Môj účet

Alpine novinky pre sezónu 2023/2024

Vždy dbáme na to, aby bol náš sortiment aktuálny a aby sme mali nové výrobky čo najskôr na sklade. Takmer každý deň pridávame nové položky a vyraďujeme staré položky. V septembri prišiel rad aj na značku Alpine, kde sa po dlhých rokoch odhodlali a prišli s radom nových produktov, vrátane novej, luxusnej súpravy Alpine F1 Status, ktorú bude možné objednať. Skutočnosť, že spoločnosť Alpine ju po mnohých rokoch opäť uviedla na trh, dokazuje, že segment automobilových zvukových systémov zažíva naozaj veľkú renesanciu - takže sa máme v budúcnosti na čo tešiť! Záujem o vysokokvalitné zariadenia sa v roku 2023 v našej montážnej dielni rapídne zvýšil. Teší nás a vážime si, že nás navštívilo toľko zákazníkov a vložili do nás svoju dôveru. Preto sa vďaka vám, našim skvelým zákazníkom, neustále posúvame ďalej a snažíme sa ponúkať stále lepšie a lepšie služby. Alpine je veľmi známa značka, ktorá je na trhu autorádií od nepamäti a bola a je synonymom vysokej kvality. Preto sme radi, že spoločnosť Ahifi je jedným z mála oficiálnych a autorizovaných predajcov ich produktov na Slovensku. Ak máte záujem - a my veríme, že áno, predstavíme vám novinky jednu po druhej ...

Novinky Alpine pre rok 2023 / 2024

  • Tri zosilňovače Alpine Status - Alpine HDA-M80Alpine HDA-F60Alpine HDA-V90 - Spoločnosť Alpine vytvorila systém "Alpine Status" s použitím rovnakých technických a konštrukčných koncepcií, aké sa použili v tretej generácii systému Alpine F1 Status s ultravysokým rozlíšením, aby sa dosiahol zvuk s vysokým rozlíšením za dostupnejšiu cenu. Tieto zosilňovače sú navrhnuté tak, aby dokonale ladili s reproduktormi a subwooferom Alpine Status a poskytovali najlepšiu kvalitu zvuku. K dispozícii je mono zosilňovač (HDA-M80), štvorkanálový zosilňovač (HDA-F60) a päťkanálový zosilňovač (HDA-V90) s vyhradeným kanálom pre subwoofer s vysokým výkonom. Všetky ovládacie prvky sú pohodlne umiestnené na hornej strane zosilňovačov a chránené krycou doskou. To uľahčuje prístup k HP/LP filtrom a nastaveniam frekvencie, ovládačom zosilnenia a voličom vstupných kanálov (odlišným pre každý model zosilňovača).
  • Zosilňovač Alpine HDP-D90 - Zosilňovač DSP, ktorý má internú vzorkovaciu frekvenciu 192 kHz/32 bitov a mimoriadne široké zvukové pásmo 10 Hz-110 kHz na reprodukciu zvuku v zamýšľanej špecifikácii vysokého rozlíšenia. Pokročilé konštrukcie, ako napríklad šasi s medeným plášťom, poskytujú odstup signálu od šumu až >110 dB a minimalizujú šum a skreslenie počas prehrávania. Tento model, inšpirovaný interným systémom Master Clock Management v DSP Alpine F1 Status, obsahuje v jadre jednotky generátor hodín s kryštálovým oscilátorom, ktorý monitoruje a vyvažuje digitálne informácie s cieľom eliminovať jitter (chyby časovania) a presne reprodukovať zvuk. Model HDP-D90 má viacero možností vstupu pre flexibilné nastavenie systému. Pre vozidlá, ktoré nemôžu nahradiť továrenskú hlavnú jednotku, má DSP 12 kanálov vysokoúrovňových vstupov, ktoré umožňujú zachovanie továrenskej hlavnej jednotky. Je tiež vybavený optickým vstupom na pridanie multimediálneho prehrávača Alpine Status HDS-990 alebo analógovými vstupmi pre inú voliteľnú hlavnú jednotku. Prehrávač HDP-D90 (pri použití v samostatnom režime) môže prijímať aj hudbu odoslanú priamo zo smartfónu prostredníctvom bezdrôtového streamovania Bluetooth. Zatiaľ čo prehrávač HDP-D90 má 12 kanálov zosilnenia (8x 50 W x 4x 80 W) a možno ho použiť na napájanie celého systému, 10 kanálov výstupu RCA možno použiť na pridanie zosilňovačov Alpine Status na zvýšenie výkonu.
