Môj účet

Ultra odolné svetlá Unilite - novinky a zníženie cien

Značka Unilite je lídrom na trhu vo Veľkej Británii s výrobou pracovných svietidiel a detailingového osvetlenia. Spoločnosť bola založená už v roku 1981 a odvtedy vylepšila svoje výrobky k dokonalosti. Výrobky Unilite sú v porovnaní s konkurenciou mimoriadne odolné. Svietidlá Unilite vydržia veľmi hrubé zaobchádzanie, rôzne pády, vodu, prach atď. Ich charakteristickým znakom je zeleno-čierny dizajn, ktorý nielen skvele vyzerá, ale je aj veľmi praktický z hľadiska bezpečnosti. Krikľavú zelenú čelovku na vašej hlave uvidí každý, a to nehovoríme o tom, keď ju budete hľadať v dielni alebo garáži. Spoločnosť Unilite sa špecializuje na ručné baterky, praktické čelové svietidlá, výkonné pracovné svetlá a šesťhranné svetlá nielen na detailingové práce. Spomedzi skvelých a praktických pomocníkov stoja za zmienku ich nové baterky, ktoré sa môžu nabíjať bezdrôtovo. Čelovku si zložíte z hlavy, položíte ju na bezdrôtovú nabíjačku a za pár hodín máte nabitú!

Nové produkty - predstavenie

Tento rok spoločnosť Unilite uviedla na trh viac ako 10 nových svetiel, ktoré vám predstavíme. Ako to už býva, v dnešnej dobe idú všetci s cenou hore, ale nám sa podarilo vyjednať pre túto značku lepšie podmienky a vďaka tomu sa nám podarilo zľavniť celý sortiment - na niektoré výrobky až o 25 %! To znamená, že svietidlá Unilite si teraz môže dovoliť každý, kto chce pri práci používať kvalitné osvetlenie, ktoré bude pomáhať svietiť spoľahlivo a dlho. Novinky roku 2024 sú tu:
  • Inšpekčné svetlo Unilite IL-925R - vysokokvalitná ručná baterka so 180° naklápacou svetelnou hlavou vyrobená z leteckého hliníka. Má 3 nezávislé svetlá, dve hlavné COB LED diódy, pričom hlavná COB LED dióda má pôsobivý výkon 925 lúmenov, sekundárna COB LED dióda má výkon 475 lúmenov a prídavná SMD LED baterka má 150 lúmenov. Táto ručná baterka má mimoriadne kompaktný dizajn, dostanete sa s ňou do stiesnených priestorov. Na základni je super silný magnet a tiež užitočné indikátory stavu nabitia batérie. Má nabíjateľnú lítiovú batériu, ktorú možno ľahko dobiť prostredníctvom USB-C za menej ako 4 hodiny.
  • Pracovné svietidlo Unilite SLR-1450 - táto baterka patrí medzi vysokokvalitné, kompaktné dobíjacie pracovné svietidlá so svetelným výkonom 1450 lúmenov. Sklopný stojan s uhlom 180° obsahuje háčik na zavesenie a integrované magnety na pripevnenie na kovové povrchy. Vďaka vstavanej batérii môžete nabíjať aj iné zariadenia a smelo používať toto svetlo ako powerbanku. SLR-1450 je mimoriadne odolná voči poškodeniu alebo rozbitiu.
  • Pracovné svetlo Unilite RF-2000 - výkonné, kompaktné pracovné svetlo LED s výkonom 2 000 lúmenov a dobre rozloženým svetelným lúčom. Je vyrobené z hliníka, TPR a nylonu. Táto konštrukcia zabezpečuje odolnosť proti nárazu/pádu IK07 a odolnosť proti prachu a vode IP65. Zo zadnej strany má 180° nastaviteľný stojan aj užitočný otvor na statív. Model RF-2000 má výkonnú 5200mAh batériu, ktorá môže slúžiť aj ako 2A powerbanka.
  • Pracovné svetlo Unilite RF-3300 - veľmi výkonné pracovné svetlo LED s výkonom 3 300 lúmenov a dobre rozptýleným svetelným lúčom. Je vyrobené z hliníka, TPR a nylonu. Táto konštrukcia zabezpečuje odolnosť proti nárazu/pádu IK07 a odolnosť proti prachu a vode IP65. Zo zadnej strany má 180° nastaviteľný stojan aj užitočný otvor na statív. Model RF-3300 má výkonnú 5200mAh batériu, ktorá môže slúžiť aj ako 2A powerbanka.
