Môj účet

Archív článkov

Desiatky nových produktov od Ground Zero

23. 04. 2023
Na tohtoročnej výstave CarMediaWorld v Salzburgu sme videli veľa noviniek. V stánku nemeckého výrobcu Ground Zero bolo veľa nových produktov. Už aj u nás v ponuke!

Ako počúvať hudbu vo vysokom rozlíšení v aute?

20. 04. 2023
Trendom poslednej doby je počúvanie hudby vo vysokom rozlíšení, ktoré prináša štúdiovú kvalitu zvuku. Všetko dôležité o Hi-Res súboroch a ich počúvaní v automobile sa dozviete v článku.

Nemecký Helix najnovšie na Ahifi

13. 04. 2023
Na eshope aj v našich inštaláciách teraz najnovšie nájdete produkty nemeckého výrobcu Helix, ktorý sa špecializuje najmä na DSP procesory a ďalšie autohifi produkty. Viac v našej aktualite.

100% nitrilové rukavice od Brela Pro Care

03. 04. 2023
Používanie ochranných rukavíc je základné pravidlo, pravidlo zdravia na prvom mieste! Novo zaraďujeme vysoko kvalitné 100% nitrilové rukavice do našej ponuky. Už na sklade!

Ako ochrániť vonkajšie okná nového auta

11. 03. 2023
Obyčajné tekuté stierače "končia", prichádza nová generácia ochrany na okná! Predstavujeme keramický povlak na sklo Aqua Glass Protection, ktorý funguje až 2 roky. Aplikácia na BMW X1.

Ideme proti inflácii - nižšie ceny a 2 novinky IW

05. 03. 2023
Vďaka tomu, že ČNB posilňuje korunu, môžeme niektoré značky aj mierne zlacniť. Práve sme upravili ceny u špičkovej autokozmetiky Infinity Wax a zároveň nahrali na e-shop 2 novinky.

Ochrana kožených sedačiek v novom aute

03. 03. 2023
Už sa nemusíte obávať svetlej kože! Máme pre Vás účinné a jednoduché riešenie, ako ochrániť kožu v novom aute pomocou keramickej ochrany na kožu od CarPro. Ukážeme Vám, ako na to!

Nové produkty novej značky Cleantle

23. 02. 2023
Cleantle sa postupne dostáva do povedomia a s príchodom jarnej sezóny uvádza na trh niekoľko nových produktov, ktoré môžete od začiatku marca zakúpiť aj u nás!

Niekoľko nových produktov od Purestar

20. 02. 2023
S naskladnením mikrovlákien od juhokórejského výrobcu Purestar sa obvykle objaví aj niekoľko noviniek a inak tomu nebolo ani tentoraz. Na všetky novinky sa pozrieme v aktualite.

Aqua Car Cosmetics najnovšie na Ahifi

26. 01. 2023
Novinkou v našej ponuke je sortiment Aqua Car Cosmetics, v ktorom nájdete najmä špičkové keramické ochrany pre začínajúcich aj profesionálnych detailerov. Viac info v článku.

Nové zosilňovače Audison Forza pod lupou

20. 01. 2023
Taliansky Audison koncom minulého roka predstavil dlho očakávané zosilňovače Forza a prepracovaný program DSP procesora bit Drive. Všetko dôležité sa dočítate v našej recenzii!

Ako vybrať high/low prevodník signálu?

13. 01. 2023
Pokiaľ uvažujete o inštalácii zosilňovača na továrenský systém, budete potrebovať high/low prevodník. Ako prevodníky fungujú a ďalšie informácie sa dozviete v článku.