Môj účet

Niekoľko nových produktov od juhokórejského výrobcu Purestar

Sortiment obľúbeného juhokórejského výrobcu Purestar naskladňujeme vo väčšom množstve niekoľkokrát do roka a prakticky vždy sa objaví aj niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré nás milo prekvapia svojou kvalitou aj účelom použitia. Inak tomu nie je ani tentoraz a predstavíme vám niekoľko produktov, ktoré stoja za zmienku. Okrem toho sme naskladnili všetky produkty, ktoré boli krátko kvôli enormnému záujmu vypredané.

  • Purestar Capsule Car Shampoo - Aj v dnešnej dobe sa občas objavia produkty, ktoré sú unikátne a nemajú na trhu žiadnu alternatívu. A jedným z nich je aj nový autošampón od Purestar v kapsliach. Za nás skvelý nápad, pretože tieto kapsle (okrem skvelého umývacieho účinku) šetria nielen samotnú spotrebu šampónu, ale sú šetrné aj k prírode.
  • Purestar Duplex Drying Towel Lime M - Duplex je bezpochyby najpredávanejším uterákom na našom e-shope a to najmä kvôli jeho schopnostiam absorbovať vodu a šetrnosti k laku. Obľúbenú sivú farbu dopĺňa limetková, ktorá tentoraz prišla aj v najobľúbenejšom rozmere 45 x 75 cm. Ten je za nižšiu cenu ako jeho veľký brat v rozmere 70 x 90 cm, pritom s prehľadom usuší aj väčšie autá.
  • Purestar Duplex Drying Towel Pink M - Pre slečny a všetkých vyznávačov cool farieb sme naskladnili rovnaký uterák v rozmere 45 x 75 cm, iba v ružovej farbe. Tá sa neteší takej obľube ako sivý a limetkový variant, ale uvidíme ako s predajmi zahýba menší a lacnejší rozmer.
  • Purestar Two Face Buffing Towel Mint - Obľúbená dvojstranná mikrovláknová utierka Two Face bola dostupná najprv v balení po 2 kusoch v žltej a mentolovej farbe. Pre veľký úspech sa začala vyrábať aj samostatne vo farbe žltej a teraz prichádza aj trendy mentolová farba. Lacná a veľmi kvalitná utierka na všestranné využitie.
  • Purestar Double Face Multi Towel Mint - Mentolová utierka druhýkrát, tentoraz však s iným zameraním. Opäť môžete využiť dve odlišné strany, z ktorých obe sú vyrobené z extra jemných vlákien s uzavretou štruktúrou. Využijete ju najmä na vyleštenie odolnejšej keramickej ochrany, tekutých stieračov, sealantu alebo vosku.
  • Purestar Detailing Brush - Ďalšou novinkou je detailingový štetec, ktorý je vyrobený z veľmi jemných nylonových štetín. Tie sú maximálne šetrné ku všetkým povrchom a sú navyše veľmi odolné. Štetec je dostupný v dvoch veľkostiach a celkom v 6 farbách. Momentálne sme naskladnili 4 z nich, na ďalšie sa môžete tešiť nabudúce.
  • Purestar Ironing Brush Applicator - Už ste niekedy použili žehličku na čistenie auta? Ak nie, tak teraz si to môžete vyskúšať. Ďalší skvelý nápad od Purestar a to štetec v tvare žehličky, ktorý sa veľmi dobre drží a práca s ním je hračkou. Vtipným detailom je aj kryt štetín s otvormi na rýchle vyschnutie štetca.
  • Purestar Rainbow Reflective Organizer Bag - Krásna detailingová taška v limitovanej edícii, ktorá je cez deň čierna a v noci sa môžete kochať striebornou farbou s dúhovými odleskami. Veľa priestoru pre autokozmetiku a príslušenstvo a pritom kompaktné rozmery.
Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Podobné články

Spot repair systém od nemeckej značky FLEX
Najlepší spot repair systém na svete od nemeckej značky FLEX je teraz v našej ponuke! Viete ale vôbec čo spot repair systém znamená?
Celý článok
Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Doplnili sme na e-shop novinky od Auto Finesse
Najpopulárnejšia anglická značka autokozmetiky? To je Auto Finesse. Práve sme doplnili všetky aktuálne novinky od tejto značky na náš e-shop.
Celý článok
Flexipads nové produkty
Špecialisti na príslušenstvo pre detailing Flexipads razantne zväčšujú svoju ponuku produktov. My sme práve na e-shop zaradili všetky novinky na rok 2022.
Celý článok