Môj účet

Jesenné novinky od Sam's Detailing

Jesenná detailingová sezóna je v plnom prúde a väčšina z nás rieši prezúvanie auta na zimné pneumatiky a chystanie auta na zimnú sezónu. Tá vždy dokonale preverí, ako dôkladne sme auto na zimu nachystali a pripravili. Pokiaľ si neviete rady, ako svoje auto na zimu nachystať, pomôcť vám môže náš článok 10 tipov na údržbu pred zimnou sezónou. V ponuke máme viac ako 40 výrobcov autokozmetiky a každý priebežne uvádza svoje novinky na trh, ktorých sú za celý rok stovky. Na samom konci októbra prišiel rad na aktualizáciu značky Sam's Detailing. Vzhľadom k neustálym správam o zdražovaní sme sa trošku báli, že aj Sam's výrazne zdvihne ceny, ale našťastie sa zdvíhali ceny len pri niekoľkých položkách, a to maximálne do 10%. Naopak - niekoľko produktov je lacnejších!

10 najobľúbenejších produktov Sam's Detailing u nás

Každá značka má svoje najpredávanejšie produkty a my ich pri aktualizácii začneme viac ukazovať, aby ste si mohli urobiť obrázok, ktoré produkty od daného výrobcu sú tie najobľúbenejšie a mohli ste ich tiež vyskúšať a používať.

  1. miesto: Odstraňovač asfaltu a zbytkov lepidla Sam's Detailing Tar & Glue Remover (500 ml) - jeden z absolútne najlepších odstraňovačov téru a zvyškov lepidla na celosvetovom trhu. Má gélovú konzistenciu, je šetrný k laku a super účinný. Tento prípravok by nemal chýbať vo výbave žiadného detailera.
  2. miesto: Sealant s obsahom SiO2 Sam's Detailing Ceramic Boost (500 ml) - pre tých, ktorí nechcú nič moc riešiť a hľadajú rýchlu ochranu, ktorá karosériu ochráni na niekoľko mesiacov, rozjasní lak a urobí tzv. kvapôčkovanie pri umývaní alebo daždi. Tak práve pre nich je tu rýchly sealant s obsahom kremíka.
  3. mieso: Prípravok na plasty a gumu Sam's Detailing Rubber & Trim Dressing (500 ml) - moderné je mať matný povrch! Tento prípravok je skvelý na exteriérové a interiérové plasty, ale aj na pneumatiky. Výsledkom po aplikácii je saténový povrch. Pri práci vás bude sprevádzať čerešňová vôňa, ktorou prípravok krásne vonia.
  4. miesto: Kefa na kolesá Sam's Detailing Mini Flexi Alloy Wheel Brush - cenovo dostupná kefa na kolesá, s ktorou sa dostanete pri umývaní na úzke miesta v kolesách aj v motorovom priestore. Kefa obsahuje ohybný a pružný drôt, ktorý umožní pracovať aj v záhyboch.
  5. miesto: Rychlý detailer pre interiér Sam's Detailing Interior Detailer (500 ml) - detailer, ktorý zanecháva matný finiš a vytvorí na povrchu antistatickú vrstvu, ktorá odpudzuje prach na palubnej doske a ďalších rovných plochách v interiéri vozidla. Detailer má príjemnú sviežu vôňu.
  6. miesto: Čistič na okná a sklá Sam's Detailing Glass Cleaner (500 ml) - unikátne gélové zloženie, ktoré nesteká pri sprejovaní na čistené okno. Zároveň zabraňuje prilepeniu čističa na palubnej doske alebo na dverovej výplni. Výsledkom je perfektne vyčistené okno bez šmúh.
  7. miesto: Rychlý detailer na exteriér auta Sam's Detailing Exterior Detailer (500 ml) - detailer môžete použiť na všetky vonkajšie časti vozidla. Môže vytvoriť tzv. "mokrý" vzhľad laku a naviac dokáže zvýšiť hĺbku lesku. Je radosť s ním pracovať - vonia po tropickom ovocí.
  8. miesto: Prémiový aplikátor na pneumatiky Sam's Detailing Tyre Dressing Applicator - unikátny aplikátor, ktorý inde nenájdete. Ručný aplikátor na nanášanie ochrany na pneumatiky. Skvele sa drží a práca s ním je oveľa presnejšia a hlavne pohodlnejšia pre pravú ruku.
  9. miesto: Odstraňovač hmyzu Sam's Detailing Insect Remover (500 ml) - prípravok, ktorý je určený na odstránenie zvyškov hmyzu na čelné časti vozidla a na odstránenie krvavých šmúh z hmyzu. Je šetrný k voskom a sealantom a neobsahuje žiadne rozpúšťadlá.
  10. miesto: Kefa Sam's Detailing Leather Brush - vysokokvalitná ergonomická kefa na kožu (a nielen kožu) a interiér, ktorá je vyrobená z tých najjemnejších prírodných štetín. Mierne ohnuté plastové držadlo skvele padne do ruky a dobre sa s ním pracuje a manipuluje.

Veľká zľavová akcia Sam's Detailing v polovici novembra!

POZOR! V polovici novembra spustíme veľkú zľavovú akciu práve na celý sortiment značky Sam's Detailing. To je čas, kedy by sme mali do skladu naskladniť novinky, ktoré si tak budete môcť následne zakúpiť, a to - za akčnú cenu! Zľavy na značky Sam's Detailing nie sú príliš časté, preto odporúčame dať si poznámku do kalendára, alebo starostlivo sledovať náš web a sociálne siete. Rozhodne sa máte na čo tešiť - bude to stáť zato!

Konečne uvádzame zoznam noviniek Sam's Detailing

A nakoniec to najlepšie! Predstavíme vám horúce novinky, ktoré budeme v priebehu novembra naskladňovať a ktoré sú určené na sezónu 2022.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Niektoré nové produkty od spoločnosti Purestar
Ako zvyčajne, spolu so zásobami vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar pribudne aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualizácii.
Celý článok
Rupes - nové pasty a kotúče
Popredný svetový výrobca leštiacej techniky pre renováciu laku - Rupes predstavil nové leštiace pasty a kotúče. Ukážeme si tri nové pasty, ktoré konečne neprášia.
Celý článok
Poďme si na to posvietiť!
Dobre nasvietená plocha pri práci je najzákladnejšia podmienka pre úspešný výsledok, de facto akejkoľvek práce. Máme tu pár noviniek v detailingovom osvetlení Unilite.
Celý článok
Desať tipov ako pripraviť auto na zimu
Dlhá zima je pred nami a to znamená náročnejšie podmienky na prevádzku vozidla, jeho vzhľad a najmä údržbu. Preto sme spísali desatoro odporúčaní na prípravu auta na zimu.
Celý článok