Môj účet

Dve nové leštičky Carbon Collective a ďalšie skvelé novinky

Často sledujeme detailery z Daventry v Anglicku (sídlo Carbon Collective), ktorí sa každým mesiacom posúvajú ďalej a ďalej, predstavujú novinky, neustále pracujú na nových produktoch alebo vylepšujú existujúce produkty. Nielen vďaka tomuto prístupu, kedy chcú pre svojich zákazníkov len to najlepšie, sa ich produkty predávajú vo veľkom množstve, a práve Carbon Collective je jedna z úplne najobľúbenejších značiek v našej ponuke. Preto sme sa rozhodli, že sa tentoraz budeme venovať viac novinkám, medzi ktorými sú aj dve inovované DA leštičky, ktoré navyše nie sú drahé.

Predstavenie Dual Action leštičiek Carbon Collective - 15 a 21 mm

Carbon Collective neponúka iba jeden model leštičky, ale ponúka dva veľmi podobné modely, ktoré sa líšia výkmitom. Výkmit alebo kmit leštičky je v podstate pohyb excentrický (Dual Action) leštičky do strán. 15 mm je universal, dajú sa s ňou dobre leštiť rovné plochy aj zákutia, 21 mm kmit je lepší na veľké plochy, ale u rôznych zákutí zachádza niekedy až príliš do strán a je potrebné si viac strážiť samotný bok leštiaceho kotúča, čo môže byť niekedy náročnejšie. Carbon Collective ponúka leštičky s 15 a 21 mm vibráciami, čo sú vo svete detailingu najbežnejšie rozmery. Leštičky novej generácie Carbon Collective HEX Dual Action Polisher sú dokonale vyvážené vďaka ergonomickému úchopu, čo je veľmi dôležitý aspekt pri strojnom leštení laku. Leštičky majú možnosť nastavenia 6 rýchlostí (plynule otočný ovládač), čo poskytuje dokonalú kontrolu pri odstraňovaní škrabancov bez rizika tvorby hologramov alebo rýchleho prehriatia. Sú navrhnuté tak, aby ľahko opravili aj tie najchúlostivejšie a veľmi tvrdé laky. Úplne prepracovaný bol motor, ktorý nanovo disponuje japonskými ložiskami a zároveň bol zosilnený napájací kábel. Dosť bolo zapracované aj na odvetrávaní, ktoré sa maximalizovalo na čo najvyššiu úroveň, aby sa zabránilo hromadeniu tepla. Ergonómia v mieste uchytenia bola vylepšená zvýšeným množstvom gumy v mieste dotyku s dlaňou, čo je pohodlnejšie, a zároveň chráni vaše ruky od vibrácií. Pre maximálny efekt z leštenia odporúčame používať leštiacu pastu Carbon Collective Prima. Medzi ďalšie zásadné kľúčové vlastnosti nových leštičiek Carbon Collective patrí pomalý nábeh pri naštartovaní, unášač 125 mm, rozpätie otáčok 1650 - 4800 RPM alebo päťmetrový napájací kábel.

Vášmu záujmu by nemali ujsť ani nové aplikátory na ručné leštenie Carbon Collective HEX Hand Polishing Pad, ktoré sú k dostaniu v troch rôznych tvrdostiach. Aplikátory sú vyrobené z rovnakej peny ako leštiace kotúče HEX a sú navrhnuté tak, aby optimalizovali brúsenie pri práci s leštiacou pastou Prima.

