Môj účet

Novinky Fictech a veľký výpredaj vyradených produktov

Fictech je francúzsky gigant na poli autokozmetiky, kozmetiky pre lode a lietadlá. V rodnom Francúzsku je značka veľmi populárna a je možné túto značku už nejaký čas zakúpiť aj u nás, na Slovensku. V tomto roku došlo k redizajnu obalov vr. nového loga, kedy produkty samotné vyzerajú skvele. Fictech predtým ponúkal veľa 750ml balenia, ale postupne nahrádza tento objem 500ml a 1000ml balením. My sme postupne celý sortiment zaktualizovali, ale bohužiaľ došlo k zdraženiu. Aj tak je ale táto značka stále konkurencieschopná voči jej konkurentom z Južnej Kórey alebo z Anglicka. V dôsledku výmeny obsahu a niekedy aj modelového radu tu máme veľké množstvo produktov, ktoré boli vyradené z oficiálneho cenníka a môžete si ich teraz zakúpiť za veľmi výhodných podmienok, ktoré sa už nikdy nebudú opakovať!! Všetok výpredaj nájdete v našom oddelení zľavy autokozmetiky. Určite potešíme tých, ktorí radi testujú nové produkty, že na celú značku je teraz po novom dlhodobá zľavová akcia -15%, čo robí túto značku aj napriek nepríjemnému zdraženiu veľmi zaujímavú z pohľadu pomer cena/výkon.

Ukážka najpredávanejších produktov Fictech za rok 2022

  • Utierka Fictech Microfibre Black - obľúbená čierna mikrovláknová utierka, ktorá je dokonale všestranná. Disponuje jemným lemom a je vhodná ako pre interiér, tak aj pre exteriér. Môžete ju mať v ideálnom rozmere 40 x 40 cm.
  • 300ml tekuté stierače Fictech Stop Rain - 3. najpredávanejší produkt značky - tekuté stierače s veľmi jednoduchou aplikáciou, ktoré vydržia 3 až 6 mesiacov. Ideálne aplikovať teraz, pred zimnou sezónou.
  • Plyšová utierka Fictech Microfibre Plush - dvojitá utierka, ktorá nájde svoje uplatnenie v interiéri aj exteriéri auta. Jej výhodou je dvojaká štruktúra, resp. kombinácia krátkeho a dlhého vlákna. Rozmer je potom 40 x 40 cm.
  • Aplikátor na pneumatiky Fictech Applicateur Pneu - penový aplikátor na aplikáciu ochranných povlakov na bočnici pneumatiky. Je vyrobený tak, aby bola aplikácia úplne jednoduchá. Dvojvrstvová penová konštrukcia dokáže čo najefektnejšie aplikovať ochranu, mäkká čierna pena absorbuje a distribuuje rovnomerne prípravok počas aplikácie, čím zabraňuje nutnosti opakovaného použitia.
  • Viacúčelový čistič Fictech APC - All Purpose Cleaner - najpredávanejší a úplne univerzálny APC čistič na všetko, bez parfumácie. Poskytuje veľmi dobrý čistiaci výkon, a to podľa zvoleného riedenia. Je vhodný ako na vnútorné, tak na vonkajšie použitie.
  • Prípravok proti zahmlievaniu okien Fictech Fog (100 ml) - perfektný bojovník proti zahmlievaniu okien. Zanecháva na ošetrených povrchoch hydrofóbny priesvitný film proti zahmlievaniu. Za podmienok odporúčaných pri aplikácii nemení priehľadnosť a neovplyvňuje celkový vzhľad povrchov.
  • Čistič motoru Fictech Nettor - najsilnejší čistič a odmasťovač Fictech. Je určený pre tie najťažšie práce. Odmasťuje a odstraňuje všetky usadeniny na motore a podvozku - mastnotu, oleje, zaschnuté palivo, nečistoty.
  • Čistič kolies​​​​​​​ Fictech Wheel - Concentrated Rim Cleaner - silný a koncentrovaný čistič kolies pre všetky typy lakovaných ráfikov. Čistiaci prostriedok na kolesá, ktorý dôkladne vyčistí ráfiky aj s čírym lakovaním.
  • Keramická ochrana Fictech One (100 ml) - rýchla a ľahko aplikovateľná keramická ochrana laku. Ide o produkt, ktorý nemá na trhu obdobu. One je tekutá ochrana laku s prímesou SiO2, ktorá vydrží minimálne pol roka. One obsahuje vysokú koncentráciu kremíka SiO2 a ponúka tak nadštandardnú kvalitu ochrany laku vášho auta.
  • Odstraňovač vzdušnej hrdze​​​​​​​ Fictech Ironizer Tutti Frutti - detailingový prípravok na bezpečné odstránenie vzdušnej korózie (vzdušnej hrdze) z laku, skiel a diskov kolies (odstraňuje hnedý povlak). Po aplikácii reaguje so skorodovaným železným prachom a pri reakcii mení farbu na purpurovú. Aplikácia je veľmi rýchla a bezpracná.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!
Celý článok
Talianske kúzla so značkou RUPES
Rozširujeme ponuku produktov značky RUPES a zároveň znižujeme ceny. Poďte s nami objavovať kúzelné možnosti renovácie laku.
Celý článok
Novinky Infinity Wax
Uznávaný anglický výrobca autokozmetiky Infinity Wax prináša do sveta detailingu sedem nových produktov, ktoré sú už na ceste na Slovensko a do Česka. Navyše došlo k zlacneniu celého sortimentu!
Celý článok
Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.
Celý článok