Môj účet

Novinky vo svietidlách Unilite

Ak ste niekedy pracovali na svojom aute (napr. pri výmene reproduktorov, leštení, pri čistení interiéru... ako sa dnes hovorí - pri detailingu), určite sa vám stalo, že doma v garáži vyzeralo všetko v poriadku, ale druhý deň vonku na slnku, alebo večer pod lampami napríklad na benzínke, ste zaznamenali, že výsledok nie je zďaleka tak dobrý, aký sa zdal byť vnútri v garáži. Aby ste sa vyvarovali situácií, kedy vám nezostáva než prácu znovu zopakovať, odporúčame vám zaobstarať si kvalitné pracovné svetlo a pri práci si profesionálne svietiť. Naši technici používajú pri práci v dielni zásadne čelovky, čo je určite výborný pomocník pri každej práci. Anglická firma Unilite je špecialista na pracovné a detailingové osvetlenie a pre rok 2021 do svojej ponuky zaradila 6 noviniek:

  • Čelovka Unilite HL-8R - dobíjacia čelovka, ktorá ponúka maximálny výkon 475 lúmenov z dvoch SMD LED diód a veľkou centrálnou SMD LED diódou s 250 lúmenmi, ktorú je možné použiť samostatne.
  • Inšpekčné svetlo Unilite IL-375R - skladacie kompaktné nabíjacie svetlo s maximálnym výkonom 375 lúmenov z hlavného bieleho COB LED svetlometu. Okrem hlavného svetlometu má zadné sekundárne biele svetlo COB s výkonom 250 lúmenov a tretie svetlo v hornej časti s maximálnym výkonom 100 lúmenov bieleho svetla zo SMD LED diód.
  • Pracovné svetlo Unilite CRI-1900 - vysoko výkonné CRI svetlo, ktoré má schopnosť byť napájané zo siete, alebo používať vstavanú dobíjaciu batériu, + ponúka 2 A powerbanku pre dobíjanie iných zariadení. Má výkon 1900 lúmenov z 15,6 W COB LED diódy pri maximálnom nastavení a má štyri výstupne úrovne (eco, nízku, strednú a vysokú), z ktorých si môžete vybrať, a tiež výber zo štyroch farebných teplôt 2700 K, 3500 K, 4500 K a 6500 K.
  • Pracovné svetlo Unilite CRI-3250 - kvalitné CRI pracovné svetlo, ktoré je súčasťou série CRI dobíjacích LED svetiel Unilite a má schopnosť byť napájané zo siete alebo používané vďaka dobíjacej batérii, + ponúka 2 A powerbanku. CRI-3250 má variabilný výkon s maximom 3250 lúmenov pri najvyššom nastavení a minimálne 200 lúmenov pri najnižšom nastavení z 30 W COB LED, rovnako ako možnosť variabilnej farebnej teploty medzi 2700 K a 6500 K.
  • Pracovné svetlo Unilite CRI-1650R - zahŕňa ako výkon, tak kompaktný dizajn. Je pracovným svetlom za dostupnú cenu. Vďaka 1650 lúmenov COB LED dióde s vysokým výstupom CRI 96+ poskytuje vynikajúcu jasnosť lúča. Pre zvýraznenie nedokonalosti farby a hologramov je možné zvoliť rozsah farebných teplôt 2700 K / 3500 K / 4500 K / 6500 K. Je možné ho tiež použiť na nájdenie dokonalého odtieňa svetla pre vašu prácu. Mimoriadne odolný nylon a hliníková konštrukcia ju udržujú v bezpečí. Zadné magnety a otvor so závitom v základni poskytujú praktické použitie bez držania. Jeho lítium-iónová batéria USB typu C 13500mAh má výdrž až 149 hodín.
  • Ručné svietidlo Unilite RA-700R - uhlové pracovné svetlo Unilite, ktoré má maximálny výstup 700 lúmenov z vysoko výkonnej diódy typu CRI COB LED, s farebnou teplotou 6500 K a je tiež vybavené červeným konštantným a červeným blikajúcim výstupom. Veľmi užitočnou vlastnosťou tohto svetla je, že hlava je otočná v uhle 130°, takže svetlo je možné ľahko nasmerovať tam, kde je to žiaduce pre pohodlné a všestranné použitie. Pre prácu bez použitia rúk má RA-700R na základni silný magnet, ktorý je možné pripevniť na magnetický povrch, a na zadnej strane má tiež odnímateľný závesný háčik na karabínu otočný o 140°.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.