Môj účet

Pewag - snehové reťaze najvyššej kvality

Na konci roku 2023 sme začali intenzívne doplňovať náš e-shop novou sekciou produktov - rakúske snehové reťaze Pewag, snehové reťaze tej najvyššej kvality. V roku 2024 budeme náš sortiment postupne rozširovať o ďalšie autodoplnky, chceme tak našu ponuku naďalej zväčšovať a ponúkať našim zákazníkom široké portfólio produktov na naše auto. V nových priestoroch, v brnenskej Líšni, sa nám otvorili väčšie možnosti skladových priestorov a možnosti zväčšiť náš team, ktorý je v súčasnosti už na čísle 30 zamestnancov. Môžeme sa tak profesionálne venovať vybavovaniu objednávok, dotazov, predaji, montážom atď. V minulom roku sme do ponuky postupne zaradili veľmi populárne držiaky na ŠPZ značky Plexiclick, následne gumové koberce Geyer & Hosaja a gumové koberce a vane do kufra od Rigum. Veríme, že naši českí, slovenskí a maďarskí zákazníci túto novinku ocenia.

O snehových reťazoch Pewag

Pewag bol založený v roku 1479, čo je pomerne hlboká história. Na začiatku to bola len kováčska dielňa, no v roku 1912 Pewag vyrobil prvú snehovú reťaz. Spoločnosť pôsobí vo viac ako 100 krajinách a má 16 tovární na výrobu reťazí na 5 kontinentoch. Jedna z týchto tovární sa nachádza vo Vamberku v Českej republike. Spoločnosť Pewag ponúka široký sortiment snehových reťazí pre väčšinu rozmerov pneumatík. Snehové reťaze Pewag zaručujú maximálnu bezpečnosť a pohodlie za akýchkoľvek poveternostných podmienok a zabezpečujú bezpečnú jazdu do cieľa. V porovnaní so samotnými pneumatikami majú reťaze neporovnateľne lepšiu trakciu na snehu a ľade, čím zvyšujú priľnavosť a skracujú brzdnú dráhu v nepriaznivých zimných podmienkach. Reťaze Pewag sa však môžu používať aj mimo zimných podmienok, napríklad na blate, sutinách alebo piesku. Reťaze Pewag spĺňajú požiadavky normy ÖNORM V 5117 a ďalších homologizácií a schválení na používanie na cestách v celej Európe. V závislosti od hrúbky článkov reťaze sú vhodné aj pre malé a úzke podbehy kolies. Podľa veľkosti pneumatík a ráfikov, typu pneumatík (letné alebo zimné) a typu vozidla nájdete v našej ponuke vhodné snehové reťaze pre vaše vozidlo. Štandardne sú pre výber reťazí rozhodujúce priemer a šírka pneumatiky, ako aj veľkosť ráfika. Na mnohých moderných vozidlách môže byť priestor medzi pneumatikou a ráfikom veľmi malý. V prípade väčších rozmerov pneumatík môže pri výbere správnych reťazí zohrávať dôležitú úlohu aj výrobca pneumatík (Michelin, Continental, Pirelli atď.). Reťaze sa predávajú v pároch (2 v balení) v praktickom plastovom obale. Montujú sa vždy na ľavú a pravú stranu vozidla na hnaciu nápravu. Dve snehové reťaze (1 pár) zvyčajne postačujú na dobrú trakciu aj pre vozidlá s pohonom 4x4.

