Môj účet

Sedemdňová Ahifi výzva so zľavou až 35%

Počnúc dneškom vyzývame všetkých našich zákazníkov, fanúšikov a sympatizantov, aby nás sledovali na našom instagramovom účte. Vďaka tomu získate vždy aktuálne informácie o aktualitách, môžete sledovať zaujímavé fotky a videá z našich inštalácií alebo si môžete prezrieť fotky zo sveta autohifi a autokozmetiky. Sledovaním nášho účtu však môžete tentokrát získať zaujímavú zľavu!

7 dní >> 10 000 sledujúcich >> zľava 30% na väčšinu nášho sortimentu!

Naša výzva samozrejme nezostane bez odmeny. Náš instagramový účet má momentálne ľahko cez 6 000 sledujúcich. Ak za 7 dní, teda do 18.6.2021 o 16:00 hodine bude na našom účte 10 000 sledujúcich a viac, spustíme nebývalú víkendovú akciu so zľavou 30% na väčšinu nášho sortimentu. Akcia potrvá iba cez víkend od 19.6. 00:01 hod. Do 20.6.2021 23:59 hod. Každý z vás môže teda ovplyvniť, či sa zľava uskutoční alebo nie. Preto môžete osloviť aj vašich priateľov a kamarátov, aby aj oni sledovali náš profil, pokiaľ je naša práca zaujíma. Iba 4 tisíc nových sledujúcich a môžete zakúpiť takmer všetko so zľavou 30%. Veríme vo férové a poctivé konanie, napriek tomu náš účet budeme sledovať a v prípade podvodného navýšenia sledujúcich vďaka instagramovým botom, budeme takových sledujúcich hromadne mazať, alebo akciu bezodkladne zrušíme. Upozorňujeme tiež, že zľava neplatí na už zľavnené produkty.

Bonus v prípade úspešnej kampane - zľava 35%

Prichystali sme pre vás aj bonus v podobe 5% navyše, ak sa podarí dosiahnuť 15 tisíc followers počas 7 dní. V takom prípade bude platiť zľava 35% na kompletný sortiment vybraných značiek. Zakúpiť tak budete môcť väčšinu populárnych produktov z oblasti ozvučenia a odhlučnenia vozidiel aj autokozmetiky s touto zľavou. Samozrejme vás v tom nenecháme samotných a počnúc dneškom štartujeme reklamnú kampaň v rámci našich sociálnych sietí, aby sa o našej akcii dozvedeli všetci zainteresovaní. A keďže náš facebookový profil sleduje cez 30 tisíc fanúšikov, nie je tento cieľ nereálny!

Zostáva teda jediné - sledovať https://www.instagram.com/ahifi.cz/

Na ktoré značky bude zľava platiť?

Do našej instagramovej výzvy zapojíme väčšinu vašich obľúbených výrobcov zo sveta ozvučenia a odhlučnenia vozidiel a autokozmetiky. V prípade splnenia podmienok sa teda môžete tešiť na zľavy produktov obľúbených značiek ako je Hertz, Audison, Gladen, Mac Audio, Comfortmat, Dodo Juice, Carbon Collective, Auto Finesse, Bilt Hamber a mnoho ďalších. Zoznam všetkých značiek na ktoré zľava platí nájdete tu:

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.