Môj účet

CARMODO - chytré príslušenstvo na umývanie auta doma alebo v autoumyvárni

Svet detailingu alebo, ak chcete, starostlivosti o auto prináša vždy niečo nové a zaujímavé. Za posledných 10 rokov sa toto odvetvie posunulo vpred míľovými krokmi. V roku 2013 sme do nášho e-shopu začali zaraďovať prvé produkty z oblasti starostlivosti o automobily. Prvými značkami boli Dodo Juice, Meguiars a ValetPro, ale odvtedy sa situácia výrazne zmenila. Vznikli desiatky nových značiek a e-shopov v oblasti starostlivosti o auto a starostlivosť o auto sa pre mnohých z nás stala tak trochu životným štýlom. Tento rok prinášame našim zákazníkom ďalšie nové značky. V mesiaci jún pribudnú 2 nové značky. Prvou je nemecká značka CARMODO, o ktorej si dnes povieme, druhú uvedieme na český a slovenský trh už čoskoro - ide o mimoriadne obľúbenú a cenovo dostupnú značku v Poľsku CHEMOTION, kde sme sa stali výhradnými dovozcami v Českej republike, na Slovensku a v Maďarsku. Očakávame obrovský záujem o obe značky, pričom CARMODO prináša zaujímavé a unikátne riešenia a Chemotion prináša jedinečný dizajn, super funkčné výrobky za prijateľnú cenu, ktorá bude v rovnakej cenovej relácii ako ADBL. Chemotion a CARMODO prídu na sklad od 15.6. do 20.6., tovar sa pre nás už pripravuje a čoskoro bude expedovaný.

