Môj účet

Najnovšie ponúkame široký sortiment slúchadiel

 

Rozširujeme sortiment, po expanzii bluetooth reproduktorov tu najnovšie ponúkame širokú škálu tých najlepších slúchadiel na trhu.

Prečo slúchadlá na Ahifi.sk?

Veľa z nás dnes počúvaním obľúbenej hudby relaxuje, používajú ju ako istú formu meditácie. Nestačí teda mať dobre ozvučené auto, ale chceme hudbu počúvať kdekoľvek a k tomu sú ideálnym riešením slúchadlá. Dnes je segment slúchadiel najviac rastúcim odvetvím v hifi produkcii. Nie je teda jediný dôvod, prečo by sme vám neponúkli aj my možnosť vyskúšať a zakúpiť naozaj kvalitné produkty. Sme tu pre vás už dvanástym rokom a snažíme sa ponúkať aj niečo navyše a množstvo objednávok na slúchadlá do uší hovoria, že je to správna cesta.

Unikátna filtrácia a zoradenie kategórií

Stálo nás to naozaj stovky hodín. Prechádzali sme konkurenčné e-shopy, analyzovali sortiment slúchadiel cez hlavu a celkovo trh, niekoľkokrát kategórie prerábali, pretvárali hľadacie filtre, a to všetko kvôli tomu, aby výber slúchadiel bol intuitívny, rýchly a prehľadný zároveň. Slúchadlá sme nakoniec roztriedili na 3 základné sekcie:
  1. Bluetooth slúchadlá
  2. Slúchadlá kôstky / štuple
  3. Príslušenstvo k slúchadlám

Každá z daných sekcií má ďalšie logické podkategórie, u ktorých vždy nájdete opis, ktorý vás dokáže nasmerovať, na čo si dať pozor pri nákupe. V oddelení slúchadiel bol vytvorený úplne nový filter, resp. možnosť filtrovať podľa farby, podľa spôsobu uchytenia, či je mikrofón súčasťou alebo nie je, drôtové / bezdrôtové slúchadlá, typ a ich impedancia. To všetko je možné vzájomne kombinovať, a vás to tak navedie už na konkrétne modely slúchadiel.

Aké značky ponúkame?

Ponuka výrobcov slúchadiel do uší momentálne zahŕňa 8 svetových značiek a v blízkej budúcnosti pribudnú ďalšie značky. Tieto značky si dovolíme vymenovať:
  1. slúchadlá Pioneer - Pioneer sa preslávil DJ slúchadlami a jeho skúsenosti sa výrazne zúročili aj pri výrobe pre komerčný trh. Výborný pomer cena/výkon.
  2. slúchadlá JBL - JBL veľmi rýchlo na trh uvádza jeden skvelý model slúchadiel za druhým. Spracovanie, skúsenosti z home-hifi a inovácie, tým si u tejto značky môžete byť istí.
  3. slúchadlá JAM - mladá americká značka JAM, ktorá sa zameriava na mladých ľudí. Veľmi dostupné ceny.
  4. slúchadlá Harman / Kardon - pre tých, ktorí milujú luxus, dizajn a pritom potrebujú aj špičkový zvuk.
  5. slúchadlá Kenwood - pri vyslovení tohto súslovia, väčšinu z nás napadne preteky Formule 1. Áno, vo Formule 1 sa používajú slúchadlá Kenwood, ktoré patria ku špici v segmente profi komunikácie medzi jazdcami. Skúsenosti Kenwood vložil aj do nových komerčných slúchadiel.

Ako je to so skladovými zásobami a kde slúchadlá kúpim?

Naskladnili sme väčšinu ponúkaných slúchadiel. Nechceme, aby náš zákazník čakal ani minútu naviac. Slúchadlá je možné zakúpiť aj priamo na našej kamennej predajni, alebo si ich môžete objednať rýchlo a jednoducho cez náš e-shop www.ahifi.sk.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.