Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Octavia 2

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Octavia 2 použite

Predné reproduktory v Škoda Octavia 2. generácie majú priemer 180 mm a najčastejšie ich redukujeme na rozmer 165 mm. Reproduktory sú tu klasické 2-pásmové. Náš osvedčený  Tip na nové predné reproduktory pre Škoda Octavia 2 sú nemecké reproduktory Gladen Alpha 165 alebo z drahších German Maestro CS 6508 IV. Nové výškové reproduktory sa dajú po malej úprave umiestniť na originálnu pozíciu a uchytenie riešite tavnou pištoľou. Nový stredobas sa šraubuje do MDF podložky. Ak nie sú nikde poškodené, káble môžete ponechať aj originálne z výroby. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, nezabudnite na tlmenie dverí. Na poctivé vytlmenie 1 dverí použite 3, ideálne 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý rozstrihnete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu rovno za stredobas. Aby sme vám výber nových reproduktorov čo najviac uľahčili, vymysleli sme pre vás sety reproduktorov do Škoda Octavia 2. Nájdete tu viacero možností nami vyskúšaných a často montovaných reproduktorov v rôznych cenových kategóriách.

Tlumení předních dveří Škoda Octavia 2

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Octavia 2 použite

Priemer zadných reproduktorov v Škoda Octavia 2 je už štandardný a síce 16,5 cm. Náš Tip na nové zadné reproduktory do Škoda Octavia 2 sú bestsellery Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere poriadne vytlmiť, počet plátov na 1 zadní dvere: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu rovno za stredobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Octavia 2

Odborná montážna dielňa

Nechce sa vám premýšľať a hľadať informácie ako sa reproduktory v Škoda Octavia 2 menia? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.