Môj účet

Balíčky odhlučnenia verzia 2

Balíčky odhlučnenia vozidla verzia 2

V októbri 2014 sa nám podarilo dostať na televíznu obrazovku TV prima, kde sme v relácii Autosalón ukazovali akým spôsobom je dnes možné efektívne odhlučniť auto. Od tej doby máme v ponuke aj naše 3 populárne balíčky odhlučnenia auta. Balíček Light, Medium a Professional. Za tých 5 rokov sa niektoré tlmiace materiály zmenili, niektoré sa prestali vyrábať a niektoré už dnes majú svojho lepšieho nástupcu a preto sme sa rozhodli po niekoľkých upgradoch balíky urobiť úplne nové.

Testovanie a dôkladný výber materiálov

Pri zostavovaní balíčkov verzia 2 sme vychádzali zo skúseností a referencií našich zákazníkov, z poznatkov našich montážnych technikov (viac ako 600 vytlmených áut za 5 rokov), z nášho nezávislého testovania na svojich osobných autách a v neposlednom radu tiež na základe testovania tlmiacich materiálov pomocou decibelometru Testo 816, vďaka ktorému sme si mohli zmerať ako zvolené tlmiace materiály dokážu eliminovať šum a simulovať tak schopnosť daného tlmenia. Na základe týchto všetkých obsiahlych informácií a podkladov sme na trh uviedli nové balíčky odhlučnenia, ktoré nazývame pracovná verzia 2.

3 balíčky tlumenia auta

  1. Základný balíček tlmenia Light: Tento balík vznikol pre tých, ktorí sú limitovaní financiami, ale napriek tomu chcú svoje auto odhlučniť. Zamerali sme sa teda na časti, ktorými sa hluk do auta dostáva najvýraznejšie, ale s prihliadnutím k nižším nákladom. Tlmíme 4 vrstvami predné dvere, plastové predné podbehy a kapotu.
  2. Najpredávanejší balíček tlmenia Medium: Tu sa zameriavame na najdôležitejšie oblasti, ktorými do interiéru preniká hluk od cesty. Tlmíme predné a zadné dvere, celý batožinový priestor vrátane zadných podbehov, ďalej predné podbehy a kapotu. Oproti balíčka Light je úbytok hluku vďaka odhlučnení celej zadnej časti vozidla výrazný.
  3. Luxusný balíček tlmenia Professional: Pre zákazníkov, ktorí nie sú limitovaní financiami, očakávajú nekompromisný výsledok a požadujú vždy iba to najlepšie. Tlmíme predné a zadné dvere + 5. dvere, celý batožinový priestor vrátane zadných podbehov, podlahu, predné podbehy a priestor za kolesom, kapotu a nakoniec priestor pod čelným sklom v motorovej časti (tzv. torpédo). Je možné vytlmiť za malý príplatok aj celý strop pre dokonalé ticho v aute.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.