Môj účet

Spot repair systém od nemeckej značky FLEX

Asi málokto vie, čo je a čo znamená spot repair systém. Pokiaľ sa viac zaujímate o svet auto detailingu, tak skôr alebo neskôr narazíte na miesta na karosérii, kedy si pomyslíte - tak toto nie je možné vyleštiť! A práve do týchto najhoršie prístupných miest sa používajú rôzne spot repair systémy. Tie najlepšie - podľa nás najlepšie, ponúka nemecký FLEX. Spot repair, po slovensky pokojne bodové opravy, je systém malých penových kónusových kužeľov alebo miniatúrnych leštiacich kotúčov. FLEX toto vyriešil hriadeľom, ktorý sa pripne na miesto unášača. Hriadeľ má dĺžku 14 cm a v podstate sa s ním dostane takmer všade. A tomu sa dá právom hovoriť detailing!

Dve možnosti spot repair systému FLEX

  1. Samotný flexibilný hriadeľ FLEX 140 pre PXE 80 10.8-EC - spolu s leštičkou PXE 80 10.8-EC tvorí inovatívny systém pre oblasť spot-repair (bodové opravy), na štrbiny a ťažko prístupné miesta, ktoré nie je možné s bežným náradím opracovať. Dĺžka 140 mm s maximálnymi otáčkami 6000/min. Použité kvalitné materiály zaručujú maximálnu životnosť. Bez nástrojového upínania na PXE rýchlo-výmenným mechanizmom a bez nástrojovej výmeny nástavcov s prírubou pre bity. Perfektná ergonómia vďaka extrémne štíhlemu prevedeniu a ideálnej možnosti úchopu umožňuje vedenie nástroja pri najjemnejších pracovných úkonoch pre tie najlepšie výsledky.
  2. Set s leštiacimi hubkami FLEX 140 Set pro PXE 80 10.8-EC - set sa skladá z 1 prepravného kufra L-BOXX® 102, 6 kužeľovitých a 6 valcových leštiacich hubiek v prevedení mäkká, stredná a tvrdá. Vždy po 2 kusoch.

Šesť nástavcov pre spot repair systém FLEX

  • Leštiaca hubka FLEX PZ-O 35 HEX VE5 - oranžová hubka s jemnou penovou štruktúrou na finišovanie a vysoký lesk. Valcový tvar je ideálny pre úzke lišty a spot-repair.
  • Leštiaca hubka FLEX PZ-V 35 HEX VE5 - fialová hubka so stredne tvrdou penovou štruktúrou na stredné až jemné odstránenie škrabancov. Valcový tvar je ideálny pre úzke lišty a spot-repair.
  • Leštiaca hubka FLEX PZ-G 35 HEX VE5 - zelená hubka s tvrdou penovou štruktúrou pre vysoký úber materiálu a opracovanie hlbokých škrabancov. Valcový tvar je ideálny pre úzke lišty a spot-repair.
  • Kónusová leštiaca hubka FLEX PK-O 35 HEX VE5 - oranžová hubka s jemnou penovou štruktúrou pre finiš a vysoký lesk. Kužeľovitý tvar je ideálny na leštenie výstupkov pri kľučkách dverí, chladičov, ráfikov a v interiéri. Kónický tvar hlavice zabraňuje nežiaducemu prebrúseniu laku. Zaoblené hrany zabraňujú vytvoreniu nežiaducich rýh, s praktickou špičkou na leštenie v rohoch a kútoch.
  • Kónusová leštiaca hubka FLEX PK-V 35 HEX VE5 - fialová hubka so stredne tvrdou penovou štruktúrou na stredné až jemné odstránenie škrabancov. Kužeľovitý tvar je ideálny na leštenie výstupkov pri kľučkách dverí, chladičov, ráfikov a v interiéri. Kónický tvar hlavice zabraňuje nežiaducemu prebrúseniu laku.
  • Kónusová leštiaca hubka FLEX PK-G 35 HEX VE5 - zelená hubka s tvrdou penovou štruktúrou pre vysoký úber a opracovanie hlbokých škrabancov. Kužeľovitý tvar je ideálny na leštenie výstupkov pri kľučkách dverí, chladičov, ráfikov a v interiéri. Kónický tvar hlavice zabraňuje nežiaducemu prebrúseniu laku.

Vyradené z cenníka - výpredajové položky!

Niekoľko produktov bolo v rámci aktualizácie značky vyradených z cenníka a tie vždy ponúkame za akčné výpredajové ceny. Ak máte záujem zaobstarať špičkové leštičky Flex za výpredajové ceny, pridávame vám odkazy:

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Doplnili sme na e-shop novinky od Auto Finesse
Najpopulárnejšia anglická značka autokozmetiky? To je Auto Finesse. Práve sme doplnili všetky aktuálne novinky od tejto značky na náš e-shop.
Celý článok
Flexipads nové produkty
Špecialisti na príslušenstvo pre detailing Flexipads razantne zväčšujú svoju ponuku produktov. My sme práve na e-shop zaradili všetky novinky na rok 2022.
Celý článok
Leštiace pasty Scholl Concepts
Rozširujeme našu ponuku o produkty na strojové leštenie laku. Ide o nemeckú značku Scholl Concepts, ktorá ponúka prémiové pasty a leštiace kotúče.
Celý článok