Môj účet

Čo použiť na montáž reproduktorov v Škoda Citigo

Na výmenu predných reproduktorov v Škoda Citigo použite

Priemer reproduktorov v Škoda Citigo je štandardných 165 mm. Náš Tip na nové predné reproduktory pre Škoda Citigo sú 2-pásmové komponentné reproduktory Gladen Alpha 165. Výškové reproduktory môžete umiestniť na dvere k spätnému zrkadlu alebo do rohu palubnej dosky alebo na pôvodnú pozíciu v A stĺpiku (v základnej verzii ale nie sú), pre viditeľnú "povrchovú" montáž využite plastové domčeky, ktoré sú súčasťou balenia nových reproduktorov. Nový stredobas sa našraubuje do MDF podložky. Káble môžete bez problémov ponechať originálne z výroby. Aby ste si hudbu v aute užili naozaj naplno, odporúčame tlmenie dverí. Na kvalitné vytlmenie 1 dverí použite 3 (5 dverová verzia) resp. 4 pláty (3 dverová verzia) tlmenia Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát akustického tlmenia Gladen Aero Wave, ktorý rozstrihnete na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu priamo za stredobas. Po novom sme pre ľahký výber reproduktorov vytvorili sety reproduktorov priamo pre Škoda Citigo.

Vytlmenie dverí Škoda Citigo

Na výmenu zadných reproduktorov Škoda Citigo použite

Veľkosť resp. priemer zadných reproduktorov v Škoda Citigo v 5-dverovom prevedení je 16,5 cm. Náš Tip na zadné reproduktory do Škoda Citigo sú koaxiálne reproduktory Gladen Alpha 165 coax. Opäť odporúčame aj zadné dvere pri montáži nových reproduktorov vytlmiť. Počet plátov na 1 zadné dvere: 3 pláty Profidamp Alubutyl 18 V2 a 1 plát Gladen Aero Wave, ktorý nastriháte na 1/4 alebo ideálne na 1/2 a nalepíte ako druhú vrstvu za stredobas.

Tlumení zadních dveří Škoda Citigo

Odborná montážna dielňa

Nechce sa vám zaoberať s montážou a rozoberaním dverí? Váše auto môžete zveriť nám, my vám inštaláciu spravíme na prianie v našej  montážnej dielni Brne. Na montáž sa môžete objednať telefonicky na 602 547648,  e-mailom na  montaze@ahifi.cz alebo osobne v predajni v Brne.
Autor: Alžběta Mareková
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.