Môj účet

Poorboy's - novinky a zníženie cien

Americká značka Poorboy's je na slovenskom a českom trhu špecifická v tom, že si zákazníci obľúbili určité produkty, ktoré nakupujú často a opakovane. Na druhú stranu je tu ale množstvo zaujímavých produktov, ktoré si nevšímajú, a to je škoda. Chceme vám ukázať 6 noviniek, najviac obľúbené produkty, ale práve aj produkty, ktoré sú tiež super, ale čakajú na svoje objavenie. V súvislosti s aktualizáciou došlo k plošnému zníženiu cien.

10 najobľúbenejších produktov od Poorboy's World

  1. Asi každý pozná oživovač plastov s vôňou čerešní Poorboy's Natural Look - čistič na palubnú dosku a ďalšie plasty v interiéri vozidla. Je na vodnej báze a s patentovanou ochranou proti UVA a UVB žiareniu. Zanecháva na plaste, vinyle alebo koži suchý, čistý a nový vzhľad. Výsledok po čistení je matný efekt.
  2. Ružový sealant na disky Poorboy's Wheel Sealant (237 ml) - dlhodobá ochrana kolies tam, kde je problém s usadzovaním brzdového prachu, čo je de facto u všetkých áut. Chráni proti oxidácii a má neskutočnú vlastnosť – dokonalé odpudzovanie vody. Na čo nesmieme zabudnúť je podmanivá vôňa sealantu, konkrétne vôňa ovocnej žuvačky.
  3. Šikovný odstraňovač vtáčieho trusu Poorboy's Bird Sh#t Remover - rýchly a bezpečný spôsob, ako odstrániť vtáčí trus, decht, mŕtvy hmyz alebo miazgu zo stromu. Je šetrný k laku aj voskom a môžete ho použiť aj na sklo, plasty, vinyl, chróm a ďalšie povrchy.
  4. Odstraňovač hmyzu Poorboy's Bug Squash - rýchly a bezpečný na odstránenie mŕtveho hmyzu, asfaltu, nečistôt, cestnej špiny a soli z vozidiel. Hlavnou prednosťou prípravku je okrem vysokej účinnosti jeho šetrnosť. Jeho pH neutrálne zloženie je šetrné k laku a všetkým ďalším častiam vozidla, na ktorých je aplikovaný vosk, sealant alebo keramická ochrana laku.
  5. Veľmi ste si obľúbili aj čistič na sklá Poorboy's Glass Cleaner - môžete ho používať na slnku aj v tieni, čo každý čistič okien nezvládne. Rýchlo schne a nezanecháva šmuhy.
  6. Hybridný rýchly detailer Poorboy's Quick Detailer Plus QD+ - rýchly detailer s vysokým obsahom karnaubského vosku a so syntetickými polymérmi, ktorý vyčistí vaše vozidlo a zvýši lesk a ochranu laku. Ideálne na použitie po umytí vozidla, kedy vyčistí zvyšné nečistoty alebo vodné kvapky a predlžuje existujúcu ochranu laku. Vzhľadom na svoje unikátne zloženie môžete Poorboy's Quick Detailer Plus použiť aj ako samostatnú ochranu laku, ktorá vydrží po dobu niekoľkých týždňov.
  7. Poorboy's Carpet and Upholstery Cleaner - bezpečný a účinný čistič na koberce a látkového čalúnenia v aute. Ide o netoxický, vysoko koncentrovaný prípravok, ktorý emulguje nečistoty a dvíha škvrny z povrchu látky alebo koberca. Dostatočne účinný na odstránenie všetkých škvŕn, napriek tomu sa nemusí po použití oplachovať.
  8. Prací prostriedok na utierky Poorboy's Typhoon Microfiber Cleaner - vysokokoncentrovaný čistiaci prostriedok, ktorý vie vyčistiť všetky uteráky z mikrovlákna, mikrovláknové utierky a mikrovláknové aplikátory.
  9. Glaze pre tmavé farby Poorboy's Black Hole Show Glaze - ľahko aplikovateľný glaze pre tmavé laky. Najpredávanejší produkt značky Poorboy's na svete. Pomáha vyťažiť maximum z tmavých farieb a pomáha skrývať ľahké hologramy, škrabance a farebné nedokonalosti.
  10. Glaze pre svetlé farby Poorboy's White Diamond Show Glaze - ľahko aplikovateľný glaze pre svetlé laky. Všetky biele, strieborné a svetlé farby budú svietiť ako diamant. White Diamond pomáha vyťažiť maximum zo svetlých farieb a pomáha skrývať ľahké hologramy, škrabance a farebné nedokonalosti.

