Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Octavia 3

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Octavia 3 použite

Priemer pôvodných reproduktorov v Škoda Octavia 3 je 165 mm, jedná sa tu o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na nové predné reproduktory pre Škoda Octavia 3 sú špičkové nemecké reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory je treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. S uchytením na pôvodné miesto je treba sa chvíľu pohrať a plasty poupraviť tak, aby nový výškač pekne dosadol. Káble môžete ponechať pôvodné. Pri demontáži dvernej výplne si dávajte veľký pozor pri odmontovávaní ovládania okien, môže dôjsť k poškodeniu plastových paciek. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie 1 dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, ktorý si nastriháte na 1/4 alebo ešte lepšie na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Aby sme vám výber čo najviac uľahčili, vytvorili sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Octavia 3. Nájdete tu viacero variantov nami otestovaných a často montovaných reproduktorov v niekoľkých možných cenových kategóriách.

Tlumení předních dveří Škoda Octavia 3

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Octavia 3 použite

Veľkosť (priemer) zadných reproduktorov v Škoda Octavia 3 je 165 mm a jedná se o 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Octavia 3 sú overené Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý narežete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Octavia 3

Odborná montážna dielňa

Máte obavy, že montáž nezvládnete alebo nemáte kde nové reproduktory do Škoda Octavia 3 namontovať? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648, e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.