Novinky od nemeckej značky CARMODO

  • Set sušiacich uterákov CARMODO 2x Premium Mikrofaser-Trockentuch - sada 2 uterákov CARMODO®, vyrobené z vysoko kvalitného mikrovlákna v sivej farbe. Zvláštnoťou tohto uteráka je vysoká savosť prémiového mikrovlákna. Hustota mikrovlákna je 1200 GSM a zabezpečuje tak vynikajúci výkon pri sušení laku auta. Ďalšou špeciálnou vlastnosťou je modrý lem z extra jemného materiálu, ktorý zabezpečuje sušenie bez poškriabania. Ďalšou dôležitou vlastnosťou je, že tento uterák nepúšťa vlákna a nezanecháva na laku žiadne zvyšky.
  • Sušiaci uterák CARMODO Premium Mikrofaser Trockentuch - vďaka vysoko kvalitnému materiálu s gramážou 1100 GSM ponúka tento sušiaci uterák dokonalú savsoť. Kvalitne zpracované mikrovlákna zaručujú šetrné použitie na lak karosérie. Výber bielej farby uteráka z mikrovlákna CARMODO pomáha lepšie kontrolovať stupeň znečistenia laku pri sušení karosérie. Je absolútne nevhodné používať špinavé uteráky!
  • Sada utierok na okná CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen - s touto prvotriednou utierkou s rozmermi 40 cm x 40 cm je čistenie sklenených a zrkadlových povrchov jednoduché a zaručene bez šmúh. Súprava obsahuje štyri vysokokvalitné utierky z uhlíkových vlákien.
  • Sada utierok CARMODO 6x Premiumtuch für die Innenraumpflege - sada prvotriednych utierok z mikrovlákna s rozmermi 40 x 40 cm sa vyznačuje všestrannosťou, pokiaľ ide o starostlivosť o auto. Táto súprava obsahuje šesť vysokokvalitných utierok do interiéru. Sú vhodné na čistenie interiéru vozidla, vnútornej strany dverí, ale aj motorového priestoru alebo diskov. Táto utierka z mikrovlákna s hustotou 380 GSM sa vyznačuje úžasnou absorpciou vody. Okrem toho je šetrná k laku, má mimoriadne jemný lem a absolútne nepúšťa vlákna. Dizajn obsahuje zaoblené rohy, ktoré zabraňujú štiepeniu látky - aj po viacnásobnom použití alebo praní v práčke.
  • Umývacia rukavica so zuchým zipsom CARMODO Auto-Waschhandschuh mit Klettverschluss - revolučný tvar umývacej rukavice CARMODO® na suchý zips zaručuje maximálnu kontrolu pri starostlivosti o vaše auto. Umývacie rukavice sa po namočení do vody a peny často ľahko zošmyknú. Na druhej strane, umývacia rukavica obsahuje suchý zips, ktorý zabezpečuje, že rukavica nikdy neskĺzne z ruky, čo zaručuje umývanie laku vášho vozidla bez stresu a námahy. Jedinečný je aj materiál mikrovlákna umývacej rukavice CARMODO®. Tento materiál absorbuje extrémne množstvo vody a peny. Vďaka tomu je umývanie auta rýchlejšie a šetrnejšie. Na vnútornej strane umývacej rukavice CARMODO® je zakomponovaný šev pre ešte väčšiu kontrolu pri umývaní vozidla. Vďaka tomu sa ľahko dostanete aj do ťažko prístupných miest, ako sú napríklad oblasti za vonkajším zrkadlom alebo úzke priestory v nárazníku.
  • Návlek na umývaciu kefu CARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOB - umývanie kefou, ktorú pred vami použili desiatky iných ľudí v samoobslužnej autoumyvárni, predstavuje riziko pre lak. V umývacej kefe zvyčajne zostávajú hrubé nečistoty, ktoré potom ťaháte po laku a spôsobujú pomerne výrazné škrabance. Ak sa tomu chcete vyhnúť a nemáte možnosť umyť si auto doma a ste odkázaní na autoumyváreň, máme pre vás riešenie v podobe krytu na umývanie, ktorý ochráni lak a zároveň auto lepšie umyje. Poťah CARMODO SB-BOB má vysokokvalitné mikrovlákno s gramážou 1200 GSM Ide o materiál, ktorý ponúka najvyššie štandardy kvality. Umývací návlek sa pomocou integrovanej šnúrky prispôsobí akejkoľvek kefe. Šnúrka pevne pripevní návlek ku kefke, takže pri nasýtení vodou a penou nemôže z kefky spadnúť. SB-BOB má vysokú schopnosť absorbovať vodu, čo je nevyhnutné na to, aby sa lak pri umývaní nepoškriabal. SB-BOB bol navrhnutý tak, aby zaručoval maximálnu absorpciu vody a peny. Cieľom je umyť vozidlo bez poškodenia laku. SB-BOB má všitú sieťku, ktorá zabraňuje prenikaniu drobných nečistôt cez hubku na lak vášho vozidla.
  • Návlek na umývaciu kefu CARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOB - vysokokvalitný poťah CARMODO Mr.Bob je vyrobený z prvotriedneho ženilu. Vďaka nemu dokáže Mr.Bob nasiaknuť veľké množstvo vody a peny. Tento prémiový návlek na kefy od spoločnosti CARMODO® tiež veľmi dobre prepúšťa zmes vody a peny z umývacích misiek. V tejto kombinácii získate dokonalý výsledok umývania, ktorý je šetrný k laku. Kryt umývacej kefy Mr.Bob sa prispôsobí každej kefe v samoobslužných autoumyvárňach. Zabudovaná šnúrka kryt bezpečne pripevní ku kefe, takže nemôže spadnúť z kefy, ani keď je nasiaknutá vodou a penou. Všitá sieťka vo vnútri zabraňuje prenikaniu čiastočiek alebo nečistôt cez kryt na lak vozidla. To je mimoriadne dôležité, inak by sa nečistoty z umývacích kief mohli dostať cez návlek na lak.
  • Dômyselná kefa na alu kolesá CARMODO Premium Felgenbürste inkl. Wechselbezug - kefa na okraje z mikrovlákna má revolučný dizajn. Vďaka svojmu mimoriadne tenkému tvaru sa dostane do každej štrbiny ráfika, dokonca až do výšky 10 mm. Bez námahy sa dostanete do každej oblasti, problémy s príliš hrubými hubkami sú minulosťou. Nástavec z mikrovlákna kefy na ráfiky CARMODO možno po umytí vybrať a vyprať. Pri umývaní nových alu kolies možno vždy použiť čistý kryt, čo pri bežných systémoch nie je možné. Vďaka vysokokvalitným mikrovláknam je kefa na ráfiky CARMODO mimoriadne šetrná k vašim ráfikom. Mikrovlákna dokonale absorbujú penu a čistiaci prostriedok pri čistení alebo starostlivosti o vozidlo a zabraňujú vzniku škrabancov.
  • Štetec na alu kolesá CARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-Pinsel - štetec na kolesá zo zliatiny s modrými štetinami má mimoriadne mäkké, ale husté štetiny. V porovnaní s inými štetcami na čistenie zliatinových kolies je tento štetec pri čistení oveľa účinnejšia. Tento výrobok vytvára optimálne mechanické trenie na účinné odstraňovanie nečistôt a prachu z ráfikov. Materiál je zároveň taký mäkký, že ráfik možno čistiť s maximálnou starostlivosťou. Modré štetiny sú navyše vyrobené z materiálu odolného voči chemikáliám. Na optimálne čistenie ráfikov ho vždy odporúčame kombinovať s kefou na ráfiky CARMODO® s vymeniteľnými návlekmi z mikrovlákna.
  • Sada štetcov ​​​CARMODO Premium 5+1 Detailling Pinselset - táto prémiová sada štetcov od CARMODO® sa skladá z rukoväte a piatich rôznych vymeniteľných nástavcov. Táto jedinečná sada štetcov od CARMODO® obsahuje vhodný nástavec a štetec pre každú oblasť použitia.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