  • High-Res prehrávač Alpine HDS-990 - Multimediálny prehrávač HDS-990 Hi-Res Audio dosahuje 192 kHz/24-bitové prehrávanie prostredníctvom 3 káblových vstupov USB DAC alebo bezdrôtového pripojenia Bluetooth®. To zaručuje, že všetky hudobné súbory s vysokým rozlíšením uložené na USB alebo smartfóne sa budú reprodukovať podľa zamýšľanej špecifikácie. Je navrhnutý tak, aby fungoval paralelne s originálnym autorádiom, a preto nemá rádio ani tuner DAB+, ani žiadne funkcie Bluetooth hands-free atď. Prehrávač médií obsahuje kompaktný ovládač s tlačidlami na základné ovládanie hudby, farebný displej s vysokým rozlíšením, ktorý zobrazuje údaje o prehrávaní a obaly albumov, ovládač hlasitosti na rýchle ovládanie zvuku a samostatnú čiernu skrinku na flexibilnú inštaláciu vo vozidle. Výstup zosilňovača s vysokým rozlíšením 4x 50 W, vysoko výkonné výstupy RCA a optické porty TOSLINK a Coax umožňujú flexibilné nastavenie systému so zosilňovačom HDP-D90 s digitálnym signálovým procesorom (DSP).
  • Dálkový ovladač Alpine RUX-C810 - diaľkové ovládanie je potrebné pre samostatnú prevádzku HDP-D90 (pokiaľ sa nepoužíva HDS-990). Umožňuje základnú obsluhu zosilňovača DSP, ako je ovládanie hlasitosti, výber zdroja, výber predvolieb. Ovládač je veľmi kompaktný a možno ho ľahko nainštalovať kdekoľvek na palubnú dosku alebo stredovú konzolu. Je vybavený otočným ovládačom a čiernobielym LCD displejom.
  • Kompletná rada reproduktorov a 10" subwoofer Alpine Status Alpine HDZ - pre audiofilov, ktorí si chcú vytvoriť ideálny zvukový systém, ponúka spoločnosť Alpine Status širokú škálu reproduktorov Hi-Res Audio. Súprava trojpásmových a dvojpásmových reproduktorov HDZ s vysokým rozlíšením. Všetky membrány reproduktorov sú vyrobené z rovnakého materiálu Carbon Composite, ktorý vytvára jednotnú farebnú identitu zvuku počas prehrávania. Vzhľadovo a na dotyk sú veľmi blízke reproduktorom Alpine F1 Status, používajú veľmi podobný dizajn a zostavu motora, ako aj identické konštrukčné materiály pre dosiahnutie najvyššej kvality zvuku.
  • Nová generácia základnych zosilňovačov Alpine S2-A - Generácia zosilňovačov Alpine série S je navrhnutá tak, aby posunula váš zážitok z automobilového zvuku na vyššiu úroveň bez toho, aby ste museli minúť veľa peňazí. Vďaka novému elegantnému dizajnu a vylepšeným funkciám oproti svojim predchodcom ponúkajú tieto zosilňovače výnimočný výkon a silu za dostupnú cenu. Zosilňovače s certifikátom pre Hi-Res Audio oživia vašu hudbu, jasne odhalia jej precízne detaily a emocionálnu silu s frekvenčnou odozvou do 40 kHz. Zosilňovače obsahujú vstupy na úrovni predzosilňovača a reproduktorov, takže ich môžete nainštalovať do takmer každého vozidla, dokonca aj do vozidla s továrenským autorádiom. Pri použití vstupov na úrovni reproduktorov dokáže zosilňovač rozpoznať prichádzajúci signál a sám sa zapnúť, čím odpadá potreba viesť samostatný zapínací vodič do prijímača alebo poistkovej skrinky.
  • Nová generácia zosilňovačov Alpine R2-A - tieto zosilňovače série R sa vyznačujú kvalitným zvukom, ktorý je počuť na vzdialenosť jedného bloku. Okrem najlepšieho výkonu vo svojej triede sú tieto zosilňovače vyladené tak, aby zvýraznili vlastnosti reproduktorov a subwooferov série R, čím vám poskytnú legendárny zážitok zo série R od spoločnosti Alpine. Spoločnosť Alpine do zosilňovačov série R2 zakomponovala niektoré z popredných technológií v oblasti zosilňovania vrátane vysokoúčinných transformátorov, prémiových nízkošumových vlastných kondenzátorov a dvojitých obvodov spätnej väzby/korekcie "Sierra" s nízkym skreslením.