  • Pracovné svetlo Unilite RF-5400 - toto mimoriadne výkonné svietidlo je ideálne pre všetky pracoviská s vysokými požiadavkami na osvetlenie, pretože je odolné voči nárazom IK09, prachu a vode podľa normy IP65 a odolné voči pádu z výšky 2 m, čo znamená, že si ľahko poradí aj s nešetrným zaobchádzaním. Vďaka mimoriadne pevnej nylonovej konštrukcii a nízkemu profilu sa ľahko skladuje a prepravuje. Svietidlo využíva mimoriadne jasné vysokokvalitné 50W LED diódy SMD s bielym svetelným tokom 5400 lúmenov 6500K, ktoré majú dlhú životnosť až 100 000 hodín, pričom neoslňujúca mliečna šošovka poskytuje plynulé šírenie svetla. Vďaka dvojitému napájaniu možno tento reflektor nabíjať (11,1 V 5200 mAh lítium-iónový akumulátor) 2 až 16 hodín pri 4 rôznych svetelných výkonoch alebo ho možno napájať priamo zo siete pomocou inteligentnej 15 V 1,5 A nabíjačky.
  • Pracovné svetlo Unilite CRI-3350 - je výkonné svetlo šesťuholníkového tvaru s 3350 lúmenmi, ktoré je ideálne na použitie ako detailingové svetlo s možnosťou prepínania medzi 5 teplotami farieb v rozsahu 2700K/3500K/4500K/5500K/6500K. Triedy odolnosti voči vode a nárazom IP65 a IK07 zaručujú vynikajúcu odolnosť a robustnosť a robustný zabudovaný stojan nastaviteľný v uhle 180° pomáha pri osvetľovaní pod rôznymi uhlami.
  • Pracovné svetlo Unilite MTB-5300 - výkonné osvetlenie LED s 5300 lúmenmi, ktoré podporuje batérie Milwaukee, De Walt, Metabo a Makita alebo napájanie zo siete. Je vyrobená z ultrapevnej zliatiny, má zabudovanú powerbanku a LED indikátory nabíjania. Dosah lúča je neuveriteľných 95 metrov.
  • Čelovka Unilite HT-680R - výkonná dobíjateľná čelovka s dvoma LED diódami. Dve samostatné LED diódy v odlišnom dizajne - jeden bodový lúč so svietivosťou 680 lúmenov (6500 K) a jeden svetelný lúč so svietivosťou 500 lúmenov (4500 K), ktorý pracuje s CRI 90+ pre väčšiu presnosť. Ukrýva v sebe nabíjateľnú lítium-iónovú batériu, ktorá funguje 4 hodiny, ale pri stlmení sa dá predĺžiť až na 30 hodín. Indikátor stavu nabitia/úrovne nabitia zobrazuje stav batérie s rýchlym 4,5-hodinovým nabíjaním cez USB-C. Odolnosť čelovky proti nárazu je IK07 a odolnosť proti pádu z výšky 2 metrov. Odolnosť voči prachu a vode je na úrovni IP65. Hlavné svetlo sa dá nakloniť pod uhlom 90° a súčasťou balenia sú 4 užitočné klipy na prilbu.
  • Čelovka Unilite HT-900R - veľmi výkonný priemyselný čelový svetlomet so svietivosťou 900 lúmenov. Jeho jediná LED dióda CREE poskytuje silný centrálny bodový lúč a vďaka rozptylovej šošovke aj široký rozptyl svetla. Jeho dobíjateľná lítium-iónová batéria vydrží svietiť 4,5 hodiny, ale pri stlmení sa dá predĺžiť až na 100 hodín. Stav batérie zobrazuje indikátor úrovne nabitia/dobíjania, pričom čas nabíjania cez USB-C je rýchly - 4,5 hodiny. Odolnosť čelovky proti nárazu je IK07 a odolnosť proti pádu z výšky 2 metrov. Odolnosť voči prachu a vode je na úrovni IP65. Hlavné svetlo sa dá nakloniť pod uhlom 72° a súčasťou balenia sú 4 užitočné klipy na prilbu.
