Môj účet

Predstavujeme rodinu bluetooth reproduktorov na steroidoch - JBL Partyboxy

Vianočná party za zvuku JBL Partybox 1000

Niekedy sa na trh dostanú produkty, o ktorých si hocikto môže myslieť, že ich nikto nebude chcieť. Často sa ale stane, že je to práve naopak. Táto situácia sa stala práve u JBL Partybox. Keď sme prvýkrát videli tieto obrie debny, ťukali sme si na čelo a hovorili si, kto to asi bude kupovať ?! Pomýlili sme sa, o JBL Partyboxy je vcelku veľký záujem, a to sa bavíme o globálnom trhu, my ich zase toľko nepredáme, ale keď sme videli čísla všetkých predajcov, bolo to vcelku ohromujúce číslo. Už sa teda nečudujeme, že JBL je schopné dodať na trh naozaj kolosálne veľký a po čertoch ťažký bluetooth reproduktor JBL Partybox 1000 - my mu pracovne hovoríme kráľ, kráľ všetkých bluetooth reproduktorov. Na Youtube kanáli WhiteRabbit môžete vidieť recenziu práve na tohto obrieho dinosaura!

JBL Partybox sú 4 bratia

JBL Partybox sa vyrába v štyroch prevedeniach a líšia sa, ako už možno odhadujete, vo veľkosti a výkonu. Začína to Partyboxom 100, ktorý váži necelých 10 kg a vydrží vám hrať pol dňa v kuse! Nasleduje "dvojstovka" resp. JBL Partybox 200, ktorý váži viac ako 15 kg a má vstup na gitaru. Tretím z bračekov je JBL Partybox 300, ten váži skoro 20 kg a vydrží hrať celý deň, resp. 18 hodín, teda až "do zblbnutia". Dinosaurus JBL Partybox 1000 stojí 999,- €, váži 35 kg a dokáže predviesť mamutí výkon, ktorý si zamilujete, a možno nielen vy, ale aj sused a jeho sused...
P.S.: Blikajú v štýle hudby - vcelku "machrovinka"!

Nový JBL Flip 5

Nie všetci sa chcú ukazovať a provokovať s JBL Partybox. Pre tých skromnejších máme horúcu novinku JBL Flip 5. séria, ktorú máme po novom na e-shope a určite bude skvelým darčekom k Vianociam. Ide o roky preverené a neustále zdokonaľované šikovné malé bluetooth reproduktory, ktoré aj napriek svojej subtílnej veľkosť hrajú neskutočne kvalitne. Navyše sú vodotesné a na výber je 11 farebných kombinácií. Svoj nový JBL reproduktor si teda môžete dokonale farebne zladiť so svojimi potrebami.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.