Môj účet

Technologicky vyspelá autokozmetika CarPro from Korea

Existujú dokonalé prípravky

Niekedy sa bojíme používať silné slová ako je napríklad slovíčko "dokonalé". V prípade autokozmetiky CarPro sa toho ale naozaj nebojíme. Väčšinu prípravkov tejto značky máme otestované a sami ich používame pri obyčajnom čistení auta alebo pri renovácii laku či aplikácii keramickej ochrany laku CQuartz. Pri používaní sme z funkčnosti nadšení a niekedy je nám ľúto, že sme túto špičkovú značku "objavili" až v roku 2018. Táto značka si úplne právom zaslúži to najlepšie hodnotenie svojich prípravkov v pomere cena / funčnosť / výdrž. Asi nebudeme sami, kto má rovnaký názor, navyše ich nový dizajn je konečne moderný a ľúbivý. Veľký podiel na kvalite má ich vlastný vývoj, testovanie a následná výroba. O Juhokórejčanoch je známe, že patria k najpracovitejším a veľmi starostlivým národom, to všetko sa krásne zrkadlí aj tu.

Novinky CarPro pre zlomový rok 2020

Nevieme prečo, ale máme pocit, že rok 2020 bude pre nás zlomový. V roku 2020 máme v pláne množstvo nových projektov a inovácií, ale o tom až v najbližších mesiacoch. Teraz si poďme ukázať horúce novinky CarPro. Sme radi, keď akákoľvek značka nespí a neustále vyvíja nové produkty. Táto značka nám prichystala niekoľko zaujímavých noviniek, ktoré by sme vám radi ukázali a ktoré budeme mať čo nevidieť skladom:

  • CarPro EcH2o - úplne nový prípravok na čistenie automobilov bez použitia vody alebo zároveň vysoko účinný Quick Detailer. Po 2 rokoch výskumu v laboratóriách CarPro vznikol produkt, ktorý je navrhnutý pre harmonickú prácu s keramickými povlakmi CQuartz. Unikátne zloženie umožňuje pracovať aj pri vyšších teplotách a dokonca aj na priamom slnku. Ekologické riešenie, ktoré zaisťuje dokonalú očistu vozidlá a zároveň úplne bezpečnú, bez poškodenia laku. Tajomstvom je spojenie SiO2 častíc so špičkovými lubrikantmi. Možno zaobstarať v 4 baleniach v rôznom objeme.
  • CarPro CQuartz Lite - nový, užívateľsky prívetivý, ľahko použiteľný keramický povlak. "Lite" je založený na vysoko sofistikovanej a kvalitnej technológii CQuartz UK Ceramic Coating, ktorý sa stal známy po celom svete. CQuartz Lite je možné aplikovať ako samostatný keramický povlak, ktorého životnosť je dlhšia ako 6 mesiacov alebo ako posilnenie pre existujúci keramický povlak CQuartz. Tento prípravok bol navrhnutý pre tých, ktorí si netrúfnu na aplikáciu profesionálnych keramických povlakov, ale chcú využiť rad výhod, ktoré povlaky CQuartz ponúkajú. CQuartz Lite preklenuje medzeru medzi permanentnými voskami a povlakmi CQuartz, do ktorých sa mnohí zamilovali. CQuartz Lite znamená následné ľahšie čistenie, odolnosť voči zvyškom hmyzu a chemikáliám s pH 3-14 a škodlivé UV žiarenie a vynikajúce hydrofóbne vlastnosti. Povlak možno aplikovať na akýkoľvek vonkajší povrch vozidla, vrátane laku, plastov, kolies a skla (okrem čelného skla).
  • CarPro CQuartz Fabric - ochranný povlak, ktorý je určený pre látky a textílie v interiéri aj exteriéri vozidla. Chráni proti vode, nečistotám a škvrnám. Produkt je veľmi ľahko použiteľný a úplne bezpečný. Neovplyvňuje vzhľad, textúru alebo priedušnosť. Po aplikácii materiál nestuhne a nesfarbí sa. Po aplikácii má materiál hydrofóbne vlastnosti a je flexibilný. Fabric sa používa najmä na zaistenie odolnosti voči zafarbeniu alebo antibakteriálnym vlastnostiam.
  • CarPro CQuartz Leather - poskytuje maximálnu ochranu koženým a plastovým povrchom. Nové "high tech" zloženie, ktoré bolo vytvorené s použitím najkvalitnejších zložiek a prináša výsledok, ktorý je "lepší ako nový". Cieľom bolo vytvoriť produkt, ktorý je jemný na dotyk, poskytuje extrémnu ochranu a neuveriteľnú trvanlivosť. CQuartz Leather bol navrhnutý, aby odolával škvrnám, prachu, oteru oblečení a UV žiareniu na mnoho mesiacov. Následná údržba vášho interiéru sa stane tak jednoduchá, že postačí iba vlhká utierka a je hotovo. CQuartz Leather bol testovaný voči širokému spektru chemikálií a rôznych elementov ako olej, bahno, pastelky či lepidlo. CQuartz Leather nevybledne ani nezožltne pod vplyvom silného UV žiarenia, pretože zloženie obsahuje UV inhibítory.
  • CarPro CQuartz Skin - ochranný povlak pre fólie, clear bra, vinyl, matte / satin povrchy a iné. Najväčším nepriateľom fólie na ochranu laku a plastov je UV žiarenie. CQuartz Skin obsahuje vysoko kvalitný UV blokátory, ktoré poskytujú ochranu pred UVA aj UVB žiarením a preto si môžete byť istí, že vaše fólia dostáva tú najvyššiu ochranu. CQuartz Skin je tiež odolný voči chemikáliám, soli a bežnému znečisteniu.
  • CarPro FlyBy30 - tekuté stierače s nano-technológiou FlyBy30 odpudzujú dážď z čelného skla, zvyšuje viditeľnosť a znižuje potrebu stieračov pri rýchlostiach nad 45 km/h. Výrazne tým zvyšuje bezpečnosť jazdy v nepriaznivom počasí, znižuje priľnavosť ľadu a hmyzu k ošetreným skleneným plochám. Kontaktný uhol zmáčania je 112°. Trvanlivosť povlaku je podľa používania 6 - 8 mesiacov.
  • CarPro HydrO2 - revolučný, extrémne efektívny a veľmi ľahko použiteľný prípravok pre ochranu laku. Je totiž možné ho aplikovať na celý povrch vozidla - lak, sklá, plasty, kolesá, brzdové strmene, podbehy, aj látkové strechy kabrioletov. Unikátna technológia Nano Glass Fiber Technology vytvára na povrchu odolnú, trvanlivú a extrémne vodeodpudivú ochrannú vrstvu. Naviac poskytuje intenzívnu ochranu pred UV žiarením. Stačí aplikovať na mokré vozidlo po umytí a následne opláchnuť vodou. Na laku zanecháva dokonalý lesk a hladký povrch. Výrazne uľahčuje a urýchľuje následné sušenie. Životnosť ochrany je 3 - 6 mesiacov.
  • CarPro HydrO2 Lite - nekoncentrovaná verzia populárneho prípravku HydrO2. Výrobok je pripravený ihneď na použitie, neriedi sa.