  • Čapica so svietidlom Unilite Beanie BLT-1 - inovatívna čiapka Unilite Beanie má integrované dobíjateľné svetlo LED poskytujúce svetelný výkon 250 lúmenov. Svetlo na hlavu nebolo nikdy pohodlnejšie, udržiava hlavu v teple, a preto je ideálne na prechádzky, kempovanie, beh a pre profesie, ako sú elektrikári, inštalatéri atď., ktorí pracujú v chladnom počasí. Zo štyroch vysokovýkonných 6500k SMD studených bielych LED diód Samsung sú k dispozícii tri nastavenia - vysoké, nízke a bleskové. Možno ich jednoducho prepínať pomocou tlačidla umiestneného v strede svetla. Samotné svetlo je možné vybrať z uzáveru, aby sa mohlo nabíjať. Keď chcete svetlo nabiť, jednoducho odstráňte protiprachový kryt a zapojte ho priamo do portu USB.
  • Svietidlo na krk Unilite NL-350R - inovatívna dobíjacia baterka na krk, ktorá má 2 vysokokvalitné SMD LED diódy so svietivosťou 175 lúmenov, ktoré spolu dosahujú svietivosť 350 lúmenov. Veľmi ľahká konštrukcia s hmotnosťou len 140 g, čo znamená, že pri používaní nenamáhate krk. Obe svetlá sa môžu otáčať nahor a nadol až o 120 stupňov, aby ste si svetlo naklonili presne tam, kde je potrebné. Svietidlo je vyrobené z vysokokvalitného polykarbonátu a ABS plastu, čo zabezpečuje pevnú a ľahkú konštrukciu. Má odolnosť proti nárazu IK07 a nebude jej vadiť ani pád z výšky 2 metrov. Ochrana proti prachu a vode má stupeň krytia IP54, čo poskytuje zvýšenú bezpečnosť.
  • Ručné svietidlo Unilite FL-550R - kompaktná hliníková dobíjacia baterka s výkonom 550 lúmenov. Je vyrobená z tvrdého eloxovaného tlakovo liateho hliníka a má mimoriadne vysokú odolnosť voči prachu a vode IP67, vďaka čomu je ponoriteľná do hĺbky 1 metra po dobu 30 minút. Štyri režimy svietenia poskytujú prevádzkovú flexibilitu a lepšiu výdrž batérie, zatiaľ čo 182-metrový dosah lúča poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na veľké vzdialenosti.
  • Ručné svietidlo Unilite FL-1300R - veľmi výkonná vysokokvalitná LED baterka, plne dobíjateľná, so super vysokým výkonom 1300 lúmenov. Je vyrobená z tvrdého eloxovaného tlakovo liateho hliníka, je veľmi odolná a má mimoriadne vysokú odolnosť voči prachu a vode podľa normy IP67, ktorá umožňuje ponorenie baterky do hĺbky až 1 metra na 30 minút. Ďalšie 4 režimy svietenia umožňujú nastavenie stmievania a dlhšiu výdrž batérie, zatiaľ čo pôsobivý 291-metrový dosah lúča poskytuje vynikajúcu viditeľnosť na veľmi dlhé vzdialenosti.
  • Ultra kompaktný stativ Unilite Tripod Mini - kompaktný a ľahký statív vhodný pre celý rad pracovných svetiel Unilite. Je vyrobený zo super odolného nylonu a konštrukcie plnenej sklom TPR. Statív je vybavený zabudovanou vodováhou a 1/4″ skrutkovým držiakom a obsahuje ochrannú skrutkovaciu krytku s pútkom na zavesenie. Protišmykové nožičky poskytujú stabilné riešenie pre svietidlá s hmotnosťou do 2,5 kg.
  • Veľký magnet Unilite Large Magnet - mimoriadne robustný magnet z ocele a hliníka na pripevnenie k pracovnému svetlu Unilite LED (SLR-1300, SLR-2500, SLR-2750, SLR-4750, SLR-4400, SLR-6000 a SP-4500). Má bezpečnú poistnú krídlovú maticu, ktorá sa používa na upevnenie k svietidlu.



Rada Unilite Wireless - praktické riešenie

Spoločnosť Unilite prišla v roku 2021 s riešením bezdrôtového nabíjania. Sami v montážnej dielni používame baterky a čelovky a môžeme potvrdiť, že pripevnenie baterky na magnetický držiak je niečo úžasné. Nemusíte nikde hľadať, pripájať napájací kábel a potom ho zase niekde schovávať. Toto riešenie je určené pre všetkých, ktorí radi nabíjajú svoje zariadenia bezdrôtovo. Ponorme sa teda do 21. storočia a používajme svietidlá, ktoré umožňujú práve bezdrôtové nabíjanie.