High-tech impregnácia na textil, kožu alebo strechy kabrioletov - Carbon Collective Repel Fabric Protectant 2.0

Možno už ste niekedy videli na internete alebo na sociálnej sieti, ako niekto leje kávu alebo len vodu na sedačku či topánky a ona ihneď odtečie a do látky sa vôbec nevsiakne. Tak práve s touto funkciou prichádza úplne nový high-tech produkt Repel 2.0, ktorý vytvára špičkový hydrofóbny povlak na textilných povrchoch, vytvorí bezkonkurenčnú ochrannú bariéru a najvyššiu úroveň odpudzovania vody. Je ideálny pre väčšinu tkanín vrátane semišu, alcantary alebo kože, chráni pred vyliatím, škvrnami, chemikáliami a poškodením vodou. Na rozdiel od mnohých iných látok chrániacich textílie sa Repel 2.0 spojí s jednotlivými vláknami, čo umožňuje, aby textil zostával pružný a priedušný. Repel 2.0 funguje na báze rozpúšťadla, schne rýchlejšie, prenikne hlbšie do látky a nezmení farbu alebo povrchovú úpravu tkaniny. Môžete ho použiť aj na plátené strechy kabrioletov. Je navrhnutý pre prácu s prípravkom Reset - antibakteriálnym čistiacim prostriedkom.

Antibakteriálny čistič na textil a interiér vozidla - Carbon Collective Reset Antibacterial Fabric Cleaner

Dezinfekcia bude ešte pár mesiacov, možno aj rokov, veľmi dôležitým bojovníkom proti chorobe covidu-19 a nielen tejto. Sme veľmi radi, že aj značky ako Carbon Collective prichádza na trh s produktom, ktorý je naozaj účinný antibakteriálny čistič na celý interiér vášho auta. Ide o špeciálne sformulovaný antibakteriálny čistič tkanín, ktorý dokonale funguje spoločne s Repel Fabric Protectant ako dvojstupňová zostava. Reset je bezpečne použiteľný na alcantaru, textílie, kožu, strechy kabrioletov, plasty a ďalšie povrchy v interiéri vozidla. Reset zabíja pri kontakte 99,9% mikróbov, plesní a húb, navyše blokuje ich opätovný rast a poskytuje silnejšiu väzbu pre Repel Fabric Protectant. Ide o čistič tkanín, ktorý je navrhnutý tak, aby čistil hlboko v tkaninách a pritom zanechal menej zvyškov než typický univerzálny čistič. Vytvára tak úplne ideálny povrch pre následnú aplikáciu ochrany.

Jedinečný interiérový detailer s obsahom SiO2 - Carbon Collective Nuovo

Nuovo Interior Detailer bol vyvíjaný s rovnakým aktívnym obsahom SiO2 ako keramické povlaky Carbon Collective, čo zaisťuje maximálnu ochranu plastov v interiéri, ale aj v exteriéri auta. Aplikácia postrekom a zotretím zanecháva na všetkých plastových častiach nemastnú povrchovú úpravu na úrovni nového auta. Nuovo chráni pred škodlivými UV lúčmi a odpudzuje prach, nečistoty, vodu a škvrny. Ľahko čistiteľná ochranná povrchová úprava vydrží 6 mesiacov u plastov v interiéri, 6 mesiacov u plastov v motorovom priestore a až 3 mesiace u vonkajšieho obloženia. Okrem čistenia a ochrany plastov Nuovo Interior Detailer osviežuje interier vozidla sladkou ovocnou vôňou. Nuovo môžete aplikovať na všetky textúrované plastové povrchy, pogumované povrchy, na matný a lesklý povrch, vnútorné obloženie, vinyl, kožu a plasty v motorovom priestore.

Hydrofóbny sealant, ktorý máte na aute "raz dva" - Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 Pink

Veľa ľudí ešte nevie, že si možno lak ochrániť naozaj veľmi rýchlo, a nielen ochrániť, ale aplikovať si na celé auto tzv. "hydro" - hydrofóbnu vrstvu, vďaka ktorej voda steká veľmi rýchlo z laku a vytvára krásne malé kvapôčky. Auto sa samozrejme aj omnoho lepšie umýva a menej sa špiní. Máme konečne od základu po novom vyvinutý Hybrid Coating 2.0 Pink - ultra hydrofóbny sealant, ktorý je možné na vozidlo aplikovať niekoľkými spôsobmi. Vysoko koncentrované zloženie je riediteľné 1:10, čím vzniká 5 litrov prostriedku z 500 ml. Sealant je možné aplikovať na lak, sklo, kolesá a plasty, poskytuje ultra hydrofóbne ochranné vlastnosti. Výdrž sealantu je viac ako 3 mesiace. Keď si to rozpočítate, nie je to drahá záležitosť, a to ako funguje a navyše vonia! Bomba! Predávame ho v 2 objemoch (500 a 1000 ml).

