Môj účet

Ahifi club

Výhody členstva v Ahifi clube

Ahifi Club je náš vernostný systém, ktorý prináša registrovaným zákazníkom množstvo výhod. Systém je založený na princípe zľavy až 5% v závislosti na hodnote objednávok v rámci obdobia 1 roka. Okrem toho umožní veľa ďalších výhod v podobe predĺženej záruky, špeciálnych zliav a akcií iba pre registrovaných, predĺženého času k vráteniu tovaru, zjednodušenie reklamácií a ďalších. Pre vstup do clubu sa stačí zaregistrovať na e-shope a môžete začať ihneď využívať výhody clubu.

Zľavy na produkty

Ahifi Club sa skladá celkom zo 4 úrovní, ktoré sú rozdelené na základe hodnoty objednávok vytvorených v rámci obdobia 1 roka. Nakupovať môžete so zľavou až 5% a platí, že čím viac nakupujete, tým väčšie zľavy získate. Presné rozdelenie do jednotlivých úrovní sa dozviete po prihlásení do systému v sekcii "moje členstvo", kde nájdete aj podmienky pre presun do vyššej alebo nižšej úrovne aj všetky ďalšie výhody. Ceny v rámci dosiahnutej úrovne sa zobrazia ihneď po prihlásení do systému.

Predĺžená záruka na 5 rokov

Všetci členovia clubu získajú od nás automaticky predĺženú záruku 5 rokov na všetky produkty značiek, ktoré dovážame do Českej a Slovenskej republiky. Pri nákupe produktov obľúbených výrobcov, ako je Hertz, Audison, Gladen, Morel, Mac Audio a kopu ďalších sa teda môžete spoľahnúť na bezproblémové vybavenie reklamácie aj po zákonnej záručnej dobe dvoch rokov.

Špeciálne zľavy len pre členov clubu

Členom Ahifi clubu budeme pravidelne zasielať "tajné" zľavy na konkrétne produkty alebo jednotlivé kategórie e-shopu. Budeme tiež pridávať body za nákup vybraných produktov pre rýchlejšie preradenie do vyššej skupiny. Postupne sa môžete tešiť aj na personalizované ponuky a zľavy založené na opakovanom nákupe vašich obľúbených produktov.

Okamžitá výmena tovaru pri reklamácii

Ak sa rozhodnete reklamovať tovar v hodnote do 80 €, nemusíte sa už obávať mnohokrát dlhého čakania po dobu až 30 dní, ktoré udáva zákon. Reklamovaný výrobok, na ktorý sa vzťahuje zákonná záruka podľa platného Občianskeho zákonníka členom Ahifi clubu ihneď vymeníme za nový kus. Reklamáciu je možné uplatniť na kamennej predajni aj zaslaním na našu adresu a službu je možné uplatniť v rámci prvých 12 mesiacov od zakúpenia. Všetky podmienky tejto služby nájdete tu.

Vrátenie tovaru na predajni a predĺžená lehota na vrátenie

Členom clubu ponúkame aj možnosť vrátiť v rámci 14 dní aj tovar, ktorý bol zakúpený na našej kamennej predajni v Brne. Môžete teda využiť poradenstvo našich predajcov, produkt si doma vyskúšať a v prípade nespokojnosti ho vrátiť. Zároveň predlžujeme dobu k vráteniu zo 14 dní daných zákonom až na 90 dní v závislosti od dosiahnutého členstva v rámci Ahifi clubu. Všetky podmienky tejto služby nájdete tu.

Zľava 10% ako darček k sviatku

V deň sviatku člena clubu zašleme e-mailom zľavu 10%. Nezáleží na tom, za koľko peňazí ste u nás zakúpil, je to naše poďakovanie, že ste s nami. Zľava v podobe špeciálneho kupónu je platná pod dobu 1 mesiaca odo dňa sviatku a je možné ho využiť iba v rámci jednej objednávky.

Nákup na kamennej predajni v Brne

V súčasnej dobe je možné využívať všetky výhody Ahifi clubu iba pri objednávke cez internetový obchod a nie je bohužiaľ možné pripísať body za nákup v predajni. Ak teda plánujete nákup na našej brnenskej predajni, odporúčame tovar objednať cez e-shop a zvoliť osobný odber na predajni. Aktuálne však pracujeme na riešení, ktoré umožnia využiť všetky výhody Ahifi clubu, teda aj pričítanie bodov za nákup, aj pri nákupe na predajni. Ďakujeme za pochopenie tohto dočasného riešenia.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.