Môj účet

Nové produkty CarPro 2022/2023

Tesne na začiatku jarnej detailingovej sezóny vám prinášame niekoľko noviniek od značky CarPro. Produkty v oblasti autokozmetiky sa neustále inovujú a vyvíjajú sa nové a nové. Je zaujímavé pozorovať s čím rôzni výrobcovia prichádzajú na trh a ďalej sledovať či je, alebo nie je o nové produkty a technológie záujem. V ponuke máme viac ako 4000 produktov len v rámci autokozmetiky, kedy značka CarPro v medziročnom porovnaní vzrástla o viac ako 30%, čo značí, že ste si ju veľmi obľúbili a radi ich produkty používate. Radi by sme vám teraz predstavili niekoľko noviniek, ktoré si značka CarPro pre svojich zákazníkov pripravila na sezónu 2022/2023. Produkty ešte bohužiaľ nie sú dostupné, ale veríme, že v priebehu jedného až dvoch mesiacov už budú u nás na sklade.

Predstavenie noviniek značky CarPro 2022/2023

  • Autošampón CarPro Descale - nový šampón navrhnutý pre maximálnu účinnosť proti silným nečistotám, tvrdej vode a všetkým druhom ostatných bežných nečistôt. Dokáže rozložiť nahromadené nečistoty, ktoré znižujú lesk a upchávajú povrch laku. Možno ho použiť na odstránenie starých voskov a sealantov, prípravu laku na leštenie, následné odmastenie, rovnako ako na odstránenie cestného filmu a minerálov na lakovaných aj nenalakovaných častiach vozidla. V ponuke nájdete balenie 50 ml, 500 ml, 1000 ml a 4litrové balenie.
  • Quick detailer CarPro InnerQD - rýchly interiérový detailer, ktorý je antistatický a antimikrobiálny - sprej na detaily v interiéri. Je možné ho použiť na všetky vnútorné povrchy na čistenie ľahkého znečistenia, odtlačkov prstov, prachu a odstránenie elektrostatickej adhézie prachových častíc a tiež bujnenie patogénnych mikroorganizmov. Zloženie InnerQD je navrhnuté tak, aby zanechávalo suchú, saténovú a antistatickú vrstvu bez šmúh, ktorá zabráni ďalšiemu hromadeniu prachu. Dodáva sa v balení 50 ml, 500 ml, 1000 ml a 4 litre.
  • Odstraňovač škvŕn od tvrdej vody CarPro Spotless 2.0 - prípravok, ktorý využíva vylepšené chemické zloženie so silnejšími kyselinami na odstránenie minerálnych usadenín na povrchu skôr, ako môžu naleptať ochrannú vrstvu laku (napr. sealant alebo keramický povlak), čím eliminuje potrebu časovo náročného strojového leštenia a predlžuje tak životnosť ochranného povlaku. Spotless 2.0 bezpečne neutralizuje škvrny od tvrdej vody a škvrny na plastoch, emblémoch, skle, laku a moderných kolesách s bezfarebným lakom. Spotless 2.0 je základným prípravkom na prípravu matnej farby pre ochranný povlak alebo jeho údržbu. Patentovaná zmes starostlivo vyvážených kyselín bezpečne rozkladá minerálne usadeniny na väčšine tvrdých materiálov a je možné ju dokonca použiť na povlaky CQUARTZ, čo vám pomôže udržať vaše vozidlo bez škvŕn. Prípravok môžete zakúpiť v balení 50 ml, 500 ml, 1000 ml a v 4litrovom balení.
  • Čistič pneumatík CarPro ReTyre - špeciálne navrhnutý prípravok na čistenie gumových materiálov od nahromadenej kontaminácie, starých leskov, ochrany pneumatík a antioxidantov zodpovedných za hnednutie. Penivý účinok s vysokým pH v kombinácii s kefou "vyťahuje" nečistoty z pórov gumy na hĺbkové čistenie. ReTyre je možné tiež použiť na čistenie väčšiny moderných kolies s bezfarebným lakom. Dodáva sa v balení 50 ml, 500 ml, 1000 ml a 4 litre.
  • Sušiaci uterák CarPro Waffle Drying Towel 60 x 82 cm - cenovo dostupný sušiaci uterák vaflovej štruktúry vhodný na použitie na všetky typy áut, motocyklov alebo lodí.
  • Odmerka CarPro Measure - nový a jednoduchý spôsob presného merania koncentrovaných kvapalín na riedenie. Jednoducho naskrutkujete na ľubovoľnú fľašu s 28mm závitom a stláčate, kým tekutina nedosiahne požadovanú hladinu. Potom nalejte priamo do vašej nádoby na riedenie - Measure nedovolí, aby z fľaše vytiekla ďalšia tekutina.
  • Umývacia rukavica na kolesá CarPro Wheels Mitt - špeciálna umývacia rukavica na čistenie kolies, pneumatík a vonkajších plastov. Na jednej strane má hrubšiu tkaninu na silnejšie umývanie a odstraňovanie nečistôt, zatiaľ čo druhá je vyrobená z mäkkého mikrovlákna na jemnejšie čistenie a zdvihnutie nečistôt. Je to skutočne všestranný čistiaci nástroj, najmä na čistenie spodných častí vozidla vr. kolies.
  • Umývacia rukavica na okná CarPro Glass Mitt - špeciálna zmes mikrovlákna umožňuje šetrné odstránenie všetkých nečistôt (bez šmúh), ktoré bežne vytvárajú na vnútornom skle mastný film, obmedzujú viditeľnosť a zosilňujú zahmlievanie. GlassMitt umožňuje ľahko odstrániť všetky stopy ľudského dychu, výpary z klimatizácie a zahmlenia, pričom zanecháva dokonale čistý povrch skla bez šmúh, a to najmä na ťažko dostupných miestach na predných a zadných oknách.
  • Umývacia rukavica CarPro DABDAB - nová, super mäkká umývacia rukavica vyrobená zo špeciálnej zmesi dlhých a krátkych vlákien na bezpečné odstránenie nečistôt počas umývania na ochránených a neochránených vozidlách. V Carpro ju navrhli s tuhším jadrom, ktoré kopíruje obrysy karosérie, aby sa maximalizovala kontaktná plocha a zlepšili vlastnosti pri odstraňovaní nečistôt. Obojstranný dizajn umožňuje prenášať viac vody a šampónu z vedra na vozidlo pre väčšiu čistiacu silu a celkovo bezpečnejšie umývanie.
  • Veľký štetec na detailing CarPro Detailing Brush XL - perfektný štetec pre všetky detailingové čistiace úlohy na väčších plochách. Dlhšie a tuhšie nylonové vlákna sú odolnejšie a ľahko vydržia aj ťažké práce v motorovom priestore, na kolesách atď. Štetec je odolný voči chemikáliám / alkoholu / rozpúšťadlám a vydrží opakované náročné používanie bez poškodenia.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