Typy snehových teťazí Pewag

  • Pewag Lite - základný rad snehových reťazí Lite 9, jednoduché a spoľahlivé reťaze s ručným napínaním. Oká reťaze majú hrúbku 3 mm. Cenovo najdostupnejší rad reťazí.
  • Pewag Servostar a Servostar X - reťaze pre vozidlá bez dostatočného priestoru v podbehoch kolies a za kolesom. Jednoduchá montáž z vonkajšej strany kolesa. Patentovaná technológia so servopohonom s račňou. Samotná reťaz sa montuje priamo na pôvodnú maticu kolesa. Montáž sa vykonáva len z vonkajšej strany pneumatiky. Táto séria má účinnú ochranu disku, reťaz nikdy nie je v priamom kontakte s diskom. Reťaz je navrhnutá s 12 mm vysokými lamelami s hrúbkou článku 3,2 mm. Vhodná pre osobné vozidlá, crossovery a malé vozidlá SUV. Spoľahlivé reťaze s manuálnym napínaním. Oká reťaze majú hrúbku 3 mm. Cenovo najdostupnejší rad reťazí.
  • Pewag Servomatik - táto séria ponúka rýchlu a úplne bezpečnú inštaláciu bez upevňovacích a zabezpečovacích háčikov. Okrem toho má automatické doťahovanie počas jazdy. Servomatik je inovatívna snehová reťaz s hviezdicovou sieťou článkov reťaze a pevným krúžkom. Táto séria je vhodná pre vozidlá s pohonom zadných kolies a minimálnym priestorom v podbehoch kolies. Ráčna servopohonu zabezpečuje rýchlu a bezpečnú montáž, vďaka ktorej dosiahnete správne napnutie reťaze. Pevný reťazový krúžok uľahčuje a urýchľuje montáž. Reťaz Servomatik nemá žiadne háčiky ani ručné napínanie. Výška článku je 9 mm a hrúbka článku je 3,1 mm. Vhodné pre osobné vozidlá, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta 9 - osvedčená technológia a spoľahlivosť pri používaní. Jednoduchá a rýchla montáž. Manuálne napínanie reťaze. Výška článku je 9 mm a hrúbka článku reťaze je 3,1 mm. Vhodné pre osobné vozidlá, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta-C - obľúbená snehová reťaz na každodenné použitie. Rokmi overený a testovaný systém brenta-c. Je to najpredávanejšia reťaz v sortimente Pewag. Má robustnú sieť, spoľahlivú priľnavosť a veľmi tichú prevádzku v zime za všetkých podmienok. Jednoduché a rýchle ovládanie vnútorného uzamykacieho systému. Reťaz sa dopína ručne. Výška článku reťaze je 13,1 mm a hrúbka 3,55 mm. Vhodná pre osobné vozidlá, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Brenta-c 4x4 - silná a osvedčená snehová reťaz na montáž bez pojazdu a na použitie na nespevnených cestách. Brenta-c je najpredávanejším radom spoločnosti Pewag a bol ešte viac posilnený na použitie s pohonom 4x4. Ponúka veľmi jednoduchú inštaláciu - vnútorný uzáver sa ovláda rýchlo a jednoducho. Reťaz sa napína ručne. Výška článku je 16 mm a hrúbka článku je 4,5 mm. Vhodná pre vozidlá SUV, dodávky a terénne vozidlá.
  • Pewag Servo RS - reťaze pre vysokovýkonné športové vozidlá so samodopínacím systémom. Ide o mimoriadne rýchly spôsob nasadzovania a demontáže snehových reťazí. Vysokokvalitné reťaze s patentovanou technológiou servo. Systém je vhodný pre vodičov, ktorí často používajú snehové reťaze. Samozrejmosťou je ochrana alu disku. Výška článku je 12 mm a hrúbka článku je 3,2 mm. Vhodné aj pre osobné vozidlá, crossovery a malé SUV.
  • Pewag Servo Sport RSS - táto séria vyžaduje iba 7 mm priestoru na strane kolesa v podbehu. Inovatívne, športové reťaze. Optimálne využitie nájdu na vozidlách, kde je v podbehu kolesa minimálny priestor. Servo Sport RSS má servo račňu, vďaka ktorej je napínanie reťaze plne automatické. Vďaka samočinnému vnútornému zámku sa dajú ľahko demontovať. Majú ochranu alu diskov. Výška článku je 7 mm na vnútornej strane a 9 mm na vonkajšej strane. Hrúbka článku reťaze je 3,1 mm. Vhodné pre športové vozidlá.
  • Pewag Servostar SUV - externé reťaze, ktoré majú sieť len na strane behúňa. Vhodné pre vozidlá SUV s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies. Úplne jednoduchá montáž na vonkajšiu stranu alu kolesa. Majú na sebe inovatívnu, patentovanú servo račňu. Vhodné pre vozidlá, kde je v podbehoch kolies 0 mm priestoru z vnútornej strany smerom k tlmiču. Reťaz sa montuje priamo na pôvodnú maticu alu kolesa. Má ochranu ráfika kolesa proti poškodeniu. Kombinácia reťazových článkov s hrúbkou 3,55 mm a výškou 14 mm - štvorcový profil.
  • Pewag Servomatik SUV - jednoduchá montáž bez zabezpečovacích háčikov. Funkcia automatického doťahovania. Séria Servomatik je navrhnutá špeciálne pre vozidlá SUV a používa osvedčenú technológiu servopohonu s račňou. Vďaka tomu je montáž veľmi rýchla a pohodlná. Okrem toho majú indikátor správnej montáže, ktorý zabezpečuje bezpečné napnutie reťaze. Bez háčikov a upínacích komponentov. Ochrana alu disku. Výška článku reťaze je 13 mm a hrúbka 3,55 mm. Vhodné aj pre osobné vozidlá, crossovery, malé SUV a dodávky.
  • Pewag Servo SUV - športový, samonapínací systém a superrýchle nasadenie bez pojazdu s technológiou servopohonu pre vozidlá SUV. Jednoduchá demontáž vďaka samootváraciemu vnútornému uzáveru. Ochrana hliníkových diskov. Výška reťaze 13 mm a hrúbka článku 3,55 mm. Vhodná aj pre osobné vozidlá, crossovery, malé SUV a dodávky.
  • Pewag Forstmeister - silné a nekonečne odolné prémiové reťaze. Tieto reťaze sa používajú v teréne a pri maximálnom zaťažení. Exkluzívne trakčné reťaze z ponuky Pewag v praktickej drevenej krabici pre nimrodov alebo milovníkov prírody. Hustá sieť Pewag FM - Forstmeister (lesník) zaručuje nielen dokonalú trakciu, ale aj tichú jazdu s rešpektom k prírode. Aj mimo spevnených ciest zaručuje sieť Pewag Forstmeister bezpečnú jazdu lesom - žiadne korene ani blato túto reťaz nezastavia. Táto robustná reťaz je vyrobená zo 4,5 mm hrubej špeciálnej ocele TitanGrip® s výškou článkov 16 mm.
  • Pewag Snox - reťaze, ktorých montáž je najjednoduchšia na svete. Štvorcové články reťaze do seba presne zapadajú, aby sa zabránilo krúteniu reťaze pri zaťažení a zároveň sa zabezpečil optimálny prenos záberových a brzdných síl. Špeciálny patentovaný vlnitý profil potom zvyšuje záber a predlžuje životnosť. Vďaka šikmej dráhe stredovej lišty snehových reťazí Pewag sa v tomto mieste okrem prenosu bočného vedenia prenáša aj trakcia brzdných a rozjazdových síl, ktoré sú pri rovných reťaziach minimálne. Snehové reťaze Snox neobsahujú žiadne spojovacie prvky - celá reťaz je z jedného kusu. Montáž je preto maximálne jednoduchá. Reťaze sa jednoducho navlečú na koleso a počas jazdy sa automaticky napínajú.

