Môj účet

Stalo sa neuveriteľné, došlo k zníženiu cien u značky CarPro!

Juhokórejská značka CarPro patrí k veľmi populárnym značkám u nás v Ahifi a sme preto veľmi radi, že v dnešnej dobe, keď sa všetko zdražuje, niekto svoje produkty dokáže zlacniť. Značka CarPro plošne zlacnila všetky produkty, a to celkom zásadne! Navyše na množstve produktoch je akcia, kde je možné reálne nakúpiť daný produkt najlacnejšie na slovenskom a českom internete. Značka CarPro kontinuálne rozširuje ponuku svojich produktov a popravde - na každú ich novinku sa aj my veľmi tešíme. V roku 2022 bude na trh uvedené množstvo ďalších a veľmi zaujímavých noviniek, ale na tie si ešte musíme chvíľu počkať.

Ukážeme vám 10 bestsellerov značky CarPro

  1. CarPro maskovacia páska 24 mm - profesionálna červená maskovacia páska, ktorá spĺňa tie najvyššie nároky. Najviac predávaný rozmer je práve v šírke 24 mm.
  2. Sada CarPro CeriGlass Polish Kit (150 ml) - špičkové riešenie korekcie a leštenia skla so zmesou látok z keramických brusív, oxidov céru a nanotechnológií.
  3. Legendárny odstraňovač vzdušnej hrdze CarPro IronX (500 ml) - IronX je roztok na bezpečné odstránenie vzdušnej hrdze z laku, skiel a diskov kolies (odstraňuje hnedý povlak). Po aplikácii reaguje so skorodovaným železným prachom (pri reakcii mení farbu na purpurovú) a vytvára tým vo vode rozpustný komplex.
  4. Odmasťovacia kvapalina CarPro Eraser (500 ml) - najlepší a najbezpečnejší spôsob, ako dokonale odmastiť a odstrániť leštiace pasty z karosérie pred aplikáciou ochrany laku.
  5. Lesk na pneumatiky CarPro Perl (500 ml) - koncentrovaný prípravok na starostlivosť o pneumatiky, plastové, vinylové, gumené a kožené prvky v exteriéri aj interiéri vozidla a v motorovom priestore. Obsahuje silný UV filter a chráni pred popraskaním a žltnutím.
  6. Profesionálny čistič na interiér CarPro Inside (500 ml) - koncentrovaný penivý čistič určený na všetky povrchy v interiéri vozidla - prírodná aj umelá koža, plasty, drevo a ďalšie materiály. Vysoko peniaca aktívna jemná zmes ľahko odstraňuje špinu, mastnotu, pot a ďalšie nečistoty z plastov, vinylu a gumy.
  7. Rýchly detailer CarPro EliXir (500 ml) - zmes nano technológií, ktoré vytvárajú zrkadlovo hlboký lesk a zvýrazňujú každý odtieň laku. Hodí sa nielen pre lak, ale aj všetky ďalšie povrchy - plastové diely, sklá aj kolesá.
  8. Koncentrovaný autošampón CarPro Reset (500 ml) - vytvorený priamo pre automobily chránené nanopovlakom CarPro CQuartz. Šampón má vynikajúcu penivosť a neutrálne pH. Neobsahuje zbytočné prísady polymérov a syntetických leskov - je to čistý, intenzívne čistiaci šampón, ktorý umožňuje hĺbkové čistenie povrchu a obnovenie jeho pôvodných vlastností.
  9. Detailer s keramikou CarPro Reload (500 ml) - najrýchlejší a najúčinnejší Quick Detailer, ktorý dodáva laku extrémny lesk, chráni ho pred poveternostnými vplyvmi, odpudzuje vodu a nečistoty. Vytvára ochranný anorganický povlak na báze skla (obsahuje 5% SiO2) so životnosťou až 4 mesiace. Na rozdiel od ostatných kremičitých detailérov, Reload ponúka ešte bonus vo forme schopnosti maskovať drobné nedostatky v laku.
  10. Odstraňovač vzdušnej hrdze a asfaltu v jednom CarPro TriX (500 ml) -  produkt 2 v 1, který spojuje účinky TarX a IronX, šetrí tak čas aj peniaze. Za cenu len mierne zníženého účinku prináša úsporu pracovných krokov, teda času aj peňazí.

A teraz konečne novinky CarPro!

  • Štyri nové závesné vône CarPro za 1,16 €: CarPro Air Freshener AlmondCarPro Air Freshener Lime MintCarPro Air Freshener PatchouliCarPro Air Freshener Squash.
  • Nový keramický povlak CarPro CQuartz SiC, ktorý vznikol na oslavu konca dekády a desiatich rokov na trhu produktov CQUARTZ. Po intenzívnom výskume, vývoji a testovaní je CQUARTZ SiC pripravený pokračovať tam, kde TiO2 skončil. Ako názov napovedá, toto nové zloženie obsahuje aj SiC (karbid kremíka) pre dodatočnú odolnosť voči chemikáliám. V ponuke je 10, 30 a 50 ml balenie.
  • Konečne poriadny prípravok na predumytie od CarPro Lift - slúži na použitie pred bežným umývaním auta autošampónom. Dokáže uľahčiť mnoho práce s následným čistením. Stačí ho len zriediť v penovači a potom nastriekať na celé vozidlo vrátane diskov, pneumatík aj podbehov. Pomôže vám ľahko odstrániť hrubé nečistoty a mastnotu, ktorá sa inak z niektorých miest ťažko vymýva.
  • Prípravok na pranie mikrovláknových utierok a uterákov CarPro MFX - jedna z najdôležitejších vecí každého detailera, ktorý sa rád stará o svoje vozidlo, je správna starostlivosť o mikrovláknové utierky, sušiace uteráky, umývacie rukavice, aplikátory alebo leštiace kotúče.
  • Nová leštiaca pasta CarPro UltraCut - pasta, ktorá je výsledkom najnovšieho vývoja firmy CarPro na poli pást pre leštenie lakov. Cieľom bolo vylepšiť technológiu leštiacich pást vo všetkých možných aspektoch, ako sú maximálny brúsny výkon na jednej strane a vysoký finálny lesk na strane druhej, konzistentné výsledky bez stôp po leštení, kompatibilita so širokou škálou autolakov a schopnosť dosahovať vysokú produktivitu s minimálnym tlakom na orbitálnych leštičkách.

