Môj účet

Nové parkovacie senzory Keetec v našej ponuke

Ste zvyknutí, naši zákazníci, bežne u nás nakupovať reproduktory do auta, tlmenie alebo kvalitnú autokozmetiku. My už ale niekoľko rokov ponúkame aj parkovacie senzory, a práve im sme v máji venovali veľa pozornosti a výrazne sme rozšírili našu ponuku. V ponuke pribudlo niekoľko noviniek parkovacích čidiel od populárnej značky Keetec - väčšinu už máme navyše skladom! Stále existuje veľké množstvo automobilov, ktoré nemajú senzory namontované priamo z výroby. Na pohodlné a hlavne bezpečné parkovanie je preto dôležité nechať si parkovacie senzory dodatočne nainštalovať. U nás v Ahifi nájdete rôzne typy parkovacích senzorov. Samozrejmosťou sú predné alebo zadné, alebo oba varianty naraz, ďalej potom zapustené parkovacie senzory, klasické čidlá, alebo čidlá lakované v bielej, čiernej alebo striebornej farbe. Pokiaľ sa pre nákup parkovacích čidiel rozhodnete, budeme radi, keď si pre nákup vyberiete práve náš obchod. Garantujeme, že budete spokojní ako s dodaním, tak s kvalitou parkovacích čidiel.

Ukážka noviniek Keetec parkovacie senzory

Keetec uviedol na trh dva hlavné varianty parkovacích čidiel, ktoré majú rôzne funkcie a vlastnosti. Prvým modelom je základný modelový rad BS 420. Tento model je možné umiestniť ako do zadného, tak do predného nárazníka.

  • Parkovací asistent Keetec BS 420 - základný, funkčný, jednoduchý a cenovo dostupný parkovací asistent s akustickou signalizáciou a 4 čiernymi matnými senzormi. To bude najpredávanejší model, rovnako ako to bolo u jeho predchodcu Keetec BS 400.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 Shiny - rovnaký model ako BS 420, ale čidlá sú lakované do čiernej lesklej farby.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 W - ide o ten istý model ako základný BS 420, iba čidlá sú vyvedené v bielej farbe.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 S - ide o ten istý model ako základný BS 420, iba čidlá sú v striebornej farbe. Koncovka S ako SILVER.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 IB - parkovacie senzory s 16 mm čidlami, ktoré sú ale zapustené zároveň s nárazníkom. Oproti BS 420 majú navyše funkciu Antihook – automatická identifikácia chybného senzora. IB = čierne matné čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 IS - parkovacie senzory s 16 mm čidlami, ktoré sú ale zapustené zároveň s nárazníkom. Oproti BS 420 majú navyše funkciu Antihook – automatická identifikácia chybného senzora. IS = strieborné matné čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 IW - parkovacie senzory s 16 mm čidlami, ktoré sú ale zapustené zároveň s nárazníkom. Oproti BS 420 majú navyše funkciu Antihook – automatická identifikácia chybného senzora. IW = biele matné čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 420 OEM - model OEM sa má čo najviac približovať originálnym senzorom a opäť má funkciu Antihook a čidlá sú čierne.

Drahšie parkovacie senzory, kde okrem akustickej signalizácie nájdete aj malý LCD displej, na ktorom sa zobrazuje vzdialenosť od prepážky. Ide o model BS 810, ktorý obsahuje ako predné, tak zadné senzory.

  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD - parkovací asistent s 8 snímačmi, s jednou riadiacou jednotkou, určený pre inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel - čierna.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD S - parkovací asistent s 8 snímačmi, s jednou riadiacou jednotkou, určený pre inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel - strieborná.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD W - parkovací asistent s 8 snímačmi, s jednou riadiacou jednotkou, určený pre inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel - biela.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD MB - parkovací asistent Keetec s 8 snímačmi a s jednou riadiacou jednotkou je určený pre inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Riadiaca jednotka umožňuje nastavenie inteligentnej učiacej funkcie, citlivosti v dvoch úrovniach a Antihook (posunutie snímania o 20 cm).
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD IB - parkovací asistent s 8 zápustnými snímačmi. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel je čierna.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD IW - parkovací asistent s 8 zápustnými snímačmi čiernej farby 16 mm, s jednou riadiacou jednotkou, určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel je biela.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD IS - parkovací asistent s 8 zápustnými snímačmi čiernej farby 16 mm, s jednou riadiacou jednotkou, určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Farba čidiel je strieborná.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 - osemsnímačový parkovací asistent s dvoma bzučiakmi, s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Čierne čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 S - osemsnímačový parkovací asistent s dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Strieborné čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 W - osemsnímačový parkovací asistent s dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Biele čidlá.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 MB - osemsnímačový parkovací asistent s dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD OEM S - parkovací asistent Keetec s 8 snímačmi a s jednou riadiacou jednotkou je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Riadiaca jednotka umožňuje nastavenie inteligentnej učiacej funkcie, citlivosti v dvoch úrovniach a Antihook (posunutie snímania o 20 cm). Prevedenie parkovacích čidiel - strieborné.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 LCD OEM - parkovací asistent Keetec s 8 snímačmi a s jednou riadiacou jednotkou je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky. Riadiaca jednotka umožňuje nastavenie inteligentnej učiacej funkcie, citlivosti v dvoch úrovniach a Antihook (posunutie snímania o 20 cm). Prevedenie parkovacích čidiel - čierne.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 IW - osemsnímačový parkovací asistent so zápustnými snímačmi 16 mm, dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Prevedenie parkovacích čidiel - biele.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 IS - osemsnímačový parkovací asistent so zápustnými snímačmi 16 mm, dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Prevedenie parkovacích čidiel - strieborné.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 IB - osemsnímačový parkovací asistent so zápustnými snímačmi 16 mm, dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach. Prevedenie parkovacích čidiel - čierne.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 OEM S - osemsnímačový parkovací asistent so zápustnými snímačmi 16 mm, dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach.
  • Parkovací asistent Keetec BS 810 OEM - osemsnímačový parkovací asistent so zápustnými snímačmi 16 mm, dvoma bzučiakmi s prepínačmi nastavenia hlasitosti a výšky tónu. Systém je určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla. Nové riadiace jednotky umožňujú nastavenie citlivosti snímačov a taktiež nastavenie oneskorenia vypnutia predných snímačov v dvoch úrovniach.
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.