CarPro ReTyre (1 l)Čistič pneumatík CarPro ReTyre (1 l)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)čistič na gumy a pryže, 1000 ml16,63 EURSkladomCarPro ReTyre (4 l)Čistič pneumatík CarPro ReTyre (4 l)Rýchly náhľadčistič na gumy a pryže, 4000 ml41,63 EURSkladomCarPro ReTyre (50 ml)Čistič pneumatík CarPro ReTyre (50 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)čistič na gumy a pryže, 50 ml4,13 EURSkladomCarPro ReTyre (500 ml)Čistič pneumatík CarPro ReTyre (500 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)čistič na gumy a pryže, 500 ml12,46 EURSkladomCarPro Waffle Drying Towel 60 x 82 cmSušiaci uterák CarPro Waffle Drying Towel 60 x 82 cmPosledné kusyRýchly náhľadsušiaci uterák, veľkosť 60 x 82 cm14,13 EURSkladomCarPro InnerQD (1 l)Quick detailer CarPro InnerQD (1 l)Rýchly náhľad (5 hodnotení)quick detailer, 1000 ml16,63 EURSkladomCarPro InnerQD (4 l)Quick detailer CarPro InnerQD (4 l)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)quick detailer, 4000 ml40,79 EURDočasne nedostupnéCarPro InnerQD (50 ml)Quick detailer CarPro InnerQD (50 ml)Rýchly náhľadquick detailer, 50 ml4,13 EURSkladomCarPro InnerQD (500 ml)Quick detailer CarPro InnerQD (500 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)quick detailer, 500 ml12,04 EURDočasne nedostupnéCarPro Spotless 2.0 (1 l)Odstraňovač škvŕn od tvrdej vody CarPro Spotless 2.0 (1 l)Rýchly náhľadinovovaný odstraňovač škvŕn od tvrdej vody - vhodný pre automobily ošetrené keramickým nanopovlakom, 1000 ml19,54 EURSkladomCarPro Spotless 2.0 (50 ml)Odstraňovač škvŕn od tvrdej vody CarPro Spotless 2.0 (50 ml)Rýchly náhľadinovovaný odstraňovač škvŕn od tvrdej vody - vhodný pre automobily ošetrené keramickým nanopovlakom, 50 ml4,13 EURDočasne nedostupnéCarPro Spotless 2.0 (500 ml)Odstraňovač škvŕn od tvrdej vody CarPro Spotless 2.0 (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)inovovaný odstraňovač škvŕn od tvrdej vody - vhodný pre automobily ošetrené keramickým nanopovlakom, 500 ml12,88 EURDočasne nedostupnéCarPro MeasureOdmerka CarPro MeasureRýchly náhľadodmerka na riedenie14,96 EURSkladomCarPro WheelsMittUmývacia rukavica na kolesá CarPro WheelsMittRýchly náhľad (1 hodnotenie)mikrovláknová rukavica na umývanie alu kolies a spodnej časti vozidla17,04 EURSkladomCarPro GlassMittUmývacia rukavica na okná CarPro GlassMittRýchly náhľadumývacia rukavica na okná16,63 EURSkladomCarPro Descale (1 l)Autošampón CarPro Descale (1 l)Rýchly náhľadextra silný autošampón, riedenie 1:100 až 1:10, 1000 ml35,79 EURSkladomCarPro Descale (4 l) Doprava zadarmoAutošampón CarPro Descale (4 l)Rýchly náhľadextra silný autošampón, riedenie 1:100 až 1:10, 4000 ml110,38 EURSkladomCarPro Descale (50 ml)Autošampón CarPro Descale (50 ml)Rýchly náhľadextra silný autošampón, riedenie 1:100 až 1:10, 50 ml4,13 EURSkladomCarPro Descale (500 ml)Autošampón CarPro Descale (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)extra silný autošampón, riedenie 1:100 až 1:10, 500 ml22,04 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Niekoľko nových produktov od Purestar
Ako už býva zvykom, tak s naskladnením vašich obľúbených produktov od juhokórejského výrobcu Purestar, sa objaví aj niekoľko noviniek. Na tie sa pozrieme v tejto aktualite.
Celý článok
Spot repair systém od nemeckej značky FLEX
Najlepší spot repair systém na svete od nemeckej značky FLEX je teraz v našej ponuke! Viete ale vôbec čo spot repair systém znamená?
Celý článok
Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Doplnili sme na e-shop novinky od Auto Finesse
Najpopulárnejšia anglická značka autokozmetiky? To je Auto Finesse. Práve sme doplnili všetky aktuálne novinky od tejto značky na náš e-shop.
Celý článok