Môj účet

Meguiar's novinky na leto 2022

Meguiar's bola prvá značka autokozmetiky, s ktorou sme sami v rokoch 2000 – 2008 začínali pracovať, a tak nejako ju začínalo používať asi aj mnoho z vás. Nakoniec sa stala aj prvou značkou, s ktorou sme pred 12 rokmi zahájili obchodovanie na našom e-shope. Preto túto značku aktualizujeme s miernou dávkou nostalgie a obdivom, že sa v obľúbenosti stále drží na popredných priečkach. Pre rok 2022 Meguiars opäť nachystal množstvo noviniek, ktoré sme dnes zalistovali na e-shop a súčasne objednali na sklad. Počas roka prídu na trh ďalšie novinky, a hneď ako budú dostupné, obratom ich zaradíme do našej ponuky. Naším záujmom je ponúkať vždy aktuálne produkty, a to vrátane horúcich noviniek, pretože nás, ale hlavne vás, všetky novinky určite zaujímajú najviac.

Prehľad noviniek Meguiar's

  • Vosk v spreji Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml) - Ultimate Quik Wax predstavuje tú najrýchlejšiu cestu, ako dodať laku lesk a ochranu pomocou vylepšenej polymérovej technológie. Jednoduchým a rýchlym spôsobom vytvoríte hlboký, sýty a mokrý vzhľad. Jednoduchú a efektívnu prácu vám zaistí aj vylepšený rozprašovač, ktorý umožní jemnejšiu a rovnomernejšiu aplikáciu produktu.
  • Tuhý vosk Meguiar's Ultimate Paste Wax (226 g) - Ultimate Wax v tuhej forme je vylepšením najmodernejšieho polymérového vosku. Hydrofóbna (vodu odpudzujúca) dlhodobá ochrana, vysoký lesk a hĺbka laku je presne to, čo si môžete užívať po použití tohto precízne vyvinutého vosku. Jeho nanášanie je úžasne ľahké a jeho stieranie tiež, a to aj na priamom slnku!
  • Kefka Meguiar's Triple Duty Detail Brush - nie všetky miesta v aute sú ľahko dostupné, a tak keď ich potrebujete zbaviť prachu a nečistôt, nič vám neposlúži lepšie ako kvalitná a nápaditá kefka. A presne tým je Meguiar's Triple Duty Detail Brush. Dve dĺžky, dve tvrdosti a tri druhy usporiadania štetín a tisíce využití!
  • Detailingová kefa Meguiar's Hair & Fibre Removal Brush - kefa na odstránenie chlpov a vlasov, ktorá zachytáva nečistoty vďaka magnetickému náboju, ktorý vzniká pri kontakte jeho gumových štetín s čalúnením či kobercom. Tento náboj priťahuje záporne nabité častice (v tomto prípade chlpy a vlasy) ku kefe a tie tam zostávajú až do tej doby, než ich z kefy sami odstránite. Vo svojom aute tak už nebudete musieť tráviť hodiny pracným odstraňovaním týchto nečistôt. Aj vo svojom dome však môžete použiť našu kefu, napr. na upratovanie vlasov z nábytku či koberca.
  • Sušiaci uterák Meguiar's Supreme Drying Towel XL - veľmi vysoká gramáž 1050 g/m2 zaisťuje extrémnu absorpciu vody, zatiaľ čo jemné a dlhé vlákna rozmaznávajú povrch laku vášho auta. Kvalitné a šetrné sušenie pomôže udržať jeho perfektný vzhľad po dlhú dobu. Šetrnosť použitého materiálu aj jemné obšitie okrajov uteráka zaistí, že v priebehu sušenia lak auta nepoškriabete. Uterák Meguiar's Supreme Drying Towel XL je úplne šetrný ku všetkým povrchom, ktoré na svojom aute nájdete, od laku až po chúlostivé chrómové časti.
  • Sušiaci uterák​​​​​​​ Meguiar's Supreme Finishing Towel - rovnaký uterák, iba v menšom prevedení 30 x 50 cm.
  • Kefa na kolesá​​​​​​​ Meguiar's Supreme Angled Wheel Brush - extrémne hustá a neuveriteľne jemná mikrovláknová kefa na kolesá bude vaše kolesá rozmaznávať. Cestná špina, brzdový prach a všetky ďalšie nečistoty neodolajú dlhým, jemným, na konci trepeným vláknam tejto kefy, nemusíte sa báť. Jemnosť vlákien neuberá vôbec nič na ich účinnosti a efektivite.
  • Umývacia rukavica Meguiar's Hybrid Wash Mitt - obojstranná mikrovláknová umývacia rukavica pre prácu so šampónom Hybrid Ceramic SiO2 Boost.
  • Mikrovláknová utierka Meguiar's Perfect Clarity Glass Towel - s touto fantastickou, luxusnou mikrovláknovou utierkou dosiahnete neuveriteľné výsledky. Vďaka svojej štruktúre minimalizuje úsilie potrebné na vyleštenie skiel vozidla. Utierka má obšité okraje, aby nedošlo k poškriabaniu povrchu.
