Môj účet

Novinky JBL pre rok 2018

JBL do auta pre rok 2018

Už dlhšiu dobu sme od JBL nevideli nič nové a sme radi, že bol konečne vydaný nový cenník pre jar 2018, kde nájdeme dosť noviniek. Asi najzásadnejšie je plošné zníženie cien na JBL, čo určite poteší asi všetkých fanúšikov tejto značky. Teraz je teda táto značka na českom a slovenskom trhu ešte dostupnejšia.

Nové modelové rady reproduktorov a subwooferov JBL

Ako takú malú senzáciu hodnotíme úplne nový rad reproduktorov JBL GTO Stadium, ktorá patrí k tomu najlepšiemu, čo kedy JBL do auta vytvorilo. Skúsenosti pri vývoji tohto najvyššieho radu reproduktorov JBL získalo od Infinity, ktoré rovnako ako JBL patrí pod značku Harmann. Na druhej strane bariéry JBL zaradzuje do svojej ponuky základný rad reproduktorov JBL Stage, kde sú nové subwoofery za veľmi prijateľné ceny.

Skladová dostupnosť a oficiálna distribúcia pre ČR a SR

Už niekoľkým rokom sme najväčším predajcom značky JBL v strednej Európe a vďaka nadštandardnej spolupráci s výhradným dovozcom u nás nájdete aj tovar, ktorý patrí do špeciálnej selektívnej distribúcie, ktorý smú predávať len overení a veľkí predajcovia značky JBL. Držíme pre našich zákazníkov stabilne väčšinu tovaru JBL na sklade a zákazník tak nemusí na objednaný tovar čakať.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.