Môj účet

Nové "špecialitky" od ADBL

Pätnásť mesiacov ubehlo ako voda. Pýtate sa, prečo práve 15 mesiacov? Presne 1 rok a 3 mesiace máme v ponuke poľskú značku autokozmetiky ADBL a za tú dobu sme prišli do styku s väčšinou produktov. Niekto si môže čokoľvek poľského spájať s niečím možno negatívnym, ale máme rok 2020 a to, že je niečo poľské neznamená, že musí byť hneď zlé alebo nekvalitné. Doba nekvalitných produktov z Poľska už je za nami. Na jar roku 2020 sme boli na školení v meste Krakow a mentalita ľudí, genius loci Krakova a všadeprítomná čistota v nás zmenila radikálny názor na Poľsko a Poliakov ako také. Poliaci sú veľmi príjemní, moderní a vo mnohých veciach ďalej ako my. Poľsko je navyše stredoeurópskou veľmocou, čo sa autokozmetiky týka. Na tamojším trhu je nespočetne viac obchodov, firiem a značiek zaoberajúce sa starostlivosťou o auto a o detailing. Poliaci svoje autá prežívajú, je to nakoniec vidieť na rôznych medzinárodných zrazoch, kde Poliaci mávajú často tie najlepšie upravené autá, a to platí nakoniec aj o ozvučení, ktoré je v Poľsku tiež viac rozšírené. Nie je teda správne Poľsko akokoľvek zatracovať a všetkým, ktorí tam dlho neboli, odporúčame Poľsko navštíviť. Je to veľmi sympatická a vyspelá krajina, plná dobrých ľudí.

Autokozmetika ADBL - čo o nej možno neviete

ADBL je poľský výrobca vysoko kvalitnej autokozmetiky a je jednou z mála spoločností v odbore, ktorá realizuje výrobný proces od nápadu, cez receptúru a výrobu, až po samotné balenie. Chémiu, príslušenstvo a nástroje ADBL používajú profesionáli, nadšenci a všetci tí, ktorí kladú dôraz na kvalitu a účinnosť na prvé miesto, ale nie je im ľahostajná cena. Značka si rýchlo získala uznanie medzi nadšencami do detailingu. Silnou stránkou značky ADBL sú inovácie - neustále skúšajú, vymýšľajú a inovujú! Výrobky, ktoré vyrábajú, majú starostlivo otestované a zaručujú všetkým vysokú účinnosť a maximálnu úroveň bezpečnosti. Spoločnosť ADBL vyrába aj príslušenstvo, leštičky a ďalšie užitočné nástroje, ktoré sú nevyhnutné pre komplexné čistenie a údržbu automobilov. Všetky produkty tejto značky vyvíja od A do Z - od počiatočného konceptu cez zloženie až po dizajn obalu. ADBL je v domovskom Poľsku jednoznačne najpredávanejšia a najpopulárnejšia autokozmetika. Medzi hlavné dôvody patrí vysoká kvalita a dostupná cena, rovnako ako široký sortiment produktov.

Najzaujímavejšie novinky od ABDL pekne postupne

Niečo málo na záver

V súvislosti s novinkami sme celý sortiment dôkladne aktualizovali, čo zahŕňa tieto konkrétne práce: aktualizácia a doplnenie všetkých popiskov, nové fotky, doplnenie videí k produktom, plošné zníženie cien, doplnenie zaujímavých alternatív ku každému produktu a správne zaradenie do kategórie.

Všetky novinky máme objednané u výrobcu, skladom u nás budú v termíne od 16. do 21. septembra 2020.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Nové leštičky od Carbon Collective a ďalšie novinky
Predstavujeme horúce novinky Carbon Collective, kde najväčší poplach spôsobili 2 nové DA leštičky. Nebojte sa strojového leštenia laku a vyskúšajte leštičku a ďalšie novinky!
Celý článok
Novinky Purestar v znamení letných farieb
Obľúbený juhokórejský výrobca mikrovláknových utierok a sušiacich uterákov predstavil novinky pre sezónu 2020, ktoré už u nás môžete zakúpiť. Viac informácií v našej aktualite.
Celý článok
Nové produkty CarPro
Odo dneška u nás môžete zakúpiť všetky novinky CarPro, ktoré boli uvedené pre modelový rok 2021. Časť už máme skladom, ďalšie budú skladom 1. septembra.
Celý článok
Populárna autokozmetika Auto Finesse na Ahifi!
Na začiatok sezóny dobrá správa, v našej ponuke po novom nájdete kompletný sortiment tejto obľúbenej anglickej autokozmetiky, vrátane horúcich noviniek.
Celý článok