  • Čelovka s bezdrôtovým nabíjaním Unilite WCHT5 - najnovšia čelovka zo série Unilite Wireless Charging. Túto čelovku možno bezdrôtovo nabíjať buď na jednoduchej nabíjacej podložke Unilite WCSGL, alebo na duálnej nabíjacej podložke Unilite WCDBL. Ak ju však nemáte k dispozícii, môžete čelovku nabíjať aj cez USB typu C (čas nabíjania 3 hodiny). Čelovka je vybavená duálnou LED prevádzkou s možnosťou výberu bieleho svetelného toku COB LED so svietivosťou 550 lumenov 6500K alebo bodového svetelného toku CREE LED so svietivosťou 450 lumenov 6500K. Čelovka je mimoriadne pevná, vyrobená z pevného polykarbonátu, má odolnosť proti nárazom IK07 a je odolná proti pádu z výšky 2 metrov. Okrem toho ju možno používať za všetkých poveternostných podmienok vďaka odolnosti voči prachu a vode IP65. Na zabezpečenie pohodlia možno hlavu čelovky nakloniť pod uhlom 125° a jej plne nastaviteľný popruh je potiahnutý protišmykovým silikónom.
  • Inšpekčné svietidlo Unilite WCIL11 - bezdrôtovo dobíjateľné kontrolné svetlo s 1100 lúmenmi z COB LED. Okrem toho má na hornej strane LED SMD so svietivosťou 220 lúmenov. Svetlo WCIL11 je vyrobené z mimoriadne odolného nylonu a TPR a má stupeň krytia IP65, ktorý zabezpečuje silnú odolnosť voči prachu a vode. Má tiež hodnotenie odolnosti proti nárazu IK07 a je odolná proti pádu z výšky 2 metrov. Výkonná 3350mAh lítium-iónová batéria sa nabíja bezdrôtovo na nabíjacích staniciach Unilite alebo priamo cez nabíjací kábel USB-C. Má pevnú rukoväť so zabudovaným super silným magnetom a 3 ďalšie silné zadné magnety na boku. Má tiež 2 výsuvné háčiky na zavesenie otočné o 360° na zadnej strane.
  • Pracovné svetlo Unilite WCHX7 - prvá kompaktná pracovná baterka s bezdrôtovým nabíjaním. Má 700 lúmenovú COB LED diódu s čistým bielym svetlom 6500K, ktorá ponúka veľa svetla, a ďalšiu LED diódu - bodový lúč s 275 lúmenmi. Svetlo má mimoriadne pevnú konštrukciu z nylonu, hliníka a TPR. Stupeň krytia a stupeň ochrany je IP65 / IK07, čo umožňuje vysokú odolnosť proti prachu a vode, ultra tvrdú odolnosť proti nárazu, ako aj ochranu proti nárazu pri páde z výšky až 2 metrov. Otočný stojan o 180° so super silnou magnetickou základňou poskytuje tomuto pracovnému svietidlu bezkonkurenčnú všestrannosť. Možno ho nabíjať pomocou priloženého 1m nabíjacieho kábla USB-C alebo ešte lepšie bezdrôtovo pomocou bezdrôtových nabíjacích staníc WCSGL a WCDBL.
  • 2 nabíjacie stanice Unilite WCSGL a Unilite WCDBL - mimoriadne odolné bezdrôtové nabíjacie stanice pre nový rad bezdrôtových nabíjacích LED svietidiel a smartfónov. Tieto nabíjacie stanice s mimoriadne pevnou konštrukciou z ABS a nylonového polyméru ponúkajú odolnosť voči nárazom IK07. Silné magnety na zadnej strane umožňujú jednoduchú montáž na magnetické povrchy, ale obsahujú aj zabudované otvory na skrutky na trvalú montáž. WCSGL je určená pre 1 zariadenie a WCDBL je určená pre dve zariadenia.



