Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Superb 2?

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Superb 2 použite

Priemer predných reproduktorov v Škoda Superb 2 je 180 mm, redukujeme ich na 165mm reproduktory, jedná sa o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na nové predné reproduktory pre Škoda Superb II. sú nemecké reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory do auta je treba správne uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. Káble môžete ponechať pôvodné. Ak máte ozvučenie Škoda Sound System, tak sa originálne reproduktory nedajú tak ľahko vymeniť, keďže sú zapojené aktívne. Aby ste si hudbu v aute užili naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie 1 dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4 alebo ešte lepšie na 1/2 a nalepíte ho ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Superb 2. Nájdete u nás viacero variantov nami otestovaných a často montovaných reproduktorov v niekoľkých cenových reláciách.

Tlmení dverí Škoda Superb 2

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Superb 2 použite

Veľkosť (priemer) zadných reprákov v Škoda Superb 2 je 180 mm a jedná sa opäť o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Superb 2 sú populárne reproduktory Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo eko variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť aj zadné dvere odporúčame kvalitne vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4 alebo ešte lepšie na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu rovno za stredobas.

Tlmenie zadných dverí Škoda Superb 2

Odborná montážní dílna v Brně

Máte obavy, že montáž nezvládnete alebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Superb 2 namontovať? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.