Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Yeti?

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Yeti použite

Veľkosť, resp. priemer, predných reproduktorov v Škoda Yeti je 180 mm a dajú sa zredukovať na rozmer 165 mm, jedná sa o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na predné reproduktory pre Škoda Yeti sú nemecké reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory je treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. Stredobas sa našraubuje do MDF podložky. Pri demontáži dverného panelu je problém s demontážou madla dverí, musí sa zložito vycvakávať zospodu pomocou háčika. Káble môžete ponechať originálne. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie 1 dverí použite 3-4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Yeti. Nájdete tu viacero variant nami otestovaných a často montovaných reproduktorov v niekoľkých cenových kategóriách. V cene setov sú zahrnuté nutné redukcie na montáž reproduktorov.

Tlmenie predných dverí Škoda Yeti

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Yeti použite

Veľkosť (priemer) zadných reproduktorov pri Škoda Yeti je 165 mm a jedná sa o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Yeti sú overené Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas.

Tlmenie zadných dverí Škoda Yeti

Odborná montážna dielňa

Máte obavy, že montáž nezvládnete alebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Yeti namontovať? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.