  • CarPro Hydro2 Foam - vysoko penivý pH neutrálny autošampón, ktorý navyše poskytuje keramickú ochranu laku. Hustá a bohatá pena vytvára počas umývania odolnú nanokeramickú vrstvu (na báze SiO2 - kremičitého skla), ktorá odpudzuje vodu a zanecháva veľmi vysoký lesk. Tento povlak má vysokú chemickú stabilitu, vďaka ktorej odoláva saponátom, silným odmasťovačom, rozpúšťadlám, soli, kyselinám i agresívnym alkalickým čističom. Chráni povrch vozidla až po dobu 3 mesiacov.
  • CarPro IronX Paste - koncentrovaná verzia prípravku CarPro IronX určená pre odstraňovanie najsilnejšieho znečistenia železným prachom, predovšetkým na kolesách. Prípravok je vo forme pasty, ktorá priľne k čisteným povrchom v silnej vrstve, nesteká a pôsobí oveľa dlhšie ako klasický IronX. Používa sa lokálne, na miesta s najsilnejším znečistením.
  • CarPro ImmoLube - univerzálny lubrikant. Špeciálna zmes lubrikačných zložiek, ktoré sú navrhnuté, aby znižovali trenie pri brúsení, leštení či clayovaní. Zvýšená viskozita zabraňuje poškodeniu laku. CarPro ImmoLube neobsahuje žiadne polyméry, ani prídavné prvky, ktoré by bránili v sledovaní stavu práce.
  • CarPro EliXir - predstavte si Quick Detailer, ktorý sa aplikuje jednoducho ako CarPro EcH2o, je super hydrofóbny a jeho výdrž sa počíta na týždne! CarPro Elixír je zmesou nanotechnológii, ktoré vytvárajú zrkadlovo hlboký lesk a zvýrazňujú každý odtieň laku. Hodí sa nielen pre lak, ale aj všetky ďalšie povrchy - plastové diely, skla aj kolesá.
  • CarPro MultiX - vysoko koncentrovaná formula, schopná odstrániť takmer každý druh znečistenia a mastnoty. Odporúčané riedenie je 1:20 pre bežné použitie alebo 1:100 pre použitie s vysokotlakovým čističom. CarPro MultiX môžete použiť na začiatku čistiaceho procesu (na odstránenie najťažšej špiny alebo čistenie kolies), ako aj na jeho záver. Podľa nariedenia si zvolíte to správne využitie na širokej škále povrchov - pneumatiky, motorový priestor, interiér a čalúnenie a iné. MultiX je vyrobený z aktívnych látok vysokej kvality, má optimalizované pH a pri odporúčanom riedení je teda úplne bezpečný pre vaše vozidlo.
  • Prémiové leštiace pasty CarProCarPro Reflect - pasta, ktorá poskytne konečný lesk pred aplikáciou ochranných povlakov CarPro Quartz. Je možné ju použiť pre ručné leštenie aj pre rotačné a excentrické leštičky. Leštiaca pasta CarPro Reflect obsahuje nanočastice, funguje veľmi rýchlo, nedokonalosti nezakrýva, ale úplne ich odstraňuje. CarPro Fixer je pokročilá 1kroková leštiaca pasta obsahujúca zmes nanotechnológií a sofistikované rozpustné činidlá. Je schopná pobiť sa so širokou škálou povrchových nedokonalostí od odstránenia škrabancov po brúsení so zrnitosťou P1500 až po finálne leštenie. CarPro ClearCUT je vysoko abrazívna leštiaca pasta CarPro, schopná odstrániť stopy po brúsení až do zrnitosti P1000 a vyššie. Ideálny nástroj pre 2krokové leštenie (spolu s pastou CarPro Essence alebo CarPro Reflect). CarPro ClearCUT je prvý krok v odstraňovaní defektov (pred CarPro Reflect alebo CarPro Essence). Táto pasta rýchlo odstraňuje defekty pričom výsledok práce môžete priebežne sledovať vďaka jej priehľadnosti. Už po 1-2 pracovných krokoch môžete vidieť ako poškodenie mizne. CarPro ClearCUT je pasta s obsahom extrémne rýchlych abrazív, ktoré dosahujú najvyšší výkon. Na rozdiel od iných brúsnych pást na trhu, ClearCUT nemaskuje poškodenie žiadnymi plničmi a silikónom. Od tradičných leštiacich pást tejto kategórie sa odlišuje aj vlastným spôsobom použitia. Na rozdiel od postupu "silný tlak na začiatku - malý tlak ku koncu", začíname s jemným tlakom a končíme so silnejším. Zvyšky pasty sa stierajú jednoducho a ľahko. CarPro Essence Plus je revolučná leštiaca pasta s obsahom SiO2 určená pre opravy keramických povrchov, ktoré boli poškodené rôznymi vplyvmi. Doteraz sa v prípade potreby keramická ochrana laku musela zbrúsiť a naniesť nanovo. S tým je teraz koniec! Stačí preleštiť povrch neabrazívnou pastou Essence Plus a povrch je zbavený škrabancov, doplňuje opotrebované či poškodené miesta, odstraňuje šmuhy po nesprávnej aplikácii a keramická ochrana získa opäť pôvodné, hydrofóbné a ochranné vlastnosti! Essence Plus dodá vášmu povrchu ten najvyšší lesk a dodatočnú SiO2 vrstvu, ktorá predĺži životnosť ochrany na ďalší rok.
  •  CarPro Essence je jemná leštiaca pasta obsahujúca zmes nano-tech Quartz. Vytvára hlboký lesk a zároveň poskytuje keramickou ochranu laku. Používa sa ako finišovacia leštiaca pasta. V kombinácii s vhodným mikrovláknovým kotúčom dosahuje úžasného korekčného účinku.