Novinky sme dnes objednali na náš sklad, ale bohužiaľ nie všetko má dodávateľ na sklade, ale budeme sa snažiť všetko postupne doskladňovať!

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

CarPro CQuartz SiC (10 ml)Keramická ochrana laku CarPro CQuartz SiC (10 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak na ochranu laku, 10 ml20,38 EURSkladomCarPro CQuartz SiC (30 ml)Keramická ochrana laku CarPro CQuartz SiC (30 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak pre ochranu laku, 30 ml66,63 EURSkladomCarPro CQuartz SiC (50 ml)Keramická ochrana laku CarPro CQuartz SiC (50 ml)Rýchly náhľadkeramický povlak pre ochranu laku, 50 ml99,13 EURDočasne nedostupnéCarPro Air Freshener AlmondVôňa do auta CarPro Air Freshener AlmondRýchly náhľad (3 hodnotenia)závesná vôňa s logom CarPro, mandľová1,21 EURSkladomCarPro Air Freshener Lime MintVôňa do auta CarPro Air Freshener Lime MintRýchly náhľad (2 hodnotenia)závesná vôňa s logom CarPro, limetka1,21 EURSkladomCarPro Air Freshener PatchouliVôňa do auta CarPro Air Freshener PatchouliRýchly náhľadzávesná vôňa s logom CarPro, pačuli1,21 EURDočasne nedostupnéCarPro Air Freshener SquashVôňa do auta CarPro Air Freshener SquashRýchly náhľadzávesná vôňa s logom CarPro, tekvica1,21 EURSkladomCarPro CQuartz Blackout (100 ml) Doprava zadarmoŠpičková ochrana na pneumatiky CarPro CQuartz Blackout (100 ml)Rýchly náhľadodolná a trvanlivá ochrana pneumatík, 100 ml124,96 EURSkladomCarPro CQuartz Blackout (50 ml)Špičková ochrana na pneumatiky CarPro CQuartz Blackout (50 ml)Rýchly náhľadodolná a trvanlivá ochrana pneumatík, 50 ml70,79 EURSkladomCarPro Lift (1 l)Predumytie CarPro Lift (1 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)prípravok na predumytie, 1000 ml17,88 EURSkladomCarPro Lift (4 l)Predumytie CarPro Lift (4 l)Rýchly náhľadprípravok na predumytie, 4000 ml54,13 EURSkladomCarPro Lift (500 ml)Predumytie CarPro Lift (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)prípravok na predumytie, 500 ml12,46 EURSkladomCarPro MFX (1 l)Prípravok na pranie mikrovláknových utierok CarPro MFX (1 l)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)prípravok na pranie mikrovláknových utierok a kotúčov, 1000 ml17,46 EURSkladomCarPro MFX (4000 ml)Prípravok na pranie mikrovláknových utierok CarPro MFX (4000 ml)Rýchly náhľadprípravok na pranie mikrovláknových utierok a kotúčov, 4000 ml45,38 EURSkladomCarPro MFX (500 ml)Prípravok na pranie mikrovláknových utierok CarPro MFX (500 ml)Rýchly náhľadprípravok na pranie mikrovláknových utierok a kotúčov, 500 ml14,13 EURSkladomCarPro UltraCut (1 l)Leštiaca pasta CarPro UltraCut (1 l)Rýchly náhľadleštiaca pasta, 1000 ml64,54 EURDočasne nedostupnéCarPro UltraCut (250 ml)Leštiaca pasta CarPro UltraCut (250 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)leštiaca pasta, 250 ml22,04 EURSkladomCarPro UltraCut (500 ml)Leštiaca pasta CarPro UltraCut (500 ml)Rýchly náhľadleštiaca pasta, 500 ml44,13 EURSkladom

Podobné články

Prehliadaná autokozmetika 303
Je škoda nepoukázať aj na také značky, ako je amerciká autokozmetika "303", ktorá tak nejako upadla do zabudnutia. Poďme si ju pripomenúť!
Celý článok
Jesenné novinky od Sam's Detailing
S príchodom chladných jesenných dní sme osviežili celý sortiment "bláznivých" detailerov z anglického Sheffieldu. Upravili sme ceny (niečo dole, niečo hore) a doplnili novinky.
Celý článok
Rupes - nové pasty a kotúče
Popredný svetový výrobca leštiacej techniky pre renováciu laku - Rupes predstavil nové leštiace pasty a kotúče. Ukážeme si tri nové pasty, ktoré konečne neprášia.
Celý článok
Desať tipov ako pripraviť auto na zimu
Dlhá zima je pred nami a to znamená náročnejšie podmienky na prevádzku vozidla, jeho vzhľad a najmä údržbu. Preto sme spísali desatoro odporúčaní na prípravu auta na zimu.
Celý článok