Môj účet

Podmanivé parfumy do auta i domácností - FOEN

Jedným z piatich zmyslov každého človeka je čuch, ten býva často neprávom zanedbávaný. Vône sa v našom mozgu úkladajú dlhé roky aj desaťročia. Len si spomeňte, keď zavonia niečo z vášho detstva alebo ďalekej minulosti, čo to evokuje a aké spomienky vôňa vyvoláva. (Ako múdro vyhlásil americký spisovateľ David Eddings: „Ruža rozkvitá a potom opadá, ale jej vôňa trvá v mysli naveky“). Vône hrajú v našich životoch úlohu úplne zásadnú. Preto je skvelé mať svoje auto, byt či pracovisko prevoňané príjemnou vôňou, ktorá nás dokáže povzbudiť, rozradostniť alebo nám jednoducho len navodiť príjemný pocit. Z týchto dôvodov sa aj my neustále snažíme rozširovať našu ponuku parfumov do auta. Závesné vône a parfumy Fresso sú u našich zákazníkov veľmi obľúbené a veríme, že si čoskoro rovnako obľúbite aj ďalšiu novú značku v našom e-shope, ktorou je Foen. Foen je najpredávanejšia značka parfumu do auta a do interiérov budov u našich poľských susedov. Foen sa veľmi úzko špecializuje na parfumy a dokáže tak ponúknuť ten najlepší mix vône a za super cenu. Pri príchode značky Foen došlo k novému rozradeniu parfumov a vôní v našom e-shope, sme prehľadnejší. Parfumy Foen máme už kompletne skladom.

16 parfumov FOEN

U Foen si vyberie každý, v ponuke nájdete 16 rôznych vôní. Najväčší problém pri výbere vône bude konečná voľba parfumu, všetky voňajú podmanivo a veľmi pekne. Vyberať môžete z 2 veľkostí, 200 ml a 500 ml. Či už vyberiete akýkoľvek objem, vôňa Vám vydrží veľmi dlho. Parfumy Foen sa ponúkajú v čiernom obale, ktorý je doplnený piktogramom ku každej špecifickej vôni. Radi by sme Vám teraz predstavili všetkých 16 vôní:

  • Interiérová vôňa Foen Adventure - závan naozajstného dobrodružstva, objavte nové miesta a zvedavo sa pozerajte do neznáma. Interiérový parfum Foen Adventure je venovaný prieskumníkom, ktorí chcú objaviť harmonickú kombináciu ingrediencií, vrátane vône Ylang-Ylang. Upokojujúci tón vône vás napĺňa túžbou dobyť svet a dáva vám silu konať.
  • Interiérová vôňa Foen Aqua - svieža citrusová vôňa šíri v priestore jedinečnú auru domáceho krbu, je očisťujúca a zároveň sladká a jemná. Vďaka optimálne zvoleným tónom vône dodáva Foen Aqua energiu, uvoľňuje celé telo a umožňuje vám unášať sa do vzdialenej ríše snov. Nechajte sa uvoľniť, keď sa obklopíte sviežou citrusovou vôňou, ktorá jemne prenikne do vašich nosných dierok, upokojí vaše nervy a zlepší vašu pohodu.
  • Interiérová vôňa Foen Black - zažite vzrušenie z pretekania, ktoré vás zavedie priamo na štartovaciu čiaru. Foen Black parfum je výborná vôňa do auta, ktorá sa skvele hodí pre každodennú starostlivosť o auto a povrchy v domácnosti. Kombinácia korenia, ovocia a rastlín vytvára vyvážený aranžmán, ktorý vyplní všetky zákutia priestoru.
  • Interiérová vôňa Foen Boss - pre upokojenie nervov je najlepšie zhlboka sa nadýchnuť. Parfum Boss je svieža mužská vôňa, vďaka ktorej si oddýchnete a necháte sa unášať prúdom ovocnej a rastlinnej vône. Vydajte sa na zmyselnú túru aromatickým hájom plným kvitnúcich stromov, ovocia a bujnej vegetácie. Pocíťte silu prírody!