CARMODO 2x Premium Mikrofaser-TrockentuchSada sušiacich uterákov CARMODO 2x Premium Mikrofaser-Trockentuch-10 %AktualizovanéRýchly náhľadsada sušiacich uterákov, 1200 GSM, 42 x 48 cm, 2 ks15,21 EUR16,90 EURDočasne nedostupnéCARMODO 4x Premium Carbontuch für GlasflächenSada utierok na okná CARMODO 4x Premium Carbontuch für Glasflächen-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)sada utierok na umývanie okien, gramáž 380 GSM, 40 x 40 cm, 4 ks14,31 EUR15,90 EURSkladomCARMODO 6x Premiumtuch für die InnenraumpflegeSada utierok CARMODO 6x Premiumtuch für die Innenraumpflege-10 %AktualizovanéRýchly náhľad (1 hodnotenie)sada mikrovláknových utierok, gramáž 380 GSM, 40 x 40 cm, 6 ks14,31 EUR15,90 EURSkladomCARMODO Auto-Waschhandschuh mit KlettverschlussUmývacia rukavica so suchým zipsom CARMODO Auto-Waschhandschuh mit Klettverschluss-10 %TipAktualizovanéRýchly náhľad (35 hodnotení)veľké umývacie rukavice s uchytením na suchý zips na zápästie17,01 EUR18,90 EURSkladomCARMODO Premium 5+1 Detailling PinselsetSada štetcov CARMODO Premium 5+1 Detailling Pinselset-10 %AktualizovanéRýchly náhľadsada štetcov s vymeniteľnými hlavicami, 5 nástavcov12,51 EUR13,90 EURSkladomCARMODO Premium Felgenbürste inkl. WechselbezugDômyselná kefa na alu kolesá CARMODO Premium Felgenbürste inkl. Wechselbezug-10 %TipAktualizovanéRýchly náhľad (2 hodnotenia)kefa na alu kolesá s odnímateľným návlekom z mikrovlákna15,21 EUR16,90 EURSkladomCARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-PinselŠtetec na alu kola CARMODO Premium Felgenpinsel Detailling-Pinsel-10 %AktualizovanéRýchly náhľadodolný štetec na alu kolesá9,81 EUR10,90 EURSkladomCARMODO Premium Mikrofaser TrockentuchSučiaci ručník CARMODO Premium Mikrofaser Trockentuch-61 %AkciaAktualizovanéRýchly náhľad (14 hodnotení)sušiaci uterák, 1100 GSM, 40 x 60 cm4,99 EUR12,90 EURSkladomCARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOBNávlek na umývaciu kefu CARMODO Waschbürstenüberzug Mr.BOB-10 %AktualizovanéRýchly náhľadvysoko kvalitný umývací návlek na umývaciu kefu do samoobslužnej umývačky17,01 EUR18,90 EURSkladomCARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOBNávlek na umývaciu kefu CARMODO Waschbürstenüberzug SB-BOB-10 %AktualizovanéRýchly náhľadvysoko kvalitný umývací návlek na umývaciu kefu do samoobslužnej umývačky17,01 EUR18,90 EURSkladom

Podobné články

Nová značka v ponuke - autokozmetika Nasiol
Nasiol - to je po celom svete uznávaná, vysoko rešpektovaná autokozmetika so zameraním na keramické povlaky nielen pre profesionálov, s tvrdosťou až 10H.
Celý článok
Návšteva v sídle ADBL
ADBL je najpredávanejšia autokozmetika na Ahifi.sk. V marci sme navštívili ich základňu vo Varšave a priviezli sme vám novinky a nové informácie na sezónu 2023.
Celý článok
100% nitrilové rukavice od Brela Pro Care
Používanie ochranných rukavíc je základné pravidlo, pravidlo zdravia na prvom mieste! Novo zaraďujeme vysoko kvalitné 100% nitrilové rukavice do našej ponuky. Už na sklade!
Celý článok
Plexiclick rámčeky pod ŠPZ, ktoré sa nedajú vidieť
Odhoďte s nami široké, odstávajúce a drnčiace plastové podložky pod ŠPZ a kúpte si vysoko kvalitné, miniatúrne a priehľadné držiaky, ktoré nie sú vidieť. Vyzerá to super!
Celý článok