Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Roomster

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Roomster použite

Predné reproduktory v Škoda Roomster majú originálny rozmer 165 mm a preto je ľahké ich vymeniť za nové, výrazne lepšie reproduktory. Naše odporúčanie na nové predné reproduktory pre Škoda Roomster sú nemecké reproduktory Gladen M 165 V2 alebo lacnejšia alternatíva Gladen Alpha 165. Nové výškové reproduktory je treba správne uchytiť, odporúčame uchytenie pomocou tavnej pištole. Uchytenie je treba mierne poupraviť, plastové úchytky vystrihať tak, aby sa nový výškač vtesnal. Prívodné káble môžete ponechať originálne z výroby. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na kvalitné vytlmenie 1 dverí použite 3, ideálne 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý rozstrihnete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vymysleli sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Roomster.

Tlumení dveří Škoda Roomster

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Roomster použite

Veľkosť zadných reproduktorov v Škoda Roomster je 16,5 cm. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Roomster sú bestsellery Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu rovno za stredobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Roomster

Odborná montážna dielňa

Myslíte si, že montáž nezvládnete alebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Roomster namontovať? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.