  • Nová generácia reproduktorovej rady Alpine R, Alpine R2 - Ak púšťate hudbu nahlas a chcete, aby o nej ostatní vedeli, reproduktory série R sú pre vás ideálnou voľbou. Užijete si zvukovú kulisu v centre diania s reproduktormi, ktoré hrajú hlasno a čisto bez skreslenia. Reproduktory série R sú vyladené s dôrazom na vysoké a nízke frekvencie, takže poskytujú výkon a zároveň prirodzene produkujú čistý, aktívny zvuk. Sú dokonalým súladom výkonu a účinnosti so subwoofermi a zosilňovačmi série R.
  • Nová generácia základnej rady Alpine S, Alpine S2 - novo prepracované a certifikované pre Hi-Res Audio reproduktory novej generácie série S ponúkajú nový štandard základného zvukového výkonu. Spoločnosť Alpine vložila do týchto reproduktorov špičkové možnosti vďaka použitiu vysokoúčinných materiálov a patentovaných konštrukčných prvkov. Ľahká membrána stredného rozsahu, vyrobená z kombinácie materiálov polypropylénu, sklených vlákien a sľudy, poskytuje základný zvuk s vysokým výkonom/nízkym skreslením, ktorý sa vyžaduje pre výkon High-Res Audio. Reproduktory Alpine série S2 majú zväčšené rozmery magnetov pre väčší výkon a najlepší výkon v stredobasovom pásme vo svojej triede. Obvod basového reproduktora s vysokou amplitúdou Multi-Roll (HAMR) prináša to najlepšie z basov tým, že umožňuje maximálny pohyb oscilácie membrány. Kopulový výškový reproduktor s priemerom 2,5 cm (1") prináša všetky detaily vysokých frekvencií, ktoré vám často chýbajú v továrenských reproduktoroch. Všetky reproduktory série S2 majú široký rozsah dodávky do vozidla a obsahujú niekoľko adaptérov a dištančných podložiek. Pomocou malých výhybiek priamo na telese možno tieto reproduktory rýchlo a jednoducho nainštalovať v domácom prostredí.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Alpine S2-A120M Doprava zadarmoZosilňovač Alpine S2-A120M-5 %Rýchly náhľad1kanálový digitálny zosilňovač, 1 x 500/800 W RMS (4/2 Ω), trieda D526,06 EUR553,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine S2-A55V Doprava zadarmoZosilňovač Alpine S2-A55V-5 %Rýchly náhľad5-kanálový zosilňovač, 4 x 40 + 1 x 200 / 2 x 120 na 4 Ω / 4 x 60 + 1 x 300 RMS na 2 Ω, trieda D474,60 EUR499,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine S2-A60M Doprava zadarmoZosilňovač Alpine S2-A60M-5 %Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač , 1 x 330 W na 4 Ω / 1 x 600 W na 2 Ω / 1 x 600 W RMS na 1 Ω, trieda D355,85 EUR374,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine S2-S40 Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S40-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 86 dB (1W/1m), montážna hĺbka 43 mm126,27 EUR132,92 EURSkladomAlpine S2-S40C Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S40C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 100 mm, 45 W RMS, 4 Ω, 86 dB (1W/1m), montážna hĺbka 43 mm157,94 EUR166,25 EURSkladomAlpine S2-S50 Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S50-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 130 mm, 55 W RMS, 4 Ω, 87 dB (1W/1m), montážna hĺbka 50 mm157,94 EUR166,25 EURSkladomAlpine S2-S65 Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S65-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 58 mm165,85 EUR174,58 EURSkladomAlpine S2-S65C Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S65C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 80 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 58 mm197,52 EUR207,92 EURSkladomAlpine S2-S68 Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S68-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 6 x 8", 75 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 60 mm138,15 EUR145,42 EURSkladomAlpine S2-S69 Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S69-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 6 x 9", 85 W, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), montážna hĺbka 75 mm197,52 EUR207,92 EURSkladomAlpine S2-S69C Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S69C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, 6 x 9", 85 W, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), montážna hĺbka 75 mm237,10 EUR249,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine S2-S80C Doprava zadarmoReproduktory Alpine S2-S80C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 200 mm, 85 W RMS, 4 Ω, 90 dB (1W/1m), montážna hĺbka 66,4 mm217,31 EUR228,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine S2-A36F Doprava zadarmoZosilňovač Alpine S2-A36F-5 %Rýchly náhľad4-kanálový zosilňovač, 4 x 60 W na 4 Ω / 4 x 90 W RMS na 2 Ω, trieda D355,85 EUR374,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine RUX-C810 Doprava zadarmoDiaľkový ovládač Alpine RUX-C810-5 %Rýchly náhľaddiaľkový ovládač pre zosilňovač Alpine HDP-D90146,06 EUR153,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-A150M