Môj účet

Android autorádiá Macrom a ďalšie novinky

Predstavenie zaujímavých noviniek Macrom

Tesne pred koncom roka uvádza taliansky Macrom na trh niekoľko noviniek, ktoré vás budú určite zaujímať. Často sa nás pýtate na lacnejšie autorádia s androidom a tak sme radi, že Macrom uviedol do predaja práve tieto autorádia. Treba počítať s tým, že autorádiá Macrom nedosahujú takých kvalít ako Pioneer či Kenwood, ale stojí skokovo menej a za peniaze ponúka super výbavu, veľmi dobré spracovanie a konečne už aj pekný dizajn. V dizajne sa značka Macrom posunula výrazne dopredu. Predstavovanie noviniek teda môže začať:

  • 2DIN autorádio Macrom M-DL7000D - multimediálne autorádio podporujúce funkcie Apple CarPlay a Android Auto. DAB+ vstavaný tuner, USB zadné a predné. Prístroj je vybavený kapacitným dotykovým monitorom 6,8". Samozrejmosťou je aj vstavaný Bluetooth pre bezpečné telefonovanie za jazdy a audio streaming.
  • 1DIN android autorádio Macrom M-AN6560 - multimediálna jednotka s operačným systémom Android. Veľkosť 1DIN a 7" kapacitný displej vo forme, ktorý motoricky vyráža. Autorádio vybavené zosilňovačom 4 x 45 W, AM / FM tunerom, Bluetooth handsfree sadou s podporou streamovania hudby, USB konektormi, vstupom pre zadnú a prednú parkovaciu kameru, integrovaným GPS prijímačom alebo wifi. Operačný systém Android 9.0 umožňuje používať prístroj rovnako, ako by ste používali smartphone alebo tablet. Môžete čítať e-maily, vyhľadávať informácie na Google, prehrávať hudbu alebo videá na YouTube, inštalovať obľúbené aplikácie a mnoho ďalších funkcií.
  • 1DIN android autorádio s veľkým displejom Macrom M-AN900 - multimediálne autorádio s operačným systémom Android Oreo 8.1. 1DIN veľkosť šasi a 9" kapacitný displej vo forme tabletu umožňuje inštaláciu do radu automobilov, kam doposiaľ nebolo možné inštalovať jednotku s touto veľkosťou monitora. Autorádio je vybavené zosilňovačom 4 x 45 W, AM / FM tunerom, Bluetooth handsfree sadou s podporou streamovania hudby, tromi zadnými USB konektormi, vstupom pre zadnú a prednú parkovaciu kameru, integrovaným GPS prijímačom a tiež Wifi. Operačný systém Android Oreo 8.1 umožňuje používať prístroj rovnako, ako by ste používali smartphone alebo tablet. Môžete vyhľadávať informácie na internete, prehrávať hudbu alebo videá na YouTube, kontrolovať svoje e-maily, inštalovať obľúbené aplikácie a mnoho ďalších funkcií.
  • 2DIN android autorádio Macrom M-AN1000 - multimediálny prehrávač s 10,1" kapacitným displejom! 2DIN telo prístroja, operačný systém Android Oreo 8.1. 10,1" kapacitný displej vo forme tabletu umožňuje inštaláciu do radu automobilov, kam doposiaľ nebolo možné inštalovať jednotku s touto veľkosťou monitora. Prístroj je vybavený zosilňovačom 4 x 45 W, AM / FM tunerom, Bluetooth handsfree sadou s podporou streamovania hudby, tromi zadnými USB konektormi, mikro SD kartou, vstupom pre zadnú a prednú parkovaciu kameru, integrovaným GPS prijímačom, ale aj Wifi. Operačný systém Android Oreo 8.1 umožňuje používať prístroj rovnako, ako by ste používali smartphone alebo tablet. Môžete čítať e-maily, vyhľadávať informácie na internete, prehrávať hudbu alebo videá na YouTube, inštalovať obľúbené aplikácie a mnoho ďalších funkcií.
  • 2DIN autorádio Macrom M-DL9000 - autorádio podporujúce funkcie Apple CarPlay a Android Auto. Prístroj má vstavanú GPS navigáciu a zadný USB vstup. Prístroj je vybavený kapacitným dotykovým monitorom 6,8", vstupom pre cúvaciu kameru, vstupom pre ovládanie z volantu. M-DL9000 obsahuje Hands free sadu s externým mikrofónom. Pomocou 2DIN inštalačného rámčeka možno umiestniť do väčšiny typov automobilov.
  • 2DIN autorádio Macrom M-DL7000 - multimediálna jednotka podporujúca funkcie Apple CarPlay a Android Auto, s USB zadným a predným vstupom. Prístroj je vybavený kapacitným dotykovým monitorom 6,8" a vstupom pre cúvaciu kameru. M-DL7000 má v sebe Hands free sadu s externým mikrofónom. Pomocou 2DIN inštalačného rámčeka možno umiestniť do väčšiny typov automobilov.
  • Klasické 2DIN autorádio Macrom M-DL3200 - najlacnejšie 2DIN autorádio, ktoré je vybavené USB vstupom, čítačkou pamäťových kariet a AUX audio vstupom. Tento model autorádia disponuje navyše vstavanou Bluetooth handsfree sadou. Funkcia Bluetooth audio streamovanie hudby z vášho mobilného telefónu poskytuje možnosť prehrávať vašu obľúbenú hudbu. Nastavenie farebného podsvietenia v RGB farbách umožní integrovanie do interiéru akéhokoľvek automobilu.
  • 4kanálový zosilňovač s DSP procesorom Macrom M-DSPA401 - zlepšenie zvuku originálneho audio systému automobilu nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Ovládanie používa Bluetooth pripojenie k zosilňovaču a umožňuje nastavenie pre zlepšenie zvuku podľa špecifickej odozvy vozidla a vami nastavených predvolieb. Kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú inštaláciu. Výkon 4 x 76 W RMS.
  • 5kanálový zosilňovač so vstavaným DSP procesorom Macrom M-DSPA500 - zlepšenie zvuku originálneho audio systému automobilu nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Ovládanie používa Bluetooth pripojenie k zosilňovaču a umožňuje nastavenie pre zlepšenie zvuku podľa špecifickej odozvy vozidla a vami nastavených predvolieb. Kompaktné rozmery umožňujú jednoduchú inštaláciu. Výkon zosilňovača je 4 x 32 + 1 x 170 W RMS.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.