Konečne poriadny napeňovač, ktorý je iný ako ostatné - Ultimate HD od Carbon Collective

Posledné mesiace bol vďaka covidu-19 problém s dostupnosťou peňovacích nástavcov, a to naprieč výrobcov. Sme veľmi radi, že v tejto dobe prichádza na trh zásadná novinka - hranatý napeňovač od Carbon Collective, na ktorý ste sa nás často v e-mailoch pýtali. Po rokoch prišiel konečne niekto s napeňovačom, ktorý je iný - je to tá správna evolúcia toho, čo tu bolo doteraz. Kompaktná, ale napriek tomu robustná konštrukcia umožňuje stáť na mieste, aj keď je fľaša prázdna (neustále neprepadáva), čo zabraňuje nechcenému úniku kvapaliny. Fľaša je navrhnutá so 46 mm hrdlom, zvýšila sa tak kapacita fľaše na viac ako 1 l, čo umožňuje ľahké plnenie pri pridávaní vody do zmesi aktívnej peny a zabezpečuje minimálny odpad. Ďalšou vychytávkou je navrhnutie konštrukcie tak, aby vám poskytla čo možno najhustejšiu penu, ktorú pretiahne prívodnú trubicu zmes peny kovovým gázovým filtrom a vytvorí tak konzistentnú, hustú penu. Ergonomická hlava trysky potom umožňuje jednoduché nastavenie striekania. Všetka mosadzná konštrukcia bola pokovaná, aby sa zabránilo oxidácii a predĺžila sa tak životnosť kovovej časti. Na zbernú trubicu bol pridaný vysoko odolný filter, ktorý zabraňuje vniknutiu nečistôt do prívodnej trubice. Super je aj hranatý čierny dizajn, ale pozor - fľaša má aj stupnicu - okienko, kde vidíte koľko prípravku vám ešte zostáva.

3 nové luxusné vône do ventilácie - Carbon Collective Aluminium Vent Air Fresheners

