Môj účet

Nasadzujeme Zásielkovňu

Sme úplne rovnakí ako vy, taktiež nakupujeme na najrôznejších internetových obchodoch. Posledný rok sami pri nákupoch využívame často práve Zásielkovňu. Spokojnosť s doručením a možnosť si balíček vyzdvihnúť skoro na každom rohu je jednoducho super. Sami sme si teda Zásielkovňu opakovane vyskúšali a otestovali. Tiež musíme reagovať na Vaše podnety, kedy ste si o Zásielkovňu často písali v e-mailoch alebo v recenziách na Heureke. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo Zásielkovňu implementovať a môžeme túto možnosť prepravy ponúknuť aj vám. Zásielkovňa má po celej SR tisíce tzv. odberných miest a rýchlo rastúcu sieť Z-Boxov - výdajných schránok, kde si na jeden klik cez aplikáciu Zásielkovne na diaľku otvoríte svoju schránku a balíček si odnesiete. Výhodou aplikácie Zásielkovne je aj možnosť odoslať zásielku alebo ju vrátiť. Dobrým pomocníkom je aj archív zásielok, kde vidíte ako často a kde ste nakupovali cez Zásielkovňu. Po novom je možné balíček vyzdvihnúť aj v Alzaboxe, takže za nás super!

POZOR - má to jeden háčik!

V našej ponuke môžete nájsť malé anténne redukcie, ale aj veľké dvojboxy pre 15" subwoofery. Zásielkovňa ako taká má veľké obmedzenie, čo sa týka hmotnosti a tiež rozmerov balíčka. Maximálna hmotnosť balíčka v Zásielkovni je 10 kg a rozmer všetkých strán v súčte nesmie presiahnuť 120 cm. Vieme, že ťažko niečo merať alebo vážiť od počítača. Len vás veľmi prosíme, cez Zásielkovňu si objednávajte iba menšie a ľahšie produkty. Určite cez Zásielkovňu nie je možné poslať subwoofer, tlmiaci materiál alebo koberec. Pre objemnejšie a ťažšie zásielky tu bude vždy PPL, ktorý si s tým hravo poradí. Ďakujeme vám.

Osobný odber na predajni v Brne za 0,-

Od dnešného dnes sme zrušili poplatok za osobný odber na kamennej predajni v Brne. Vyšli sme v ústrety Vašim prosbám a pripomienkam. Odteraz už nebudeme účtovať poplatok za osobný odber na kamennej predajni.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.