Doprava zadarmoZosilňovač Alpine R2-A150M-5 %Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač , 1 x 700 W na 4 Ω / 1 x 1200 W na 2 Ω / 1 x 1500 W RMS na 1 Ω, trieda D573,56 EUR603,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-A60F Doprava zadarmoZosilňovač Alpine R2-A60F-5 %Rýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4 x 100 W na 4 Ω / 2 x 150 W RMS na 2 Ω, trieda D415,23 EUR437,08 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-A75M Doprava zadarmoZosilňovač Alpine R2-A75M-5 %Rýchly náhľad1kanálový zosilňovač, 1 x 500 W na 4 Ω / 1 x 750 W na 2 Ω, trieda D415,23 EUR437,08 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S65 Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S65-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 63 mm296,48 EUR312,08 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S652 Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S652-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 63 mm462,73 EUR487,08 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S653 Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S653-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 63 mm593,35 EUR624,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S65C Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S65C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 63 mm395,44 EUR416,25 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S69 Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S69-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, 6 x 9", 100 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 76 mm371,69 EUR391,25 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine R2-S69C Doprava zadarmoReproduktory Alpine R2-S69C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, 6 x 9", 100 W, 4 Ω, 88 dB (1W/1m), montážna hĺbka 76 mm494,40 EUR520,42 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDA-F60 Doprava zadarmoZosilňovač Alpine HDA-F60-5 %Rýchly náhľad4kanálový zosilňovač, 4x 150 W na 2 Ω / 4x 100 W na 4 Ω850,65 EUR895,42 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDA-M80 Doprava zadarmoZosilňovač Alpine HDA-M80-5 %Rýchly náhľad1kanálový digitálny zosilňovač, 1 x 500/800 W RMS (4/2 Ω), trieda D811,06 EUR853,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDA-V90 Doprava zadarmoZosilňovač Alpine HDA-V90-5 %Rýchly náhľad5-kanálový zosilňovač, 4 x 100 W + 1 x 500 W na 2 Ω / 4 x 75 W + 1 x 300 W na 4 Ω1.048,56 EUR1.103,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDP-D90 Doprava zadarmoZosilňovač Alpine HDP-D90-5 %Rýchly náhľad12-kanálový zosilňovač, 8 x 50 W + 4 x 80 W na 4 Ω1.899,60 EUR1.999,58 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDS-990 Doprava zadarmoHigh-Res prehrávač Alpine HDS-990-5 %Rýchly náhľadmultimediálny High-Res prehrávač1.345,44 EUR1.416,25 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-110 Doprava zadarmoSubwoofer Alpine HDZ-110-5 %Rýchly náhľadsubwoofer, Ø 11" (280mm), 400 W RMS, 2 + 2 Ω811,06 EUR853,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-65 Doprava zadarmoReproduktory Alpine HDZ-65-5 %Rýchly náhľadkoaxiálne reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83V/1m), montážna hĺbka 67 mm672,52 EUR707,92 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-653 Doprava zadarmoReproduktory Alpine HDZ-653-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 65 mm1.147,52 EUR1.207,92 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-653S Doprava zadarmoReproduktory Alpine HDZ-653S-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory slim-fit, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 67 mm1.048,56 EUR1.103,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-65C Doprava zadarmoReproduktory Alpine HDZ-65C-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 65 mm910,02 EUR957,92 EURNaskladňujeme do 1 týždňaAlpine HDZ-65CS Doprava zadarmoReproduktory Alpine HDZ-65CS-5 %Rýchly náhľadkomponentné reproduktory, Ø 165 mm, 100 W RMS, 4 Ω, 88 dB (2,83 V/1m), montážna hĺbka 65 mm811,06 EUR853,75 EURNaskladňujeme do 1 týždňa

Podobné články

Na návšteve v Gladene, školenie a novinky
Práve sme sa vrátili z návštevy v nemeckom Gladene a radi by sme vám predstavili novinky a priebeh školenia. Vedeli ste, že výrobky Gladen a Mosconi Gladen dovážame už viac ako 10 rokov?
Celý článok
Audible Physics - SQ lahôdka z Indonézie
S radosťou predstavujeme prvotriedneho výrobcu reproduktorov Audible Physics. Produkty zamerané striktne na špičkovú kvalitu zvuku teraz po novom na Ahifi!
Celý článok
Rozširujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na seba nenechá dlho čakať, a preto s istým predstihom uvádzame do predaja veľkú novinku. Rozširujeme náš sortiment o kvalitné gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článok