Klasické vône do auta vo forme malej plechovky alebo stromčeky už pozná dnes asi každý, ale nie každý už je chce kupovať neustále dookola. Väčšina z nás rada testuje nové veci a chce si časom kupovať lepšie produkty, a u vôní to platí dvojnásobne. Carbon Collective uvádza na trh tri vône, ktoré sú zasunuté v luxusnom hliníkovom puzdre čiernej farby, určené do ventilácie. Náplne je možné opakovane meniť, čiže hliníkový obal zostáva a vy len meníte vône. Nová vôňa vydrží až 45 dní. Tieto nové vône ničia zápach a zároveň príjemne osviežia priestor vozidla. Vône boli dokonale namiešané, aby boli príjemné a nie príliš silné. Boli vyrobené tak, aby vyhovovali úplne všetkým.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Carbon Collective Repel Fabric Protectant 2.0 (500 ml)Impregnácia na textil Carbon Collective Repel Fabric Protectant 2.0 (500 ml)TipRýchly náhľad (27 hodnotení)super výkonná impregnácia na látky, 500 ml37,99 EURSkladomCarbon Collective HEX-21 Dual Action Polisher - 21 mm Doprava zadarmoLeštička Carbon Collective HEX-21 Dual Action Polisher - 21 mm-16 %TipAkciaAktualizovanéRýchly náhľadorbitálna leštička so 125 mm unášačom a výkmitom 21 mm259,99 EUR309,99 EURSkladomCarbon Collective HEX-15 Dual Action Polisher - 15 mm Doprava zadarmoLeštička Carbon Collective HEX-15 Dual Action Polisher - 15 mm-16 %TipAkciaAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)orbitálna leštička so 125 mm unášačom a výkmitom 15 mm259,99 EUR309,99 EURSkladomCarbon Collective Hybrid Coating 2.0 (1 l)Hydrofóbny sealant na karosériu auta Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 (1 l)AktualizovanéRýchly náhľadextra rýchly hydrofóbny sealant na všetky povrchy, vysoko koncentrované zloženie - riedenie až 1:10, výdrž 3 mesiace +, 1000 ml68,99 EURSkladomCarbon Collective Hybrid Coating 2.0 (500 ml)Hydrofóbny sealant na karosériu auta Carbon Collective Hybrid Coating 2.0 (500 ml)AktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)extra rýchly hydrofóbny sealant na všetky povrchy, vysoko koncentrované zloženie - riedenie až 1:10, výdrž 3 mesiace +, 500 ml38,99 EURSkladomCarbon Collective HEX Machine Polishing Pad OrangeLeštiaci kotúč Carbon Collective HEX Machine Polishing Pad OrangeAktualizovanéRýchly náhľad (5 hodnotení)mäkký, 150 mm13,99 EURSkladomCarbon Collective HEX Machine Polishing Pad YellowLeštiaci kotúč Carbon Collective HEX Machine Polishing Pad YellowAktualizovanéRýchly náhľad (5 hodnotení)stredne silný, 150 mm13,99 EURDočasne nedostupnéCarbon Collective HEX Machine Polishing Pad GreenLeštiaci kotúč Carbon Collective HEX Machine Polishing Pad GreenAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)abrazívny, 150 mm13,99 EURDočasne nedostupnéCarbon Collective PRIMA 1-Step Polishing Compound (1 kg)Leštiaca pasta Carbon Collective PRIMA 1-Step Polishing Compound (1 kg)Posledné kusyRýchly náhľad (4 hodnotenia)stredne silná jednokroková pasta, 1 kg49,90 EURSkladomCarbon Collective Ultimate HD Snow Foam LanceNapeňovač Carbon Collective Ultimate HD Snow Foam LanceTipAktualizovanéRýchly náhľad (3 hodnotenia)ultimátny napeňovací nadstavec novej generácie, 1000 ml74,99 EURSkladomCarbon Collective Reset Antibacterial Fabric Cleaner (500 ml)Antibakteriálny čistič Carbon Collective Reset Antibacterial Fabric Cleaner (500 ml)TipRýchly náhľad (16 hodnotení)antibakteriálny čistič na interiér alebo strechy kabrioletov, 500 ml19,99 EURDočasne nedostupné

Podobné články

Novinky Purestar v znamení letných farieb
Obľúbený juhokórejský výrobca mikrovláknových utierok a sušiacich uterákov predstavil novinky pre sezónu 2020, ktoré už u nás môžete zakúpiť. Viac informácií v našej aktualite.
Celý článok
Nové produkty CarPro
Odo dneška u nás môžete zakúpiť všetky novinky CarPro, ktoré boli uvedené pre modelový rok 2021. Časť už máme skladom, ďalšie budú skladom 1. septembra.
Celý článok
Prípravky na kožu od Colourlock
Kožené interiéry sa v autách objavujú čoraz častejšie. Z toho dôvodu rozširujeme ponuku špeciálnej autokozmetiky zameranej na kožu od nemeckej značky Colourlock.
Celý článok
Populárna autokozmetika Auto Finesse na Ahifi!
Na začiatok sezóny dobrá správa, v našej ponuke po novom nájdete kompletný sortiment tejto obľúbenej anglickej autokozmetiky, vrátane horúcich noviniek.
Celý článok