Výpredaj starých modelov Unilite

S novými produktmi musia niektoré výrobky takmer vždy skončiť, a to je presne prípad spoločnosti Unilite. Po aktualizácii nám v e-shope zostalo niekoľko svetiel Unilite, ktoré už nepotrebujeme a ktorých výroba bola ukončená. Máte teda možnosť zakúpiť si ich za mimoriadne výhodné, výpredajové ceny:
  • Svietidlo Unilite CT-2 - kontrolné pracovné svetlo Unilite CT-2 LED je kompaktné svetlo s výkonom 250 lúmenov. Pevná konštrukcia z plastu ABS a odolnosť proti nárazu IK07 zaisťujú dokonalú ochranu svetla. Na umiestnenie v pracovnom prostredí má magnetický stojan, ktorý sa otáča o 360°, a výsuvný háčik na zavesenie. Svietidlo má aj užitočné horné svetlo so svietivosťou 100 lúmenov, ktoré sa hodí do stiesnených priestorov.
  • Ručné svietidlo Unilite TL-5 -  výkonná priemyselná baterka so svietivosťou 500 lúmenov. Vďaka puzdru odolnému voči korózii a hlave z hliníkového odliatku má vysokú odolnosť voči prachu a vode IP68, ktorá umožňuje ponorenie do hĺbky 2 m na 30 minút. Má tiež integrovaný vreckový klip a je odolná voči pádu z dvoch metrov.
  • Držiak Unilite Bonnet Lamp Bracket - vysoko odolný hliníkový magnetický predlžovací držiak svetla série Unilite HX s nylonovými prvkami. HX-BL je vlastne predlžovací magnetický držiak pracovného svetla pre HX800R a HX1500R alebo iné magnetické svetlá. Dve nezávislé posuvné magnetické dosky sa pohybujú a možno ich ukotviť kdekoľvek v požadovanej polohe. Vysokopevnostné magnetické dosky sa otáčajú o 360° a pomáhajú umiestniť svetlá tam, kde sú práve potrebné. Mimoriadne dlhá predlžovacia lišta Soft-Close umožňuje bezpečné používanie aj na väčších vozidlách. Dva koncové háky majú odolný pogumovaný povlak, ktorý chráni lak pred poškodením a ponúka bezpečné uchopenie. Skvelý pomocník pri práci v motorovom priestore alebo v interiéri vozidla.
  • Svietidlo s reproduktorom Unilite SP-750 - inovatívne pracovné svetlo so zabudovaným reproduktorom Bluetooth. Svetlo je vybavené 180° sklopným stojanom, užitočným háčikom na zavesenie, umožňuje montáž na statív a silné zadné integrované magnety umožňujú pripevnenie na kovové povrchy. Rýchlonabíjacia batéria s rozhraním USB typu C napája výkonné svetlo so svietivosťou 750 lúmenov a prídavné horné svetlo so svietivosťou 300 lúmenov. SP-750 má aj tri nastavenia stmievania svetla, ktoré predlžujú životnosť batérie.
  • Ručné svietidlo Unilite FL-4R - kompaktná, vysokokvalitná LED baterka, ktorá využíva dobíjateľnú lítium-iónovú batériu a poskytuje maximálny výkon 450 lúmenov pri vysokom nastavení. Vysoko výkonná dióda Cree LED vyžaruje biele svetlo, ktoré ponúka tri úrovne jasu a režim blikania s frekvenciou 8 Hz. Koncový spínač pri každom stlačení cyklicky prepína jednotlivé režimy v poradí nízky, stredný, vysoký a stroboskop. Dodávaná lítium-iónová batéria s kapacitou 14500 800 mAh vo vnútri sa dá dobíjať pomocou priloženého kábla micro USB. Stačí otvoriť gumový protiprachový kryt na hlave baterky a zasunúť koniec kábla micro USB, potom ho zapojte priamo do portu USB počítača alebo do napájacieho/automobilového adaptéra USB. Počas nabíjania sa zobrazí červená kontrolka LED a po dokončení nabíjania (približne po 2 hodinách) sa kontrolka LED zmení na zelenú. Indikátor LED tiež zobrazuje stav batérie zobrazením červeného svetla, keď batéria dosiahne strednú úroveň nabitia, a potom bliká červeno, keď batéria dosiahne nízku úroveň nabitia a je potrebné ju nabiť. Pogumovaný mikrokoncový spínač a protiprachový kryt USB sú neónovo žlté, vďaka čomu je možné baterku v tme ľahšie spozorovať. Súčasťou balenia je šnúrka na zápästie, ktorá ju bezpečne udrží na zápästí v prípade pádu. FL-4R je ideálne svetlo na kempovanie, prechádzky so psom alebo na uloženie do tašky (vďaka priloženému puzdru a šnúrke je prenášanie tejto baterky bezproblémové).