Nakoniec 10 osvedčených produktov, ktoré odporúčame zaobstarať

Rokmi preverené a obľúbené produkty CarPro, ktoré stoja za vašu pozornosť. Vybrali sme pre vás 10 prípravkov, ktoré nie sú novinky, za to sú veľmi populárne a za nás doporučujeme ich kúpu. S týmito prípravkami bude starostlivosť o autá príjemným zážitkom, pre mnohých z vás iste aj zaslúženým relaxom.

  1. Legendárny odstraňovač vzdušnej hrdze CarPro IronX a IronX Lemon s vôňou citrusovou arómou (nesmrdí, ale vonia!)
  2. CarPro TarX odstraňovač asfaltových škvŕn, hmyzu, dechtu a lepidiel
  3. Jeden z najlepších čističov laku na trhu CarPro Eraser
  4. Veľmi známy keramický povlak CarPro CQuart UK vo verzii 3.0
  5. Bezchybný prípravok na pneumatiky CarPro Perl
  6. Odstraňovač hmyzu CarPro Bug Out, ktorý šetrne odstráni zvyšky hmyzu
  7. Luxusný Detailer s keramikou CarPro Reload
  8. Penivý čistič na interiér s mierne lesklým finišom CarPro Inside
  9. 2 v 1, to je CarPro TriX - na vzdušnú hrdzu a tér
  10. Luxusné tekuté stierače CarPro Flybe Forte v kompletnej sade na aplikáciu
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

