stenu. Ideálne na nabíjanie dvoch zariadení.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Rozšírenie ponuky a zlacnenie u Fictech
Francúzska značka autokozmetiky Fictech u nás teraz prešla dôkladnou revíziou - kompletné zníženie odporúčaných cien, doplnenie množstva noviniek a zavedenie plošnej zľavy -12%!
Celý článok
Leštiace pasty Scholl Concepts
Rozširujeme našu ponuku o produkty na strojové leštenie laku. Ide o nemeckú značku Scholl Concepts, ktorá ponúka prémiové pasty a leštiace kotúče.
Celý článok
Poorboy's - kompletná aktualizácia
Zaradili sme do ponuky 6 noviniek od značky Poorboy's a celý sortiment sme zlacnili. Teraz je bestseller Natural Look ešte dostupnejší!
Celý článok
Plošné zlacnenie značky CarPro!
Juhokórejská značka CarPro sa radí k veľmi úspešným značkám. My sme veľmi radi, že dodávateľ znížil ceny a my vám tak môžeme CarPro ponúknuť za lepšie, trvalo znížené ceny!
Celý článok