Môj účet

Nové tlmenie Profidamp

Profidamp tlmenie

Nové tlmenie v našej ponuke - Profidamp Alubutyl. Tlmenie, s ktorým začíname pracovať v tomto roku. Tlmenie, ktoré má vysokú kvalitu za rozumnú cenu. Konečne tlmenie, ktoré dáva zmysel!

Začíname Alubutylom

Profidamp bude mať v tomto roku na jar aj neoprénový materiál v rôznych veľkostiach. Ako prvý sme naskladnili butylové tlmenie Profidamp Alubutyl, ktoré ponúkame v hrúbkach 1,2 mm, 1,8 mm a 2,3 mm. Profidamp Alubutyl 12 je vhodný ako variant ľahkého tlmenia, kde je kladený dôraz na váhu, ale zároveň zákazník požaduje slušné spevnenie plechu. Profidamp Alubutyl 18 je tlmenie, ktoré sa predáva najviac, tzv. zlatá stredná cesta, kde za dostupnú cenu dostanete špičkové tlmenie. Tlmiaci materiál Profidamp Alubutyl 25 je vhodný pre poriadné spevnenie plechu alebo plastu.

Veľkosť plátu a výška butylu

Tlmenie Profidamp Alubutyl sa ponúka v ideálnom rozmere pre montáž. Dlho sme skúšali pri montáži rôzne tlmenie a veľkosti tlmenia. Nakoniec sme sa zhodli, že ideálna veľkosť plátu pre prácu na autách je rozmer plátu 37,5 × 50 cm. Tlmenie Profidamp Alubutyl má oproti iným značkám veľmi silnú hliníkovú vrstvu. Ďalšou veľkou výhodou je možnosť voľby výšky butylu od 1,2 mm do 2,3 mm. Zákazník si môže podľa potreby vybrať 3 rôzne výšky - podľa náročnosti odhlučnenia a tlmenia vozidla.

Skladová zásoba a ceny

V súčasnej dobe máme skladom stovky plátov tlmenia a na jar obdržíme na sklad ďalších niekoľko tisíc plátov tlmenia. Momentálne navyše tlmenie Profidamp ponúkame za znížené, zavádzajúce ceny. Vďaka tomu tak patrí jednoznačne k najlepšiemu tlmeniu v pomere cena / výkon.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.