Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Superb 1

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Superb 1 použite

Veľkosť predných reproduktorov v Škoda Superb 1. generácie je 165 mm, jedná sa o klasické 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na predné reproduktory do Škoda Superb I. sú reproduktory Gladen Alpha 165 alebo lacnejšie reproduktory Mac Audio APM Fire 2.16. Nové výškové reproduktory je treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole a uchytenie mierne upraviť. Ak sú v poriadku, môžete ponechať aj originálne káble. Pre dokonalý zážitok z novej hudby odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie 1 dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ešte lepšie na 1/2 a nalepíte ho ako 2. vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber reproduktorov čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Superb 1. Nájdete tu viacero variantov nami otestovaných a najviac montovaných reproduktorov v niekoľkých rôznych cenových kategóriách.

Tlumení dveří Škoda Superb 1

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Superb 1 použite

Veľkosť (priemer) zadných reproduktorov v Škoda Superb 1 je 165 mm a jedná sa o štandardné  2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Superb I. sú reproduktory Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxe Gladen Alpha 165 coax či reproduktory Mac Audio APM Fire 16.2. Zase odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Superb 1

Odborná montážna dielňa

Máte obavy, že montáž nezvládnete alebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Superb 1 namontovať? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.