Môj účet

Americké záznamové kamery Thinkware - novinky

V živote je dôležité snažiť sa predchádzať rôznym problémom, ktoré nás môžu stretnúť nielen na cestách. Jednou z vecí, ako nahliadnuť späť do udalosti, ktorá sa stala v cestnej premávke, zaparkovaní atď., je použitie nahrávacej kamery v aute. V momente, keď sa stane dopravná nehoda a nie je k nej žiadny záznam, je už bohužiaľ neskoro. Preto je veľmi rozumné mať vo svojom aute (motorke...) záznamovú kameru, ktorá neustále monitoruje a nahráva priestor pred alebo aj za vozidlom. V prípade kolízie alebo napadnutia vám umožní spätne nahliadnuť do vzniknutej situácie, a mať tak dôkaz pre políciu alebo správne konanie. Dlhodobo odporúčame americké nahrávacie kamery Thinkware, ktoré sami v našich firemných autách používame, testujeme a rôzne kombinujeme. Pred príchodom horúcich letných dní sme na náš e-shop zaradili všetky aktuálne novinky, ktoré si tu ukážeme.

Novinky Thinkware

  • Palubná kamera so vzdialeným prístupom Thinkware T700 - 1080p fullHD, ktorá podporuje 4G LTE a umožňuje vzdialený prístup / náhľad a príjem notifikácií v reálnom čase prostredníctvom mobilnej aplikácie Thinkware Connected LTE. Jednoducho stačí vložiť SIM kartu s dátovým paušálom (nie je v balení), vytvoriť prístup a potvrdiť číslo karty. T700 vám umožní vidieť, čo sa deje vo vozidle a v jeho okolí, kdekoľvek sa práve nachádzate.
  • Motokamera Thinkware M1 2CH - športová kamera, ktorá využíva špičkovú elektronickú stabilizáciu obrazu pre plynulé a stabilné zábery v rozlíšení 1080p Full HD na prednej aj zadnej kamere. Robustné telo kamery je odolné voči poveternostným vplyvom s IP68 krytím. Navrhnuté pre inštaláciu na motocykle, štvorkolky a iné vozidlá.
  • Video splitter Thinkware MB100 - video splitter, ktorý umožní pripojiť k hlavnej kamere (F200PRO alebo T700) až 4 prídavné kamery. Získate tak záznam z toho, čo sa deje vo vozidle a v jeho okolí celkom až z 5tich objektívov. Navyše, pokiaľ použijete ako hlavnú kameru T700, môžete sledovať náhľad zo všetkých kamier v reálnom čase, a to aj pri zaparkovanom vozidle vzdialene, kdekoľvek sa práve nachádzate.
  • Bočná kamera Thinkware SIDE CAM - nízkoprofilová vonkajšia kamera pre bočný pohľad vzad, ktorá sa úhľadne zmestí na obe strany vozidla, aby pokryla mŕtvy uhol a zaznamenala udalosti vo Full HD rozlíšení. Jej telo s IP68 krytím je dostatočne pevné, aby odolalo drsným poveternostným podmienkam, takže odvedie svoju prácu aj v daždi alebo na slnku.
  • Zadná nahrávacia kamera Thinkware REAR CAM IR - exteriérová infračervená kamera REAR CAM IR je užitočným doplnkom pre majiteľov obytných vozidiel, karavanov, dodávok, pickupov alebo iných komerčných vozidiel, ktoré potrebujú externe inštalovanú kameru, čo neumožňuje tradičná palubná kamera. REAR CAM IR je možné použiť iba s autokamerou F200PRO alebo T700, alebo ju možno pridať k MB100 splitteru ako súčasť viackanálového nahrávacieho systému.
  • Uzamykací box Thinkware LOCKING BOX2 - dokáže zabrániť neoprávnenému manipulovaniu s napájacím káblom a SD kartou. Je určený pre autokamery T700 a odporúčaný na použitie v komerčných/flotilových vozidlách, pri taxislužbe, sanitkách, zásahových vozidlách, v autopožičovniach a podobne.