Ako sa montujú reťaze a kde sa musia používať?

V závislosti od typu reťaze môžu snehové reťaze vyžadovať jeden alebo dva prvky pre správnu montáž na vozidlo. V závislosti od typu reťaze (manuálny, automatický alebo poloautomatický upínací systém) je potrebné reťaz aj napnúť, aby sa zabezpečilo jej pevné uchytenie. Niektoré typy reťazí (napr. pewag snox alebo pewag servo) sa napínajú automaticky a po prvej montáži už nie je potrebný dodatočný doraz. Pri každom výrobku Pewag vždy nájdete montážne video a montážny návod v PDF. Odporúčame, aby ste si montáž pred jazdou vyskúšali, aby ste boli dobre pripravení v prípade montáže v reálnych podmienkach tuhej zimy. Zvýšená trakcia pri použití snehových reťazí zabezpečuje krátku brzdnú dráhu. Reťaze môžu zabrániť zjazdu z cesty na šikmých úsekoch ciest. Väčšina alpských krajín preto zaviedla zákonnú povinnosť mať vo vozidle snehové reťaze a používať ich v daných poveternostných podmienkach (napr. ľad, nízke teploty). Ak na danom úseku cesty nemáte snehové reťaze, môžu vám v Rakúsku hroziť vysoké pokuty a iné sankcie. V Českej republike a najmä na Slovensku je veľa horských úsekov a priesmykov, kde sú snehové reťaze tiež zákonnou požiadavkou.