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Unilite Beanie BE-02+Čiapka so svietidlom Unilite Beanie BE-02+Rýchly náhľadčiapka s integrovaným svetlom27,90 EUR1 až 4 týždneUnilite IL-925RInšpekčné svetlo Unilite IL-925RTipRýchly náhľadúzke inšpekčné svetlo s 925 + 475 + 150 lúmenmi a 180° zvislou skladacou hlavou74,90 EURSkladomUnilite SLR-1450Pracovné svietidlo Unilite SLR-1450Rýchly náhľadstredne veľké pracovné svetlo, 1450 lúmenov79,90 EURSkladomUnilite RF-2000 Doprava zadarmoPracovné svetlo Unilite RF-2000Rýchly náhľadvýkonné pracovné svetlo, 2000 lúmenov119,90 EURSkladomUnilite RF-3300 Doprava zadarmoPracovné svetlo Unilite RF-3300Rýchly náhľadvýkonné pracovné svetlo, 3300 lúmenov159,90 EURSkladomUnilite RF-5400 Doprava zadarmoPracovné svetlo Unilite RF-5400Rýchly náhľadvysoko výkonné pracovné svetlo, 5400 lúmenov229,90 EURSkladomUnilite CRI-3350 Doprava zadarmoPracovné svetlo Unilite CRI-3350Rýchly náhľadvýkonné pracovné svetlo na nasvietenie pri leštení laku, 3350 lúmenov269,90 EURSkladomUnilite MTB-5300 Doprava zadarmoPracovné svetlo Unilite MTB-5300Rýchly náhľadpracovné svetlo na batérie od pracovného náčinia Metabo, Makita, Dewalt atď., 5300 lúmenov239,90 EURSkladomUnilite HT-680RČelovka Unilite HT-680RTipRýchly náhľadvysoko výkonná čelovka, 680 + 500 lúmenov79,90 EURSkladomUnilite HT-900RČelovka Unilite HT-900RTipRýchly náhľadvysoko výkonná priemyselná čelovka, 900 lúmenov99,90 EURSkladomUnilite Beanie BLT-1Čiapka so svietidlom Unilite Beanie BLT-1Rýchly náhľadčiapka s integrovaným svetlom32,90 EURSkladomUnilite NL-350RSvietidlo na krk Unilite NL-350RRýchly náhľaddobíjacie svietidlo na krk, 175 + 175 lúmenov53,90 EURSkladomUnilite FL-550RRučné svietidlo Unilite FL-550RRýchly náhľadvodotesné ručné svietidlo, výkon 550 lúmenov69,90 EURSkladomUnilite FL-1300R Doprava zadarmoRučné svietidlo Unilite FL-1300RRýchly náhľadvodotesné ručné svietidlo, výkon 1300 lúmenov109,90 EURSkladomUnilite WCIL11Inšpekčné svietidlo Unilite WCIL11Rýchly náhľadinšpekčné svetlo na detailing, 1100 + 220 lúmenov94,90 EURSkladomUnilite WCHT5Čelovka s bezdrôtovým nabíjaním Unilite WCHT5TipRýchly náhľad (1 hodnotenie)čelovka s možnosťou bezdrôtového nabíjania, 550/450 lúmenov74,90 EURSkladomUnilite Large MagnetVeľký magnet Unilite Large MagnetRýchly náhľadveľký magnet pre svetlá Unilite22,90 EURSkladomUnilite Tripod MiniUltra kompaktný statív Unilite Tripod MiniRýchly náhľadmini statív22,90 EURSkladom

Podobné články

Gumové vane Rigum - novinka v sortimente
Pred príchodom zimy sme rozšírili náš sortiment o kvalitné, české gumové vane do kufra značky Rigum. Tieto vane sú totižto číslo 1 v Českej republike! Určite ich poznáte aj vy.
Celý článok
Sam's Detailing - nové produkty pre sezónu 2024
V našom e-shope práve teraz nájdete poriadnu dávku nových produktov od Sam's Detailing! Kto ich ako prvý vyskúša na svojom aute?
Celý článok
Rozširujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na seba nenechá dlho čakať, a preto s istým predstihom uvádzame do predaja veľkú novinku. Rozširujeme náš sortiment o kvalitné gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článok