Súvisiace produkty

Keetec BS 420Parkovací asistent Keetec BS 420-10 %Rýchly náhľad (2 hodnotenia)parkovací asistent so 4 snímačmi čiernej farby a akustickou signalizáciou79,39 EUR88,21 EURSkladomKeetec BS 420 IBParkovací asistent Keetec BS 420 IB-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent so 4 zápustnými snímačmi 16 mm čiernej farby a akustickou signalizáciou určený na inštaláciu do zadného alebo predného nárazníka82,80 EUR92,00 EURSkladomKeetec BS 420 ISParkovací asistent Keetec BS 420 IS-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent so 4 zapustenými snímačmi 16 mm striebornej farby a akustickou signalizáciou, určený na inštaláciu do zadného alebo predného nárazníka82,80 EUR92,00 EURSkladomKeetec BS 420 OEMParkovací asistent Keetec BS 420 OEM-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent so 4 nastaviteľnými zapustenými senzormi 16 mm a akustickou signalizáciou, určený na inštaláciu do zadného alebo predného nárazníka vozidla86,21 EUR95,79 EURSkladomKeetec BS 420 SParkovací asistent Keetec BS 420 S-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent so 4 snímačmi striebornej farby a akustickou signalizáciou79,39 EUR88,21 EURSkladomKeetec BS 420 WParkovací asistent Keetec BS 420 W-10 %Rýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent so 4 snímačmi bielej farby a akustickou signalizáciou79,39 EUR88,21 EURSkladomKeetec BS 810 Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810-10 %Posledné kusyRýchly náhľad8snímačový parkovací asistent s novými riadiacimi jednotkami, obsahuje dva bzučiaky s nastavením hlasitosti a výšky tónu125,06 EUR138,96 EURSkladomKeetec BS 810 LCD MB Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 LCD MB-10 %Posledné kusyRýchly náhľadparkovací asistent s 8 snímačmi, s jednou riadiacou jednotkou určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla a je doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky136,13 EUR151,25 EURSkladomKeetec BS 810 LCD OEM Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 LCD OEM-10 %Posledné kusyRýchly náhľadparkovací asistent s 8 nastaviteľnými snímačmi čiernej farby 16 mm, s jednou riadiacou jednotkou, určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla, doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky147,45 EUR163,83 EURSkladomKeetec BS 810 LCD OEM S Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 LCD OEM S-10 %Posledné kusyRýchly náhľadparkovací asistent s 8 nastaviteľnými snímačmi striebornej farby 16 mm, s jednou riadiacou jednotkou, určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla, doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky147,45 EUR163,83 EURSkladomKeetec BS 810 LCD S Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 LCD S-10 %Posledné kusyRýchly náhľad (1 hodnotenie)parkovací asistent s 8 zápustnými snímačmi striebornej farby 16 mm, s jednou riadiacou jednotkou, určený na inštaláciu do predného a zadného nárazníka vozidla, doplnený o LCD displej s číselným ukazovateľom pre komfortnú vizuálnu signalizáciu vzdialenosti od prekážky136,13 EUR151,25 EURSkladomKeetec BS 810 MB Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 MB-10 %Posledné kusyRýchly náhľad8snímačový parkovací asistent s novými riadiacimi jednotkami, obsahuje dva bzučiaky s nastavením hlasitosti a výšky tónu125,06 EUR138,96 EURSkladomKeetec BS 810 OEM S Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 OEM S-10 %Posledné kusyRýchly náhľad8snímačový parkovací asistent KEETEC, obsahuje nastaviteľné zápustné snímače 16 mm striebornej farby, dva bzučiaky s nastavením hlasitosti a výšky tónu141,56 EUR157,29 EURSkladomKeetec BS 810 S Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 S-10 %Posledné kusyRýchly náhľad8snímačový parkovací asistent s novými riadiacimi jednotkami, ktorý obsahuje snímače striebornej farby, dva bzučiaky s nastavením hlasitosti a výšky tónu125,06 EUR138,96 EURSkladomKeetec BS 810 W Doprava zadarmoParkovací asistent Keetec BS 810 W-10 %Posledné kusyRýchly náhľad8snímačový parkovací asistent s novými riadiacimi jednotkami, ktorý obsahuje snímače bielej farby, dva bzučiaky s nastavením hlasitosti a výšky tónu125,06 EUR138,96 EURSkladom