Môj účet

Nákup na Ahifi.sk je bezpečný a spoľahlivý

Kvôli koronavírusu sme, tak ako všetci, museli urobiť niekoľko opatrení a obmedziť svoje služby. Hoci nám to štátne nariadenie priamo neukladá a mohli by sme aspoň vykonávať montáže, rozhodli sme sa pre maximálnu bezpečnosť nielen našich zamestnancov, ale aj vás zákazníkov, ihneď v pondelok 16.3.2020 zavrieť predajňu aj montážnu dielňu. Náš e-shop však ide na maximálne možné obrátky, a preto môžete aj naďalej u nás nakupovať.

Bezpečnosť na prvom mieste

Nechceme riskovať našu, ani vašu bezpečnosť. Z toho dôvodu sme prijali niekoľko opatrení, ktoré minimalizujú možnosť prenosu koronavírusu ako medzi našimi zamestnancami, tak medzi zákazníkmi. Všetci naši zamestnanci musia striktne dodržiavať určité pravidlá, medzi ktoré platia najmä nosenie rúška aj v zamestnaní počas celej pracovnej doby. Všetci naši skladníci nosia v pracovnej dobe tiež chemicky odolné nitrilové rukavice, ktoré po pracovnej dobe vždy vyhodia. Hlavný sklad každý večer pre istotu dezinfikujeme. Apelujeme tiež na našich zamestnancov, aby po pracovnej dobe boli doma, dodržiavali zásady hygieny a stýkali sa iba s tými najbližšími. Aj vďaka týmto krokom sme presvedčení, že robíme maximum pre váš bezpečný nákup.

Zasielanie tovaru

Zabalením balíkov to samozrejme nekončí a prijali sme ďalšie opatrenia aj pre doručovanie. Kvôli maximálnej bezpečnosti sme zrušili možnosť platby na dobierku a za tovar je možné zaplatiť len online kartou alebo prevodom. Tým chránime predovšetkým vás pri preberaní balíka. Veríme aj naším prepravcom. Či už si balík objednáte cez UPS alebo cez Slovenskú poštu, zamestnanci týchto spoločností taktiež vždy nosia rúšku aj jednorazové rukavice. Pracovisko, depa aj vozidlá sú pravidelne dezinfikované.

Rýchlosť doručenia

Vopred sa chceme ospravedlniť, ale je možné, že niektoré balíčky nestihneme odoslať tak rýchlo, ako ste u nás zvyknutí. V súčasnej dobe máme takmer 50% nárast objednávok a môže sa stať, že balík dôjde o 24 hodín neskôr. Aj z týchto dôvodov sme prijali nového skladníka na plný úväzok a ďalšieho človeka na výpomoc do skladu. Zároveň k nám od 1.apríla nastúpi nová kolegyňa na vybavovanie objednávok. Napriek tomu by sme Vás chceli poprosiť, aby ste v týchto dňoch zvážili nutnosť kontaktovať nás telefonicky. Hoci 4 naši zamestnanci obsluhujú našu zákaznícku linku, nie je v ich silách všetky telefóny zdvihnúť a je možné, že sa z toho dôvodu v danú chvíľu nedovoláte. Ďakujeme za pochopenie.

Opatrenia kvôli koronavírusu stručne v niekoľkých bodoch

  • Zavreli sme predajňu aj montážnu dielňu.
  • E-shop funguje bez obmedzenia 5 dní v týždni.
  • Dostupná je samozrejme aj zákaznícka linka.
  • Všetci naši zamestnanci nosia rúška po celú pracovnú dobu.
  • Skladníci nosia nielen rúška, ale aj rukavice, ktoré po pracovnej dobe vyhodia.
  • Každý deň dezinfikujeme sklad.
  • Prijali sme dvoch zamestnancov do skladu a ďalšieho na vybavovanie objednávok.

Vážení zákazníci. Mockrát ďakujeme za dôveru, ktorú do nás v týchto dňoch vkladáte. Nesmierne si to vážime a robíme maximum pre to, aby ste boli s nami aj naďalej spokojní, naše zásielky boli bezpečné a vy obdržali tovar včas. Ak sa niečo nepodarí, dajte nám to vedieť a pokúsime sa všetko rýchlo vyriešiť a napraviť. Zároveň prosíme o trpezlivosť a pochopenie všetkých opatrení. Veríme, že čoskoro bude situácia lepšia, otvoríme dielňu aj predajňu a naše služby budú opäť kompletné.

Team Ahifi.

Autor: Ing. Karel Konečný
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.