CarPro Multi X (500 ml)Koncentrovaný čistič CarPro Multi X (500 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)všestranný a vysoko koncentrovaný univerzálny čistič, 500 ml12,88 EURSkladomCarPro FlyBy FORTE (15 ml)Tekuté stierače CarPro FlyBy FORTE (15 ml)Rýchly náhľadtekuté stierače, 15 ml, životnosť až 2 roky37,46 EURSkladomCarPro FlyBy30 (20 ml)Tekuté stierače CarPro FlyBy30 (20 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)tekuté stierače - účinnosť od 45 km/h, životnosť 6 - 8 mesiacov, 20 ml17,46 EURSkladomCarPro CQuartz Skin (50 ml)Keramická ochrana pre fólie CarPro CQuartz Skin (50 ml)Rýchly náhľadkeramická ochrana farebných wrapových a čírych fólií (PPF), 50 ml83,29 EURSkladomCarPro CQuartz Lite Kit (150 ml)Sada CarPro CQuartz Lite Kit (150 ml)TipRýchly náhľad (2 hodnotenia)keramický nanopovlak pre začiatočníkov + príslušenstvo k aplikácii, životnosť 6 - 12 mesiacov, 150 ml69,54 EURSkladomCarPro IronX (500 ml)Odstraňovač vzdušnej hrdze CarPro IronX (500 ml)TipRýchly náhľad (45 hodnotení)prípravok na odstránenie vzdušnej korózie (vzdušnej hrdze), 500 ml16,63 EURSkladomCarPro TriX (100 ml)Odstraňovač vzdušnej hrdze a asfaltu v jednom CarPro TriX (100 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)odstraňovač vzdušnej hrdze a asfaltových škvŕn v jednom, 100 ml6,21 EURSkladomCarPro TarX (500 ml)Odstraňovač asfaltu CarPro TarX (500 ml)TipRýchly náhľad (17 hodnotení)odstraňovač asfaltových škvŕn, hmyzu, dechtu a lepidla, 500 ml20,79 EURSkladomCarPro SO2Pure 2.0 (120 ml)Odstraňovač zápachu CarPro SO2Pure 2.0 (120 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)eliminuje nepríjemné pachy, zabraňuje ich tvorbe aj v budúcnosti, 120 ml10,38 EURDočasne nedostupnéCarPro FlyBy FORTE (50 ml) Doprava zadarmoTekuté stierače CarPro FlyBy FORTE (50 ml)Rýchly náhľadtekuté stierače, 50 ml, životnosť 2 roky114,96 EURSkladomCarPro HydrO2 (100 ml)Keramická ochrana CarPro HydrO2 (100 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)rýchlo aplikovateľná keramická ochrana laku so životnosťou 3 až 6 mesiacov, 100 ml24,96 EURSkladomCarPro HydrO2 Lite (1 l)Keramická ochrana CarPro HydrO2 Lite (1 l)Rýchly náhľad (7 hodnotení)keramická ochrana laku, 1000 ml, životnosť 3 mesiace25,79 EURSkladomCarPro EliXir (500 ml)Quick detailer CarPro EliXir (500 ml)Rýchly náhľad (17 hodnotení)keramický quick detailer, 500 ml18,71 EURSkladomCarPro ECH2O (500 ml)CarPro ECH2O (500 ml)Rýchly náhľad (19 hodnotení)koncentrát na prípravu Quick Detaileru, clay lubrikantu a prípravku na umývanie bez vody, 500 ml14,13 EURSkladomCarPro ImmoLube (500 ml)Lubrikant CarPro ImmoLube (500 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)univerzálny lubrikant, 500 ml12,46 EURSkladomCarPro Reflect (250 ml)Leštiaca pasta CarPro Reflect (250 ml)Rýchly náhľad (7 hodnotení)ultrajemná leštiaca pasta, 250 ml20,38 EURSkladomCarPro Fixer (250 ml)Leštiaca pasta CarPro Fixer (250 ml)Rýchly náhľad (5 hodnotení)stredne hrubá leštiaca pasta, 250 ml16,21 EURSkladomCarPro ClearCut (250 ml)Leštiaca pasta CarPro ClearCut (250 ml)TipRýchly náhľad (10 hodnotení)abrazívna leštiaca pasta, 250 ml20,38 EURSkladomCarPro IronX Paste (150 g)Čistiaca pasta na kolesá CarPro IronX Paste (150 g)Rýchly náhľad (5 hodnotení)veľmi intenzívna čistiaca pasta na kolesá, 150 g8,71 EURSkladomCarPro IronX Lemon Scent (1 l)Odstraňovač vzdušnej hrdze s citrónovou vôňou CarPro IronX Lemon Scent (1 l)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)prípravok na odstránenie vzdušnej korózie (vzdušnej hrdze) s citrónovou arómou, 1000 ml34,13 EURDočasne nedostupnéCarPro Essence Plus (250 ml)Neabrazívna pasta CarPro Essence Plus (250 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)neabrazívna pasta na opravy keramických povrchov, 250 ml29,96 EURDočasne nedostupnéCarPro Reset (500 ml)Koncentrovaný autošampón CarPro Reset (500 ml)TipRýchly náhľad (10 hodnotení)koncentrovaný autošampón určený pre automobily ošetrené nanopovlakom CarPro, riedenie 1:500, 500 ml18,71 EURDočasne nedostupnéCarPro Perl (500 ml)CarPro Perl (500 ml)TipRýchly náhľad (35 hodnotení)koncentrovaný prípravok na starostlivosť o pneumatiky, plastové, vinylové, gumené a kožené prvky, 500 ml16,21 EURSkladomCarPro Essence (250 ml)Leštiaca pasta CarPro Essence (250 ml)Rýchly náhľad (2 hodnotenia)špičková jemná leštiaca pasta s nanočasticami, 250 ml24,96 EURSkladomCarPro Eraser (500 ml)Odmasťovacia kvapalina CarPro Eraser (500 ml)TipRýchly náhľad (13 hodnotení)kvapalina na odmastenie povrchu laku, odstraňuje zvyšky leštiacich pást, 500 ml14,96 EURSkladomCarPro CQuartz UK 3.0 (50 ml) + Reload Doprava zadarmoSada CarPro CQuartz UK 3.0 (50 ml) + ReloadRýchly náhľad (4 hodnotenia)keramický povlak na ochranu laku + Reload102,46 EURSkladomCarPro CQuartz UK 3.0 (30 ml)CarPro CQuartz UK 3.0 (30 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)keramický povlak na ochranu laku, 30 ml64,13 EURDočasne nedostupnéCarPro CQuartz Leather 2.0 (30 ml)Sada na kožu CarPro CQuartz Leather 2.0 (30 ml)TipRýchly náhľadšpičková high-tech ochrana kože a plastov v interiéri vozidla, 30 ml78,75 EURSkladomCarPro Cquartz Dlux kit (30 ml)Sada na kolesá a plasty CarPro Cquartz Dlux kit (30 ml)Rýchly náhľad (3 hodnotenia)sada pre starostlivosť o kolesá, plasty a nelakované plastové diely v exteriéri (lišty, nárazníky, mriežky), 30 ml43,71 EURDočasne nedostupnéCarPro Cquartz ApplicatorAplikačný blok CarPro Cquartz ApplicatorRýchly náhľad (5 hodnotení)aplikátor s nízkou nasiakavosťou, 40 x 90 x 23 mm2,46 EURSkladomCarPro CeriGlass (150 ml)Pasta na sklo CarPro CeriGlass (150 ml)Rýchly náhľad (17 hodnotení)leštiaca a čistiaca pasta na sklo, 150 ml14,13 EURSkladomCarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)Sada CarPro FlyBy FORTE Kit (15 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)sada na čistenie skla vr. tekutých stieračov, 15 ml49,96 EURDočasne nedostupnéCarPro FlyBy30 (50 ml)Tekuté stierače CarPro FlyBy30 (50 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)tekuté stierače - účinnosť od 45 km/h, životnosť 6 - 8 mesiacov, 50 ml29,96 EURSkladomCarPro maskovacia páska 24 mmCarPro maskovacia páska 24 mmTipRýchly náhľad (28 hodnotení)červená maskovacia páska, šírka 24 mm, 40 m návin4,13 EURDočasne nedostupnéCarPro maskovacia páska 15 mmCarPro maskovacia páska 15 mmTipRýchly náhľad (17 hodnotení)maskovacia páska, šírka 15 mm, návin 40 m2,88 EURSkladomCarPro IronX Snow Soap (500 ml)CarPro IronX Snow Soap (500 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)vysoko koncentrovaný čistič - je možné použiť ako automobilový šampón alebo aktívnu penu a odstraňovač vzdušnej hrdze, 500 ml20,38 EURSkladomCarPro Inside (500 ml)Profesionálny čistič CarPro Inside (500 ml)Rýchly náhľad (13 hodnotení)vysoko penivý čistič na všetky povrchy v interiéri vozidla, 500 ml22,04 EURDočasne nedostupnéCarPro HydrO2 Foam (500 ml)Autošampón CarPro HydrO2 Foam (500 ml)Rýchly náhľad (4 hodnotenia)pH neutrálny autošampón s keramickou ochranou laku vhodný do napeňovača, koncentrát, 500 ml23,29 EURSkladomCarPro Gliss (30 ml)Keramická ochrana laku CarPro Gliss (30 ml)Rýchly náhľad (1 hodnotenie)doplnková vrstva pre keramické povlaky, super klzká a hladká, 30 ml53,75 EURSkladomCarPro Fog Fight (100 ml)Sada proti zahmlievaniu okien CarPro Fog Fight (100 ml)Rýchly náhľad (16 hodnotení)sada proti zahmlievaniu skiel, 100 ml12,46 EURSkladomCarPro FlyBy30 kit (20 ml)Sada pre tekuté stierače CarPro FlyBy30 kit (20 ml)Rýchly náhľad (9 hodnotení)tekuté stierače - kompletná sada na prípravu skla aj aplikáciu povlaku, 20 ml26,63 EURSkladomCarPro BugOut (500 ml)Odstraňovač hmyzu CarPro BugOut (500 ml)TipRýchly náhľad (4 hodnotenia)odstraňovač hmyzu a jeho ťažko odstrániteľných zvyškov, 500 ml13,29 EURSkladom

Podobné články

Fictech - made in France
Francúzsko, to nie sú len vína a Eiffelova veža. Po novom privážame na slovenský trh luxusnú značku autokozmetiky Fictech, ktorá sa zrodila vo francúzskom Bretónsku.
Celý článok
Prémiové mikrovláknové utierky a uteráky Purestar!
Neustále pracujeme na tom, aby sme prinášali zaujímavé produkty z celého sveta. S príchodom jesene vám predstavujeme prémiové utierky a sušiace uteráky PURESTAR.
Celý článok
Anglická autokozmetika Sam's Detailing na Ahifi
Ďalšou novinkou zo sveta detailingu je populárna anglická autokozmetika Sam's Detailing. V článku sa dozviete viac o Samovi aj jeho skvelých produktoch.
Celý článok
Gyeon po novom na Ahifi
Zaradili sme do našej ponuky v Česku a na Slovensku populárnu juhokórejskú autokozmetiku GYEON. Určite ju budete poznať.
Celý článok