Ľahký výber - konfigurátor snehových reťazí

Pre jednoduchý výber snehových reťazí môžete v našom e-shope filtrovať šírku pneumatiky, profil pneumatiky a priemer disku. E-shop vám potom ponúkne zoznam produktov špeciálne pre vaše vozidlo, alebo môžete použiť originálny konfigurátor Pewag na výber snehových reťazí podľa typu a modelu vášho vozidla. Je len na vás, čo vám bude najviac vyhovovať. Podľa nás je logickejšie vybrať reťaze podľa rozmeru pneumatík, ktoré máte aktuálne na svojom vozidle, a použiť na to prednastavené filtre v našom e-shope. Snehové reťaze budeme mať na sklade od 10.1., a ak sa tento rok chystáte na hory, môžete využiť našu ponuku a kúpiť si reťaze u nás. Sme autorizovaným predajcom značky Pewag.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Pewag Lite 9 58Snehové reťaze Pewag Lite 9 58-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, štvorhranné reťazové články s hrúbkou 3mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 59Snehové reťaze Pewag Lite 9 59-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 60Snehové reťaze Pewag Lite 9 60-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 62Snehové reťaze Pewag Lite 9 62-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 64Snehové reťaze Pewag Lite 9 64-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 67Snehové reťaze Pewag Lite 9 67-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 68Snehové reťaze Pewag Lite 9 68-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 69Snehové reťaze Pewag Lite 9 69-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm63,74 EUR74,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 73Snehové reťaze Pewag Lite 9 73-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 74Snehové reťaze Pewag Lite 9 74-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 75Snehové reťaze Pewag Lite 9 75-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 76Snehové reťaze Pewag Lite 9 76-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 77Snehové reťaze Pewag Lite 9 77-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag Lite 9 79Snehové reťaze Pewag Lite 9 79-15 %Rýchly náhľadzákladné snehové reťaze Pewag s manuálnym napínaním, hrúbka reťazových článkov 3 mm, výška článku 9 mm70,54 EUR82,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 60 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 60 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 127,49 EUR149,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 62 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 62 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 64 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 64 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 67 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 67 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 68 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 68 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 69 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 69 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 73 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 73 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 74 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 74 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 169,99 EUR199,99 EURSkladomPewag RS 75 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 75 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 195,49 EUR229,99 EURSkladomPewag RS 76 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 76 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 195,49 EUR229,99 EURSkladomPewag RS 77 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 77 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 195,49 EUR229,99 EURSkladomPewag RS 79 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 79 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 195,49 EUR229,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RS 80 Servo Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RS 80 Servo-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá inštalácia s automatickým napínaním na stojacom vozidle, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm 199,74 EUR234,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 840 Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 840, Servostar.-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm467,49 EUR549,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 850 Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 850, Servostar.-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm467,49 EUR549,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 860 Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 860, Servostar.-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm467,49 EUR549,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 870 Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 870, Servostar.-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm467,49 EUR549,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 880 Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 880, Servostar.-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm467,49 EUR549,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 890 X Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 890 X Servostar-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm518,49 EUR609,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 900 X Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 900 X Servostar-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,2 mm, výška článkov 12 mm518,49 EUR609,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 910 V Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 910 V Servostar-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá SUV s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 14 mm560,99 EUR659,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 920 V Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 920 V Servostar-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá SUV s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 14 mm560,99 EUR659,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSC 930 V Servostar Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSC 930 V Servostar-15 %Rýchly náhľadsnehové reťaze Pewag vhodné pre vozidlá SUV s nedostatočným priestorom v podbehoch kolies, s automatickým napínaním, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 14 mm560,99 EUR659,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 64 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 64 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívna reťaz s reťazovou sieťou Starwave®, pevný krúžok, špeciálne vyvinutá pre vozidlá s pohonom zadných kolies, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 67 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 67 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívna reťaz s reťazovou sieťou Starwave®, pevný krúžok, špeciálne vyvinutá pre vozidlá s pohonom zadných kolies, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 68 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 68 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívna reťaz s reťazovou sieťou Starwave®, pevný krúžok, špeciálne vyvinutá pre vozidlá s pohonom zadných kolies, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 69 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 69 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívna reťaz s reťazovou sieťou Starwave®, pevný krúžok, špeciálne vyvinutá pre vozidlá s pohonom zadných kolies, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 73 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 73 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 74 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 74 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 75 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 75 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch263,49 EUR309,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 76 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 76 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch263,49 EUR309,99 EURSkladomPewag RSM 76 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 76 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 