Môj účet

Stovky nových produktov od Flexipads

Teraz, v polovici prázdnin, pre vás máme dobrú správu! Podarilo sa nám získať výhradné zastúpenie anglickej značky Flexipads, ktorá vyrába naozaj široký sortiment príslušenstva, a to nielen pre strojové leštenie laku. Ide prevažne o cenovo dostupné leštiace kotúče a príslušenstiev, ktoré môžete používať spolu s pastami Rupes, Menzerna a ďalšími značkami. V ponuke značky nájdete aj uteráky alebo špeciálne umývacie rukavice. Po novom máme v ponuke neuveriteľných 521 položiek tejto značky! Postupne ich naskladňujeme!

Predstavenie najzaujímavejších produktov Flexipads

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Podobné články

Prípravky na kožu od Colourlock
Kožené interiéry sa v autách objavujú čoraz častejšie. Z toho dôvodu rozširujeme ponuku špeciálnej autokozmetiky zameranej na kožu od nemeckej značky Colourlock.
Celý článok
Prípravky na kožu Gliptone Liquid Leather
Rozširujeme ponuku produktov pre starostlivosť o kožené povrchy. Po novom u nás môžete zakúpiť prípravky Gliptone Liquid Leather. Globálne uznávaný výrobca prípravkov na kožu v aute.
Celý článok
Leštenie 2.0 - Aku a káblové leštičky FLEX
Zaraďujeme do ponuky bezdrôtové leštičky Flex, ktoré sa radia k tomu najlepšiemu na svete. Nájdete u nás kompletný sortiment pre leštenie auta od tejto špičkovej nemeckej značky.
Celý článok
Novinky Fictech pre sezónu 2020
Fictech rozšíril svoju ponuku produktov pre lietadlá, motockyle a lode. Došlo tiež k výraznému zníženiu cien a upravenie popiskov. Fictech v plnej sile pre sezónu 2020 je práve tu!
Celý článok