Môj účet

Výber autorádia jednoducho

Strávili sme niekoľko týždňov "dolaďovaním" a upravovaním celej kategórie "Autorádia" a výsledok? Vybrať si autorádio je teraz naozaj "easy".

Sekcia autorádia

Postupom času sa menia ako nároky zákazníkov, tak ponúkaný sortiment a u autorádií to platí dvojnásobne. Preferujeme poriadok a keď sú veci jasne dané a prehľadné. Preto sme kategóriu autorádia totálne pretvorili tak, aby bol výber autorádia jednoduchý a rýchly. Stálo nás to stovky hodín práce, ale veríme, že to pri výbere oceníte.

Aké zmeny sme vykonali?

  • Znížili sme počet "zbytočných" podkategórií o viac ako 35%.
  • Veľa kategórií sme zmazali, už neboli aktuálne.
  • 10 nových filtrov - autorádiá si teraz môžete filtrovať. Vytvorené na základe reálnych skúseností s predajom autorádií a vašich najčastejších otázok.
  • Všetky kategórie a podkategórie majú teraz svoj piktogram a opis, podľa ktorého sa môžete ľahko orientovať v prípade, ak niečo neviete.
  • Pri aktualizácii kategórií sme navyše sortiment rozšírili o množstvo nových produktov zo sekcie príslušenstvo.
  • Plechové rámčeky teraz po novom ako podkategória autorádií, to jednoducho patrí k autorádiám, nie do redukčných rámčekov.
Rozdělení autorádií

Adaptéry pre ovládanie tlačidiel na volante

Sekciu adaptéry pre ovládanie tlačidiel na volante už nemáme ako podkategóriu autorádií, ale po novom ju máme ako samostnanú kategóriu v hlavnej ponuke, teraz už nemusíte premýšľať, kde tie adaptéry na volant máme zaradené.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.