Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Fabia 3

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Fabia 3 použite

Priemer originálnych reproduktorov v Škoda Fabia 3 je 165 mm, jedná sa tu o klasické 2-pásmové komponentné reproduktory. Náš Tip na nové predné reproduktory pre Škoda Fabia 3 sú kvalitné nemecké reproduktory Gladen M 165 V2. Nové výškové reproduktory je treba uchytiť, napr. pomocou tavnej pištole. Uchytení pre výškače je treba poupraviť. Káble je možné ponechať pôvodné, výmena nie je nutná. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na vytlmenie 1 dverí použite 3 až 4 pláty tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického gumomolitanu Gladen Aero Wave, ktorý si nastriháte na 1/4 alebo ešte lepšie na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Máme pre vás aj sety reproduktorov priamo pre Škoda Fabia 3.

Přední reproduktory Škoda Fabia 3

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Fabia 3 použite

Priemer zadných reproduktorov v Škoda Fabia 3 je štandardný 16,5 cm. Náš Tip na nové zadné reproduktory do Škoda Fabia 3 sú bestsellery Gladen M 165 V2, lacnejšie Gladen Alpha 165 alebo ekonomický variant v koaxiálnom prevedení Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere poriadne vytlmiť, počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu rovno za stredobas.

Výměna zadních reproduktorů Škoda Fabia 3

Odborná montážna dielňa

Nechce sa vám premýšľať a hľadať informácie ako sa reproduktory v Škoda Fabia 3 menia? Využite možnosť odbornej montáže v našej montážnej dielni v Brne a dohodnite si termín na montáž reproduktorov. Montáž môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.