Môj účet

Ruské záznamové kamery Neoline

Premýšľate o obstaraní záznamovej kamery? Máme pre vás Neoline!

Situácia na českých cestách je poslednou dobou veľmi napätá. Policajné kontroly sú vidieť zriedka, a preto mnohí vodiči jazdia bezohľadnejšie a často dokonca hazardujú so životmi okolitých vodičov - je preto vhodné umiestniť záznamovú kameru nielen do svojho auta, ale aj do áut rodinných príslušníkov. Niekedy môže nastať situácia, keď si hovoríte, že je škoda, že nemáte nainštalovanú záznamovú kameru, a to hlavne v prípade, ak sa stanete účastníkom nejakej napätej a riskantnej situácie na ceste. Kamera by nabudúce mohla pomôcť objasniť vinníka, ušetriť Vám veľa nepríjemností, peňazí, nervov a drahocenný čas. Sami túto situáciu vnímame, a preto sme sa rozhodli rozšíriť našu ponuku o špičkové ruské záznamové kamery Neoline. Kamery Neoline vyzerajú skvele oproti niektorým iným kamerám na trhu. Dizajn niečoho, čo máme celý deň na čelnom okne, by mal byť na vysokej úrovni, a to vrátane spracovania.
 

Máme v ponuke 4 modely čiernych skriniek Neoline

  1. Neoline Wide S31 (114,39 €) -> mini kamera s displejom, Full HD rozlíšenie, uhol snímania 140°, polarizačný filter proti slnku, detekcia pohybu, váha iba 58g.
  2. Neoline G-Tech X72 (137,73 €) -> luxusný dizajn, Full HD rozlíšenie, 2" IPS displej, možnosť 128 GB karty, snímač Sony so svetelnosťou f 1.8, Full HD, MP4 video formát, uhol snímania 140°, polarizačný filter proti slnku, nočný režim, dátum a čas, evidenčné číslo vozidla - možnosť zadať a zobraziť na zázname, detekcia pohybu atď.
  3. Neoline G-Tech X53 (281,30 €) -> duálny systém - predná aj zadná kamera, uhol snímania 130°, snímač Sony Exmor, Full HD rozlíšenie, 3osý G senzor, detekcia pohybu, možnosť pripojenia na chytrý telefón cez Wi-Fi, vstavaný GPS, hlasové upozornenia atď.
  4. Neoline X-COP 9100S (544,47 €) -> ovládanie gestami, inteligentný režim na potlačenie oslnenia a slnečného svetla (WDR), senzor SONY Exmor IMX 322, 2" IPS displej, GPS, 2 sloty na SD karty až 128 GB, 12/24V napätia, parkovací režim atď.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.