77 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 77 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch263,49 EUR309,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 77 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 77 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 78 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 78 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch263,49 EUR309,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 78 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 78 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 79 Servomatik Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 79 Servomatik-15 %Rýchly náhľadinovatívne reťaze s reťazovou sieťou z článkov starwave®, s pevným kruhom, vyvinuté špeciálne pre automobily so zadným náhonom a minimom miesta v podbehoch263,49 EUR309,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 79 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 79 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 80 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 80 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 80A V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 80A V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 81 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 81 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 81A V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 81A V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSM 82 V Servomatik SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSM 82 V Servomatik SUV-15 %Rýchly náhľadinovatívne snehové reťaze špeciálne navrhnuté pre vozidlá SUV, osvedčená a testovaná servomatik ráčňa, automatické napínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm475,99 EUR559,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 60 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 60 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm212,49 EUR249,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 62 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 62 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 64 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 64 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 67 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 67 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 68 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 68 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 69 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 69 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 73 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 73 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 74 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 74 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm220,99 EUR259,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 75 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 75 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm237,99 EUR279,99 EURSkladomPewag RSS 76 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 76 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm237,99 EUR279,99 EURSkladomPewag RSS 77 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 77 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 79 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 79 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSS 80 Servo Sport Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSS 80 Servo Sport-15 %Rýchly náhľadšportový, inovatívny, automatické napínanie so servotechnológiou, reťazové články hrubé 3,1 mm, výška článkov 9/7 mm237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 62 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 62 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 64 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 64 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 67 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 67 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 68 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 68 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 69 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 69 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 73 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 73 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 74 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 74 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 75 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 75 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 212,49 EUR249,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 76 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 76 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag RSV 77 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 77 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag RSV 79 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 79 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag RSV 80 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 80 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 237,99 EUR279,99 EURSkladomPewag RSV 80A Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 80A Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 81 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 81 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 81A Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 81A Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag RSV 82 Servo SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag RSV 82 Servo SUV-15 %Rýchly náhľadvysokokvalitné snehové reťaze na montáž bez nájazdu, s technológiou pewag servo, pre vozidlá SUV, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13 mm 237,99 EUR279,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 500 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 500 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm161,49 EUR189,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 505 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 505 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm161,49 EUR189,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 510 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 510 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm161,49 EUR189,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 520 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 520 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 530 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 530 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm186,99 EUR219,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXP 540 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 540 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm186,99 EUR219,99 EURSkladomPewag SXP 550 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 550 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag SXP 560 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 560 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag SXP 570 Snox Pro Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXP 570 Snox Pro-15 %Rýchly náhľadmaximálne jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, reťazové články hrubé 3,2 mm, výška článku 12 mm212,49 EUR249,99 EURSkladomPewag SXV 570 Snox SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXV 570 Snox SUV-15 %Rýchly náhľadveľmi jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, hrúbka článkov reťaze 3,7 mm, výška článku 14 mm254,99 EUR299,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXV 580 Snox SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXV 580 Snox SUV-15 %Rýchly náhľadveľmi jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, hrúbka článkov reťaze 3,7 mm, výška článku 14 mm254,99 EUR299,99 EURSkladomPewag SXV 590 Snox SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXV 590 Snox SUV-15 %Rýchly náhľadveľmi jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, hrúbka článkov reťaze 3,7 mm, výška článku 14 mm271,99 EUR319,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag SXV 600 Snox SUV Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag SXV 600 Snox SUV-15 %Rýchly náhľadveľmi jednoduchá montáž