  • Interiérová vôňa Foen Bubble Gum - preneste sa do sveta fantázie, ktorý si zamilujú všetky deti aj dospelí. Ovocie, kvety a korenie sú zmyselnou a originálnou kompozíciou. Vôňa žuvačky pripomína časy detstva a je ako stvorená na osvieženie auta, bytu alebo kancelárie. Vnímajte osviežujúcu vôňu, ktorá vám pripomenie príjemné chvíle.
  • Interiérová vôňa Foen Flower - kvetinová vôňa, ktorá presne odráža ženskú povahu - je synonymom elegancie, jemnosti a zvodného charakteru, ktorý na jednej strane upokojuje a na druhej stimuluje k tvorbe. Vneste rozkvitnutú lúku do svojho interiéru. Parfum Foen Flower je aj napriek svojmu dominantnému charakteru príjemný, nedráždi čuch a pri dlhodobom používaní je neodolateľný.
  • Interiérová vôňa Foen Gentleman - oslávte mužnosť vo všetkých možných aspektoch! Parfum Foen Gentleman prirodzenou cestou zdôrazní silu a sebavedomie. Efektná vôňa v retro štýle skvele zapadne do izieb aj vozidiel. Vyberte si kombináciu testosterónu, sily a slušného správania ukrytú v malom balení dávkovača.
  • Interiérová vôňa Foen Green Tea - vôňa zeleného čaju je skvelou voľbou nielen pre fanúšikov tohto nápoja. Od tejto chvíle ucítite aromatický čaj v kuchyni, rovnako ako v každom kúte domu, v aute, hoteli a všade tam, kde sa potrebujete osviežiť. Postarajte sa o príjemnú vôňu do auta. Zelený čaj má aromaterapeutické vlastnosti, pomáha dosiahnuť stav relaxácie a čistí vzduch od toxínov.
  • Interiérová vôňa Foen Her & His - žena a muž sú dokonalou kombináciou ako Yin-Yang. Foen Her & His je osviežujúca vôňa pre ňu aj pre neho, ktorá bola vytvorená z kombinácie starostlivo vybraných ingrediencií. Kto sa zoznámi s harmonickým receptom, zistí, že žiadny z prvkov tu nie je náhodný. Elegantná vôňa pre ňu aj pre neho sa bude skvele hodiť do každej miestnosti, či už je to kozmetický salón, reštaurácia, klub, auto alebo súkromný byt.
  • Interiérová vôňa Foen Jack - expozícia mužskej sily v aromatickej podobe je ponukou určená pre sebavedomých, odhodlaných a šikovných mužov. Pri tvorbe Foen Jack sa kládol dôraz na intenzitu, ktorá dokonale podčiarkuje charizmu a silu. Zoznámte sa s vôňou, ktorá uvoľňuje, blahodárne pôsobí na pohodu a upokojuje celé telo.
  • Interiérová vôňa Foen Laguna - ponorte sa do morského vánku, ktorý vám poskytne oddych, umožní vám odpočívať a vydať sa na zmyselnú cestu po plážach trópov. Foen Laguna je miestom, kde sa more stretáva s pevninou a vytvára vzdušnú, prirodzenú a osviežujúcu kombináciu. Najintenzívnejšia aróma Foen zaujme svojim zložením a charakterom. Osloví tajomných, kreatívnych a sebavedomých ľudí.
  • Interiérová vôňa Foen New Car Leather - čo môže byť spojené s mužským charakterom viac, než vôňa kože obklopená drevitými, balzamovými vonnými tónmi. Tlmený, ale ľahko zamatový akcent dokonale zapadne do aranžmánov izieb a interiérov áut. Vôňa kože vypĺňa priestor, upokojuje a stimuluje zmysly. Navyše šik vonia a nenechá vás ľahostajne prejsť.
