Môj účet

Vône do auta California Scents

S príchodom jari a jej vôni sme sa zamerali aj na vône do auta California Scents, kde prebehla kompletná aktualizácia a doplnenie o nové vône California Scents do našej ponuky.

California Scents - luxusné vône do auta

Vône do auta California Scents sa vyrábajú v USA. Celé balenie je šetrné voči životnému prostrediu. Plechovka, v ktorej sa vôňa nachádza, je z hliníka, vôňa samotná vychádza z ľanových plátkov, ktoré sú biologicky odbúrateľné. Podmanivá vôňa je jedna z najsilnejších emócií a dokáže podvedome zlepšiť vašu náladu. Natiahnite do seba dobrú náladu aj vy a užite si tak každú jazdu na maximum!

Vône California Scents v Brne na predajni

Vône budeme od 24.4.2017 držať všetky skladom a ak dostanete "chuť" si do svojho auta vôňu zakúpiť, nájdete v našej brnenskej predajni kompletnú "armádu" týchto vôní priamo na predajni, kde si ich v pokoji môžete ako sa hovorí "ovoňať "- každá vôňa do auta California Scents má na hornej strane tester a môžete si teda vybrať podľa svojho gusta. Ak máte možnosť sa u nás zastaviť, tak odporúčame prísť si vôňu vyskúšať, inak by sa tiež mohlo stať, že vám vôňa nebude sedieť.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.