s automatickým napínaním počas jazdy, hrúbka článkov reťaze 3,7 mm, výška článku 14 mm271,99 EUR319,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 58 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 58 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 59 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 59 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 60 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 60 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 62 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 62 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 64 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 64 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 67 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 67 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 68 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 68 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 69 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 69 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 73 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 73 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURSkladomPewag XMB 74 Brenta 9Snehové reťaze Pewag XMB 74 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 97,74 EUR114,99 EURSkladomPewag XMB 75 Brenta 9 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMB 75 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 118,99 EUR139,99 EURSkladomPewag XMB 76 Brenta 9 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMB 76 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 118,99 EUR139,99 EURSkladomPewag XMB 77 Brenta 9 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMB 77 Brenta 9-15 %Rýchly náhľadosvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 118,99 EUR139,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMB 79 Brenta 9 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMB 79 Brenta 9-15 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)osvedčená technológia a spoľahlivosť, hrúbka článkov reťaze 3,1 mm, výška článku 9 mm 118,99 EUR139,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 55 Brenta-CSnehové reťaze Pewag XMR 55 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 56 Brenta-CSnehové reťaze Pewag XMR 56 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 58 Brenta-CSnehové reťaze Pewag XMR 58 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 59 Brenta-CSnehové reťaze Pewag XMR 59 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 72,24 EUR84,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 60 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 60 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 62 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 62 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 64 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 64 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 67 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 67 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 68 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 68 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 69 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 69 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 69V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 69V, Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 212,49 EUR249,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 70 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 70 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURSkladomPewag XMR 73 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 73 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURSkladomPewag XMR 73V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 73V, Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 212,49 EUR249,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 74 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 74 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 101,99 EUR119,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 74V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 74V, Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 212,49 EUR249,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 75 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 75 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 144,49 EUR169,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 75V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 75V, Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 271,99 EUR319,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 76V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 76V Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 271,99 EUR319,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 77 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 77 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 144,49 EUR169,99 EURSkladomPewag XMR 77V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 77V, Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 271,99 EUR319,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 79 Brenta-C Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 79 Brenta-C-15 %Rýchly náhľadnajpredávanejší model snehových reťazí Pewag, robustná sieť, račňový systém na manuálne dopínanie, hrúbka článkov reťaze 3,55 mm, výška článkov 13,1 mm 144,49 EUR169,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 79V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 79V Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 271,99 EUR319,99 EURSkladomPewag XMR 80AV Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 80AV Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 297,49 EUR349,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 80V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 80V Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 297,49 EUR349,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 81V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 81V Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 297,49 EUR349,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag XMR 82V Brenta-C 4x4 Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag XMR 82V Brenta-C 4x4-15 %Rýchly náhľadsilná reťaz na montáž bez pojazdu na nespevnených cestách, hrúbka článkov reťaze 4,5 mm, výška článku 16 mm 297,49 EUR349,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 73 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 73 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 75 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 75 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 76 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 76 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 77 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 77 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 79 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 79 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 80 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 80 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 82 Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 82 Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 934,99 EUR1.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňaPewag FM 91B Offroad Extreme Doprava zadarmoSnehové reťaze Pewag FM 91B Offroad Extreme-15 %Rýchly náhľadsieťová reťaz na extrémne a náročné použitie na off-road, materiál TitanGrip® pre dlhú životnosť, žiadne plastové časti, 4,5 mm články reťaze, výška článkov 16 mm 1.784,99 EUR2.099,99 EURNaskladňujeme do 1 týždňa

Podobné články

České gumové koberce Rigum
Pred prvým snehom sme naskladnili gumové koberce značky Rigum. Ochráňte svoj koberec v aute gumovým autokobercom, ktorý je pre zimné obdobie nutnosť.
Celý článok
Gumové vane Rigum - novinka v sortimente
Pred príchodom zimy sme rozšírili náš sortiment o kvalitné, české gumové vane do kufra značky Rigum. Tieto vane sú totižto číslo 1 v Českej republike! Určite ich poznáte aj vy.
Celý článok
Rozširujeme sortiment o gumové autokoberce
Zima na seba nenechá dlho čakať, a preto s istým predstihom uvádzame do predaja veľkú novinku. Rozširujeme náš sortiment o kvalitné gumové autokoberce Geyer & Hosaja!
Celý článok