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Thinkware CL CABLENapájanie Thinkware CL CABLERýchly náhľadnapájací kábel, ktorý umožňuje zapojiť elektrické príslušenstvo s napájaním 5 V do vozidla s palubným napätím 12/24 V5,04 EURNaskladňujeme do 1 týždňaThinkware F100 2CH Doprava zadarmoPalubná kamera Thinkware F100 2CHRýchly náhľad2-kanálová FHD (GPS) nahrávacia kamera149,79 EURSkladomThinkware F200PRO Doprava zadarmoPalubná kamera Thinkware F200PRORýchly náhľadkamera do auta a asistenčný systém v minimalistickom dizajne, obrazový snímač Silicon Optics Inc F22 poskytuje pozoruhodne čistú kvalitu videa FullHD165,63 EURSkladomThinkware F200PRO REARPalubná kamera Thinkware F200PRO REARRýchly náhľadprídavná (zadná) Full HD kamera pre autokameru F200PRO68,75 EURSkladomThinkware F200PRO REAR IRPalubná kamera Thinkware F200PRO REAR IRRýchly náhľadprídavná (zadná) kamera FullHD s automatickým infračerveným osvetlením určená pre autokameru F200PRO83,13 EURSkladomPalubná kamera Thinkware F70Palubná kamera Thinkware F70Rýchly náhľadFull HD kamera do auta, On-Semi AR027 snímač, trojosový G-senzor, parkovací režim, upozornenie na bezpečnostnú kameru83,13 EURSkladomThinkware GPS TWGPS anténa Thinkware GPS TWRýchly náhľadexterná GPS anténa34,38 EURSkladomThinkware HW CABKabeláž Thinkware HW CABRýchly náhľad (1 hodnotenie)kabeláž pre pevnú inštaláciu autokamier Thinkware30,21 EURSkladomThinkware LOCKING BOXUzamykací box Thinkware LOCKING BOXRýchly náhľaduzamykací box autokamery F7025,00 EURNaskladňujeme do 1 týždňaThinkware LOCKING BOX2Uzamykateľný box Thinkware LOCKING BOX2Rýchly náhľaduzamykateľný box autokamery T70025,00 EURNaskladňujeme do 1 týždňaThinkware M1 2CH Doprava zadarmoMotokamera Thinkware M1 2CHRýchly náhľadšportová motokamera - odolná, stabilná a spoľahlivá457,92 EURSkladomThinkware MB100Video spliter Thinkware MB100Rýchly náhľadvideo splitter, ktorý umožní pripojiť k hlavnej kamere (F200PRO alebo T700) až 4 prídavné kamery95,83 EURSkladomThinkware Q800PRO Doprava zadarmoPalubná kamera Thinkware Q800PROTipRýchly náhľad (2 hodnotenia)kamera do auta a pokročilý asistenčný systém v ocenenom dizajne, 5,14 MP optický objektív, obrazový snímač Sony STARVIS s kvalitou videa 2K QHD291,46 EURSkladomThinkware Q800PRO REARPalubná kamera Thinkware Q800PRO REARRýchly náhľad (1 hodnotenie)prídavná (zadná) kamera Full HD určená pre autokameru Q800PRO68,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaThinkware REAR CABKábel Thinkware REAR CABRýchly náhľadkábel 6 m, určený na pripojenie a umiestnenie prídavnej kamery F200PRO REAR IR do zadnej časti vozidla na vzdialenosť až 6 metrov10,42 EURSkladomThinkware SIDE CAM Doprava zadarmoBočná kamera Thinkware SIDE CAMRýchly náhľadnízkoprofilová vonkajšia kamera pre bočný pohľad vzad156,25 EURSkladomThinkware T700 Doprava zadarmoPalubná kamera Thinkware T700Rýchly náhľad1080p fullHD DVR kamera, podpora 4G LTE, umožňuje vzdialený prístup / náhľad a príjem notifikácií v reálnom čase prostredníctvom mobilnej aplikácie333,13 EURSkladom

Podobné články

Ako počúvať hudbu vo vysokom rozlíšení v aute?
Trendom poslednej doby je počúvanie hudby vo vysokom rozlíšení, ktoré prináša štúdiovú kvalitu zvuku. Všetko dôležité o Hi-Res súboroch a ich počúvaní v automobile sa dozviete v článku.
Celý článok
Návšteva v sídle ADBL
ADBL je najpredávanejšia autokozmetika na Ahifi.sk. V marci sme navštívili ich základňu vo Varšave a priviezli sme vám novinky a nové informácie na sezónu 2023.
Celý článok
100% nitrilové rukavice od Brela Pro Care
Používanie ochranných rukavíc je základné pravidlo, pravidlo zdravia na prvom mieste! Novo zaraďujeme vysoko kvalitné 100% nitrilové rukavice do našej ponuky. Už na sklade!
Celý článok
Ako ochrániť vonkajšie okná nového auta
Obyčajné tekuté stierače "končia", prichádza nová generácia ochrany na okná! Predstavujeme keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection, ktorý funguje až 2 roky. Aplikácia na BMW X1.
Celý článok