Môj účet

Predstavujeme nové náhradné vozidlo Volkswagen Golf 8 - model GTE

V roku 2012 sme začali vykonávať prvú montáž v montážnej dielni na Rybnickej ulici v Brne. Postupom času sa však objavila požiadavka našich zákazníkov na možnosť prenájmu náhradného vozidla počas montáže, preto sme sa rozhodli zakúpiť náhradné vozidlo. V roku 2015 sme na tento účel zakúpili novú Toyotu Yaris od spoločnosti C&K, ktorá nám spoľahlivo slúžila štyri roky. Bolo to pekné, nové auto, ale časom sa objavil názor, že je malé a "chce to automat". V roku 2018 sme teda malú Toyotu Yaris vymenili za Volkswagen Golf VII s prevodovkou DSG, ktorý nám slúži dodnes. Po dlhom hľadaní a zvažovaní všetkých pre a proti padla voľba na nový Volkswagen Golf 8 v nezvyčajnej a veľmi unikátnej výbave GTE. Kúpiť si VW Golf 8 GTE nám dávalo zmysel z niekoľkých dôvodov. Je to aktuálny model, rozmerovo je to ideálny kompromis na jednodňový prenájom. Má automatickú prevodovku DSG pre pohodlnú jazdu a moderný, športový dizajn. Na jednej strane veľmi úsporné, na druhej strane pekelne rýchle auto. Ide o mild-hyb dizajn. Vozidlo je vybavené motorom 1,4 TSI s výkonom 150 k a elektromotorom s výkonom 95 k, pričom reálny dojazd čisto na elektrický pohon je až 60 km, čo má veľký zmysel pre prevažne mestskú premávku, aj kvôli nulovým emisiám. Nám sa benzínové aj elektrické autá páčia a myslíme si, že s nami bude súhlasiť každý, kto ich vyskúšal. Jazda čisto na elektrinu je tichá, plynulá, reakcia na plynový pedál je okamžitá a pri tankovaní si nemusíte "špiniť ruky". Vybrali sme si vozidlo, ktoré je veľmi dobre vybavené. Medzi prvky výbavy patria LED Matrix svetlomety, IQ Light, vyhrievaný volant, veľký displej s Apple CarPlay a Android Auto, elektrické ťažné zariadenie pre možnosť pripojenia na kolesá, adaptívny tempomat s funkciou Stop & Go, vyhrievané čelné sklo, plný počet airbagov atď. Chceme, aby sa naši zákazníci cítili pohodlne a bezpečne. Veríme, že jazda v našom náhradnom vozidle urobí radosť každému, kto sa rozhodne využiť jeho služby.

Podmienky a možnosti zapožičania náhradného vozidla

Vozidlo je určené pre všetkých našich zákazníkov, ktorí si v našej montážnej dielni nechajú svoje vlastné vozidlo. Auto si môžete rezervovať v našej dielni osobne, e-mailom alebo telefonicky. Vzhľadom na veľký počet montáží odporúčame rezervovať si vozidlo v dostatočnom predstihu. Ak sa rozhodnete využiť našu službu náhradného vozidla, stačí podpísať zmluvu o prenájme a odísť. Poplatok za vozidlo sa vypočíta jednoducho - zaplatíte 10 kč s DPH. DPH za každý najazdený kilometer, za pohonné hmoty a elektrinu neplatíte nič. Všetko je zahrnuté v cene! Veľmi oceníme, ak sa k autu budete správať šetrne, ohľaduplne a citlivo. Na vozidle je aplikovaná keramická ochrana laku Aqua E-Coating Pro, ktorá však nie je všemocná. Auto je samozrejme poistené s 5% spoluúčasťou, diaľničnú známku vzhľadom na prevedenie auta neplatíte, takže môžete jazdiť po všetkých českých diaľniciach bez poplatku. Všetkým, ktorí si sadnú za volant nášho Golfu GTE, prajeme veľa bezproblémových a pohodových kilometrov!!!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Zúčastnili sme sa tréningu P. Steinbachera!
Náš technik Ján Dadej sa zúčastnil 7-dňového tréningu s Petrom Steinbacherom alias PSsound. Veľa zaujímavostí a mnoho ďalšieho sa dočítate v tomto netradičnom článku.
Celý článok
Gumové vane Rigum - novinka v sortimente
Pred príchodom zimy sme rozšírili náš sortiment o kvalitné, české gumové vane do kufra značky Rigum. Tieto vane sú totižto číslo 1 v Českej republike! Určite ich poznáte aj vy.
Celý článok
Predstavujeme nové logo Ahifi
Naše logo je s nami späté od založenia Ahifi v roku 2005 a bolo teda na čase prísť so zmenou, ktorá zodpovedá súčasným trendom. Predstavujeme nové, moderné logo Ahifi.
Celý článok
Rozširujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na seba nenechá dlho čakať, a preto s istým predstihom uvádzame do predaja veľkú novinku. Rozširujeme náš sortiment o kvalitné gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článok