Môj účet

Jednoduchý výber reproduktorov

Nové rozdelenie sekcie reproduktory do auta

V súčasnej dobe pracujeme na niekoľkých zmenách na funkčnosti a prehľadnosti nášho e-shopu. Ako prvé zverejňujeme úplne iné, lepšie rozradenie v kategórii reproduktory do auta. Dali sme si za cieľ urobiť to tak, aby výber bol maximálne jednoduchý, efektívny a prehľadný a preto sme celú túto sekciu produkt po produkte rozradili. Reproduktory si u nás môžete vybrať, už nie podľa toho o aký druh sa jedná (komponentný alebo koaxiálny),ale podľa rozmeru. Väčšinou totiž každý pozná rozmer, ktorý hľadá a podľa toho by to tiež malo byť rozdelené. Od teraz môžete u nás zakúpiť reproduktory s priemerom 50 mm až po ovály 7 x 10". V každej rozmerovej kategórii je to ďalej rozdelené na druh reproduktora, ako je napr. koaxiálny alebo komponentný.

Logické filtre

Väčšia zmenou prešli aj filtre, podľa ktorých je možné reproduktory pri výbere triediť. Nechceme to prekombinovať, a preto sme po novom zvolili 6 filtrov, podľa ktorých je možné reproduktory najčastejšie vyhľadať. Každý jednotlivý produkt sme pretriedili, aby sme tak zjednodušili vyhľadávanie a preto veríme, že oceníte stovky hodín, ktoré sme tomu venovali. Aj my tieto filtre niekedy používame pri odporúčaní vhodných reproduktorov zákazníkovi a považujeme ich za veľmi užitočného pomocníka. Odporúčame vám preto tieto filtre používať, uľahčí vám to konečný výber reproduktorov do auta a nebudete musieť tráviť toľko času hľadaním a preklikávaním.

Reproduktory podľa značky auta

Po novom máme rozpracované stovky nových setov reproduktorov na konkrétny model vozidla. Tieto reprosety sa objavia na našom e-shope v priebehu mesiaca marec a bude ich naozaj veľa. V tejto chvíli rokujeme o novom dodávateľovi jednej svetoznámej značky reproduktorov a ak sa nám podarí vyjednať oficiálnu distribúciu pre Českú a Slovenskú republiku, chceme túto značku zahrnúť najnovšie do našich obľúbených reprosetov, ktoré sa hojne predávajú. Akonáhle budeme mať potvrdené, že sme sa stali oficiálnym dovozcom danej značky, s potešením vás budeme informovať.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.