  • Sušiaci uterák​​​​​​​ Meguiar's Duo Twist Drying Towel - veľmi vysoká gramáž 1200 g/m2 zaisťuje extrémnu absorpciu vody, zatiaľ čo jemné a dlhé vlákna rozmaznávajú povrch laku vášho auta. Vďaka sušeniu sa na laku zbavíte vodných škvŕn aj usadzovania vodného kameňa a ďalších vo vode obsiahnutých minerálov. Uterák Meguiar's Duo Twist Drying Towel je úplne šetrný ku všetkým povrchom, ktoré na aute nájdete, od laku až po chúlostivé chrómové časti.
  • Ochrana laku Meguiar's Hybrid Paint Coating - tento coating poskytuje profesionálnu úroveň ochrany laku až na 1+ rok, ktorá prekonáva všetky konvenčné vosky a sealanty. Chráni pred UV žiarením, kyslými dažďami a oxidáciou.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml)Vosk v spreji Meguiar's Ultimate Quik Wax (473 ml)-10 %Rýchly náhľad (11 hodnotení)vylepšený polymérový rýchly vosk, 473 ml12,34 EUR13,71 EURSkladomMeguiar's Ultimate Paste Wax (226 g)Tuhý vosk Meguiar's Ultimate Paste Wax (226 g)-10 %Rýchly náhľadšpičkový tuhý vosk na báze syntetických polymérov, 226 g51,34 EUR57,04 EURSkladomMeguiar's Triple Duty Detail BrushKefka Meguiar's Triple Duty Detail Brush-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)detailingová kefka s tromi typmi štetín14,97 EUR16,63 EURSkladomMeguiar's Hair & Fibre Removal BrushDetailingová kefa Meguiar's Hair & Fibre Removal Brush-10 %Rýchly náhľaddetailingová kefa na odstránenie vlasov a chlpov16,84 EUR18,71 EURSkladomMeguiar's Supreme Drying Towel XLSušiaci uterák Meguiar's Supreme Drying Towel XL-10 %Rýchly náhľadextra hustý a savý sušiaci uterák z mikrovlákna, 85 x 55 cm, 1050 g/m224,34 EUR27,04 EURDočasne nedostupnéMeguiar's Supreme Finishing TowelSučiaci uterák Meguiar's Supreme Finishing Towel-10 %Rýchly náhľad (4 hodnotenia)extra hustý a savý sušiaci uterák z mikrovlákna, 30 x 50 cm, 1050 g/m212,72 EUR14,13 EURSkladomMeguiar's Supreme Angled Wheel BrushKefa na kolesá Meguiar's Supreme Angled Wheel Brush-10 %Rýchly náhľadluxusná mikrovláknová kefa na kolesá, zahnutá29,59 EUR32,88 EURSkladomMeguiar's Hybrid Wash MittUmývacia rukavica Meguiar's Hybrid Wash Mitt-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)hybridná umývacia rukavica z mikrovlákna15,71 EUR17,46 EURSkladomMeguiar's Perfect Clarity Glass TowelMikrovláknová utierka Meguiar's Perfect Clarity Glass Towel-10 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)mikrovláknová utierka na okná a sklá, 40 x 40 cm9,34 EUR10,38 EURSkladomMeguiar's Duo Twist Drying TowelSušiaci uterák Meguiar's Duo Twist Drying Towel-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)extra hustý a savý sušiaci uterák z mikrovlákna, 90 x 50 cm, 1 200 g/m240,88 EUR45,42 EURSkladomMeguiar's Hybrid Paint CoatingOchrana laku Meguiar's Hybrid Paint Coating-10 %Rýchly náhľadextrémne odolná ochrana laku (coating) na báze polysiloxanov74,59 EUR82,88 EURSkladom

Podobné články

Nové produkty CarPro 2022/2023
Teraz, na začiatku jarnej sezóny, zaraďujeme do našich virtuálnych poličiek niekoľko noviniek od značky CarPro. Budú sa vám určite páčiť.
Celý článok
Spot repair systém od nemeckej značky FLEX
Najlepší spot repair systém na svete od nemeckej značky FLEX je teraz v našej ponuke! Viete ale vôbec čo spot repair systém znamená?
Celý článok
Gyeon novinky pre sezónu 2022
Kórejský Gyeon konečne uvádza na trh novú generáciu keramických povlakov EVO, ale aj mnoho ďalšieho. Ceny však zostávajú väčšinou pôvodné, alebo len mierne vyššie.
Celý článok
Flexipads nové produkty
Špecialisti na príslušenstvo pre detailing Flexipads razantne zväčšujú svoju ponuku produktov. My sme práve na e-shop zaradili všetky novinky na rok 2022.
Celý článok