  • Interiérová vôňa Foen No Smoking - snívate o neutralizácii cigaretového zápachu v aute alebo doma? Máme pre vás riešenie. Foen No Smoking je spôsob, ako nahradiť arómu cigaretového dymu príjemnou, upokojujúcou rastlinnou vôňou. Ak ste nefajčiar a chcete osvieženie, neutralizácia cigaretového zápachu vo vašom aute bude prospešná.
  • Interiérová vôňa Foen Sandal Wood - objavte tropické santalové drevo, ktoré rastie v nížinách Austrálie, juhovýchodnej Ázie a na ostrovoch Tichého oceánu. Vezmite svoje zmysly na cestu po stopách orientálnych vonných tónov. Vôňa santalového dreva je elegancia a originálny charakter, ktorý vás nechá vyniknúť. Esenciálny olej je vyrobený z unikátnej rastlinnej receptúry, vďaka ktorej pomaly vetrá a účinne osviežuje vzduch.
  • Interiérová vôňa Foen Savor - môže byť vôňa ľahká, vzdušná, jemná a zároveň zmyselná a zvodná? Ukazuje sa, že áno. Foen Savor je esenciou ženskej prirodzenosti v éterickej podobe. Sladká vôňa zvádza ovocnú melódiu a rafinovaná kombinácia ingrediencií dokonale podčiarkuje eleganciu miest, ako sú reštaurácie alebo hotely.
  • Interiérová vôňa Foen Vanilla - vôňu vanilky s prídavkom citrusov. Intenzívna a mierna aróma upokojuje a vytvára atmosféru vedúcu k relaxácii. Je úžasné, koľko toho je možné získať z rastliny spojenej s chuťou zmrzliny, aromatického korenia a vzdušného bieleho kvetu. Objavte osviežujúci vánok zmiešaný s ovocím. Pocíťte univerzálnu vôňu, ktorá aj napriek svojej intenzite nedráždi čuch, je prirodzená a dodáva interiéru potrebné osvieženie.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Foen Adventure (200 ml)Interiérová vôňa Foen Adventure (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, kvety Ylang-Ylang + cédrový strom + jablko, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Adventure (500 ml)Interiérová vôňa Foen Adventure (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, kvety Ylang-Ylang + cédrový strom + jablko, 500 ml11,82 EUR13,90 EURDočasne nedostupnéFoen Aqua (200 ml)Interiérová vôňa Foen Aqua (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, citrus + mätové korenie, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Aqua (500 ml)Interiérová vôňa Foen Aqua (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, citrus + mätové korenie, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Black (200 ml)Interiérová vôňa Foen Black (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, ružové korenie, kardamóm a muškátový oriešok + kumquaty + koža a santalové drevo, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Black (500 ml)Interiérová vôňa Foen Black (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)parfum nielen do auta, ružové korenie, kardamóm a muškátový oriešok + kumquaty + koža a santalové drevo, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Boss (200 ml)Interiérová vôňa Foen Boss (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (3 hodnotenia)parfum nielen do auta, bergamot a jablko + santalové drevo, olivovník, cédrové drevo + dubový mach a vetiver, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Boss (500 ml)Interiérová vôňa Foen Boss (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (5 hodnotení)parfum nielen do auta, bergamot a jablko + santalové drevo, olivovník, cédrové drevo + dubový mach a vetiver, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Bubble Gum (200 ml)Interiérová vôňa Foen Bubble Gum (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, banán, jahoda a čerešňa + ľalia a vanilka + zázvor, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Bubble Gum (500 ml)Interiérová vôňa Foen Bubble Gum (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)parfum nielen do auta, banán, jahoda a čerešňa + ľalia a vanilka + zázvor, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Flower (200 ml)Interiérová vôňa Foen Flower (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, kvet ibišteka + ananás, červený pomaranč a kokos + pižmo a santalové drevo, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Flower (500 ml)Interiérová vôňa Foen Flower (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, kvet ibišteka + ananás, červený pomaranč a kokos + pižmo a santalové drevo, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Gentleman (200 ml)Interiérová vôňa Foen Gentleman (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, levanduľa + bergamot + pačuli + jazmín, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Gentleman (500 ml)Interiérová vôňa Foen Gentleman (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, levanduľa + bergamot + pačuli + jazmín, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Green Tea (200 ml)Interiérová vôňa Foen Green Tea (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, zelený čaj + citrón + olivovník, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Green Tea (500 ml)Interiérová vôňa Foen Green Tea (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (6 hodnotení)parfum nielen do auta, zelený čaj + citrón + olivovník, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Her & His (200 ml)Interiérová vôňa Foen Her & His (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)parfum nielen do auta, bergamot a grep + zázvor + santalové drevo a pižmo, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Her & His (500 ml)Interiérová vôňa Foen Her & His (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, bergamot a grep + zázvor + santalové drevo a pižmo, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Jack (200 ml)Interiérová vôňa Foen Jack (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, santalové drevo + vanilka + kardamón + mäta pieporná, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Jack (500 ml)Interiérová vôňa Foen Jack (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, santalové drevo + vanilka + kardamón + mäta pieporná, 200 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Laguna (200 ml)Interiérová vôňa Foen Laguna (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, klinček obohatený o akord pižma a ambry + jazmín + tuberóza, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Laguna (500 ml)Interiérová vôňa Foen Laguna (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, klinček obohatený o akord pižma a ambry + jazmín + tuberóza, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen New Car Leather (200 ml)Interiérová vôňa Foen New Car Leather (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (4 hodnotenia)parfum nielen do auta, prírodná koža + drevité tóny, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen New Car Leather (500 ml)Interiérová vôňa Foen New Car Leather (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (4 hodnotenia)parfum nielen do auta, prírodná koža + drevité tóny, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen No Smoking (200 ml)Interiérová vôňa Foen No Smoking (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, ázijské pačuli + badiánový olej, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen No Smoking (500 ml)Interiérová vôňa Foen No Smoking (500 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, ázijské pačuli + badiánový olej, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Sandal Wood (200 ml)Interiérová vôňa Foen Sandal Wood (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, santalové drevo + myrha + vanilka, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Sandal Wood (500 ml)Interiérová vôňa Foen Sandal Wood (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, santalové drevo + myrha + vanilka, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Savor (200 ml)Interiérová vôňa Foen Savor (200 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, čierne ríbezle, mandarínka, pomaranč a čučoriedka + zázvor, fazuľa tonka a pižmo + jazmín a ruža, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Savor (500 ml)Interiérová vôňa Foen Savor (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, čierne ríbezle, mandarínka, pomaranč a čučoriedka + zázvor, fazuľa tonka a pižmo + jazmín a ruža, 500 ml11,82 EUR13,90 EURSkladomFoen Vanilla (200 ml)Interiérová vôňa Foen Vanilla (200 ml)-15 %TipRýchly náhľadparfum nielen do auta, vanilka + mandarínka + limetka a mandarínka, 200 ml8,08 EUR9,50 EURSkladomFoen Vanilla (500 ml)Interiérová vôňa Foen Vanilla (500 ml)-15 %TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)parfum nielen do auta, vanilka + mandarínka + limetka a mandarínka, 500 ml11,82 EUR13,90 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Francúzsko, to nie sú len vína a žaby
Najlepší francúzsky producent autokozmetiky Fictech má nové obaly a objemové prevedenie pre ešte lepšiu možnosť výberu. Tie staré ponúkame za výpredajové ceny!
Celý článok
Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobca autokozmetiky Infinity Wax prináša do sveta detailingu sedem nových produktov, ktoré sú už na ceste na Slovensko a do Česka. Navyše došlo k zlacneniu celého sortimentu!
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok