Môj účet

Naučíme vás správne vybrať držiak Plexiclick na ŠPZ

Všimli sme si, že na niektorých vozidlách našich zákazníkov držiak evidenčného čísla Plexiclick nepasuje. Je to preto, že existujú dva typy alebo dve veľkosti tabuliek s evidenčným číslom. V Českej republike je prevažná väčšina tabuliek s evidenčným číslom rovnaká, majú výšku 110 - 111 mm, na Slovensku majú niektoré tabuľky s evidenčným číslom výšku 110 - 111 mm a niektoré výšku 112 - 113 mm. Je to spôsobené tým, že nové slovenské tabuľky s evidenčným číslom sa vyrábajú v Českej republike, a preto sú menšie ako staršie slovenské tabuľky s evidenčným číslom, ktoré boli vysoké 112 - 113 mm. Preto spoločnosť Plexiclick vyrába 2 varianty, ktoré sa vždy nazývajú buď V1, alebo V2. Nejde o novšiu alebo staršiu verziu, ale o variant V1 - č. 1 a V2 - č. 2.

Len dve varianty

Doposiaľ sme ponúkali malé držiaky Plexiclick ako českú variantu, slovenskú a maďarskú variantu. Postupne to ale budeme zjednodušovať a tak budú len dve varianty V1 a V2, kedy V1 je vždy určená pre ŠPZ s výškou 110 - 111 mm a následne V2 pre ŠPZ s výškou 112 - 113 mm. Od tohto týždňa už ponúkame variantu Plexiclick V1, ktorá je multijazyčná a má nové a modernejšie balenie. V budúcom roku, akonáhle sa vypredajú maďarské a slovenské verzie, bude dostupná aj multijazyčná verzia V2. (Slovenská a maďarská verzia je V2 a sú to teda rovnaké produkty.)

Nanovo ponúkame čierne prevedenie

Po prechode na nové verzie sme do sortimentu zaradili aj čiernu verziu malých držiakov Plexiclick, pretože po nich bol opakovane veľký dopyt. Tie už ponúkame ako verziu V1 a V2, konkrétne Plexiclick V1 Black (110 mm) a Plexiclick V2 Black (113 mm). Tu platí vyššie uvedené pravidlo, V1 je pre poznávacie značky 110 - 111 mm a verzia V2 pre 112 - 113 mm. To isté platí pre Plexiclick PRO alebo veľké rámy, kde je opäť verzia V1 a verzia V2. Preto vás prosíme - pred objednaním si vždy dôkladne zmerajte svoju poznávaciu značku, aby ste neboli sklamaní!

Rozdelenie ŠPZ podľa krajín

Poďme si to ešte zhrnúť - ponúkame dve varianty rámčekov pre tri krajiny:
  • Česká republika - v drvivej väčšine tu pasuje V1.
  • Slovensko - V2 pasuje u starších ŠPZ (2022 a starších), u nových ŠPZ (cca marec 2023 a novšie) pasuje verzia V1.
  • Maďarsko - v drvivej väčšine tu pasuje V2.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Ultra odolné svetlá Unilite - novinky a zníženie cien
Spoločnosť Unilite je lídrom na trhu s pracovnými svetlami a osvetlením nielen v oblasti detailingu v Spojenom kráľovstve. Podarilo sa nám výrazne znížiť ceny až o 25 % a naskladniť nové produkty!
Celý článok
Predstavujeme nové náhradné vozidlo
S presťahovaním do novej haly v Brne - Líšni máme pre našich zákazníkov nové náhradné vozidlo. Zakúpili sme pre vás Volkswagen Golf VIII vo verzii GTE. Vyskúšajte si jazdu čisto na elektrický pohon!
Celý článok
Plexiclick rámčeky pod ŠPZ, ktoré sa nedajú vidieť
Odhoďte s nami široké, odstávajúce a drnčiace plastové podložky pod ŠPZ a kúpte si vysoko kvalitné, miniatúrne a priehľadné držiaky, ktoré nie sú vidieť. Vyzerá to super!
Celý článok