Môj účet

Archív článkov

Ako sa starať o sedačky z Alcantary

27. 10. 2022
S rastúcou obľubou a rozšírením Alcantary v automobiloch sa čoraz častejšie stretávame s otázkami ako čistiť a starať sa o sedačky z Alcantary. Všetko dôležité sa dozviete v našom článku.

Francúzsko, to nie sú len vína a žaby

26. 10. 2022
Najlepší francúzsky producent autokozmetiky Fictech má nové obaly a objemové prevedenie pre ešte lepšiu možnosť výberu. Tie staré ponúkame za výpredajové ceny!

Novinky Infinity Wax

20. 10. 2022
Uznávaný anglický výrobca autokozmetiky Infinity Wax prináša do sveta detailingu sedem nových produktov, ktoré sú už na ceste na Slovensko a do Česka. Navyše došlo k zlacneniu celého sortimentu!

Poďme vyskúšať nové produkty od Cleantle

13. 10. 2022
Prišiel čas na nové, svieže značky z kategórie starostlivosti o auto. Jedna z ďalších nových značiek u nás je Cleantle. Značka, ktorá vyrástla z veľmi známej značky Cleantech. Čoskoro skladom!

Talianske kúzla so značkou RUPES

04. 10. 2022
Rozširujeme ponuku produktov značky RUPES a zároveň znižujeme ceny. Poďte s nami objavovať kúzelné možnosti renovácie laku.

Predstavujeme taliansku značku Harmony

27. 09. 2022
Po novom u nás nájdete sortiment značky Harmony, ktorá spadá pod talianskeho high-end výrobcu ESB Audio. Produkty Harmony sú však výrazne lacnejšie, napriek tomu si zachovávajú vysokú kvalitu zvuku aj spracovania.

Niekoľko noviniek od Nakamichi

22. 09. 2022
S pravidelným naskladnením produktov od japonského výrobcu Nakamichi predstavujeme niekoľko noviniek a inak tomu nie je ani tentoraz, v ponuke nájdete nové autorádiá a subwoofery.

Ewocar - autokozmetika (nielen) pre profesionálov

07. 09. 2022
Po novom na našom e-shope nájdete autokozmetiku Ewocar, ktorá je zameraná najmä na vysoko odolnú keramickú ochranu, prípravky na leštenie laku a bohaté príslušenstvo.

Výpredaj Mac Audio so zľavou až 42%

05. 09. 2022
Populárny nemecký výrobca sa rozhodol po dlhých 35 rokoch pre ukončenie predaja sortimentu značky Mac Audio. Spúšťame preto výpredaj skladových zásob so zľavou až 42%

Po novom dovážame sortiment značky Stinger

01. 09. 2022
Ako novinku na našom e-shope nájdete sortiment amerického výrobcu Stinger, ktorý ponúka špičkovú kabeláž, montážny materiál a ďalšie produkty na ozvučenie vozidiel.

Harmonic Harmony - high-end z Indonézie

15. 08. 2022
Špičkové signálové káble najvyššej kvality a ďalšie produkty pre audiofilný zvuk v automobile. Predstavujeme Harmonic Harmony.

Horúce novinky a zníženie cien u značky Eton

14. 08. 2022
Sme presťahovaní do nového a konečne sa môžeme venovať novinkám! Prvý na rade je nemecký výrobca autohifi Eton, kde je rad noviniek a došlo k malému zázraku – zníženie cien.