6 resp 4 novinky od Poorboy's World

  1. Čistič a odmasťovač povrchu Poorboy's Ceramic Surface Prep (473 ml) - je navrhnutý tak, aby odstránil všetky existujúce zvyšky leštiacich pást, oleja alebo povrchovo aktívnej látky, aby sa zabezpečilo, že váš keramický povlak bude aplikovaný na skutočne čistý povrch. Obsahuje IPA (izopropylalkohol) a trojito filtrovanú deionizovanú vodu a navyše lubrikant, aby sa zabránilo poškodeniu pri stieraní.
  2. Keramická ochrana plastov Poorboy's Everlasting Ceramic Trim Coating Kit (30 ml) - ľahko aplikovateľný nano keramický povlak s obsahom SiO2 pre textúrované povrchy vonkajšieho obloženia. Tento odolný povlak zachováva farbu nového obloženia, obnovuje farbu vyblednutého obloženia a chráni pred ďalším vyblednutím vystavením UV lúčom a prírodným živlom. Everlasting Trim Coating odoláva chemikáliám a kontaminantom životného prostredia a čo je najlepšie, nerobí šmuhy ani sa nezmýva!
  3. Keramický povlak Poorboy's SuperHydrophobic Ceramic Coating Kit (30 ml) - ľahko aplikovateľný nano keramický povlak pre hladké povrchy, ktoré zahŕňajú číry lak, sklo, plast a chróm. Toto najmodernejšie zloženie obsahuje nanočastice SiO2 suspendovanej v robustnej, ale flexibilnej termoplastickej živici, ktorá sa spojí s povrchom a vytvorí pružnú keramickú vrstvu. Povrchy potiahnuté superhydrofóbnym keramickým povlakom sú odolné proti poškriabaniu, opotrebeniu a chemikáliám s ochranou, ktorá vydrží až 3 roky.
  4. Tri nové priehľadné fľaše s objemom 710 ml s rozdielnym rozprašovačom. Vysoko pevné a odolné fľaše s mierkou a možnosťou mixovania v pomere do 1:10.

Tipy na produkty Poorboy's, ktoré možno ešte nepoznáte

  • Vonkajší oživovač plastov Poorboy's Trim Restorer - jedinečný prípravok, ktorý obnovuje pôvodný vzhľad exteriérových plastov, vinylu, gumy alebo pneumatík. Vďaka patentovanému UV absorbéru chráni materiály pred UV žiarením, vyblednutím, dokáže odpudzovať vodu aj nečistoty a uľahčuje údržbu najmä exteriérových plastov. Špeciálne zloženie prípravku Trim Restorer hlboko preniká do plastu, dokáže obnoviť zašlej čiernej farby a dodá saténový lesk. Má dlhotrvajúci účinok, nezanecháva lepivý povrch a nerobí mapy.
  • Silný čistič na kolesá Poorboy's Spray and Rinse Wheel Cleaner - agresívny citrusový čistič na kolesá. Stačí nastriekať na celé kolesá, nechať pôsobiť a následne opláchnuť prúdom vody.
  • Lesk na pneumatiky Poorboy's Bold and Bright Tyre Dressing - vodeodolný lesk na pneumatiky. Lacné lesky na pneumatiky môžu často narušiť samotnú gumu a pneumatika sa tak stane nebezpečnou. Bold And Bright to ale nerobí. Bold and Bright neobsahuje ropné destiláty a dokáže pneumatiky chrániť pred zákerným UVA a UVB žiarením. Bold and Bright je špeciálne navrhnutý tak, aby bol suchý na dotyk a mohol sa aplikovať na slnku aj v tieni. Prácu vám navyše spríjemní podmanivá kokosová vôňa!
  • Rýchly detailer Poorboy's Spray and Gloss - rýchly detailer s vysokým leskom. Perfektné použitie na automobilových výstavách, šetrne odstráni prach, vodné škvrny alebo odtlačky prstov. Je možné používať na všetkých farbách, na sklo, plast alebo chróm.
  • Osviežovač vzduchu Poorboy's Air Freshener - Strawberry (473 ml) - vo vode rozpustný deodorátor, ktorý ničí plesne a baktérie. Môže byť nastriekaný do koberca, čalúnenia alebo použitý ako jemná hmla do interiéru automobilu. Otravný zápach už nebude mať šancu. Poorboy's osviežovače vzduchu sú bezpečné a ľahko použiteľné. Nerobia škvrny na látke. Osviežovače vzduchu od Poorboy's dokážu zničiť nežiaduce baktérie, ktoré spôsobujú zápach. Tieto biocídne prípravky tiež pomáhajú predchádzať vzniku plesní a zatuchnutému pachu napr. u veteránov áut alebo lodí, ktoré sa nepoužívajú. Vôňa jahôd.
Poorboys Wheel Sealant
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Plošné zlacnenie značky CarPro!
Juhokórejská značka CarPro sa radí k veľmi úspešným značkám. My sme veľmi radi, že dodávateľ znížil ceny a my vám tak môžeme CarPro ponúknuť za lepšie, trvalo znížené ceny!
Celý článok
Jesenné novinky od Sam's Detailing
S príchodom chladných jesenných dní sme osviežili celý sortiment "bláznivých" detailerov z anglického Sheffieldu. Upravili sme ceny (niečo dole, niečo hore) a doplnili novinky.
Celý článok
Rupes - nové pasty a kotúče
Popredný svetový výrobca leštiacej techniky pre renováciu laku - Rupes predstavil nové leštiace pasty a kotúče. Ukážeme si tri nové pasty, ktoré konečne neprášia.
Celý článok
Desať tipov ako pripraviť auto na zimu
Dlhá zima je pred nami a to znamená náročnejšie podmienky na prevádzku vozidla, jeho vzhľad a najmä údržbu. Preto sme spísali desatoro odporúčaní na prípravu auta na zimu.
Celý článok