Môj účet

Mosconi - TOP zosilňovače z Talianska

Kde sa značka Mosconi zrodila

Značka MOSCONI® vznikla v roku 2008 v Taliansku v oblasti Ghilardino. História je teda ešte veľmi krátka. Koncom roka 2008 Ivan Mosconi, vedený láskou pre elektroniku a špičkový zvuk, dáva dokopy tím konštruktérov a technikov s mnohoročnými skúsenosťami v oblasti profesionálnej audiotechniky. Po niekoľkých mesiacoch, v lete roku 2009, prichádza na trh prvý rad zosilňovačov Mosconi AS.

Úspechy značky Mosconi

V roku 2010 dostáva 4kanálový zosilňovač Mosconi AS 100.4 prestížne ocenenie celosvetovej organizácie EISA za najlepší IN-CAR zosilňovač. Odvtedy vyhráva značka Mosconi so svojimi výrobkami ocenenie EISA každým rokom a často vyhráva aj testy v odborných časopisoch (Car & Hifi, magazín Autohifi), kde proti sebe stoja cenovo príbuzné komponenty. Toto všetko ju radí k samotnému vrcholu v pomere cena / výkon a inovatívnych riešeniach.

Spojenie so značkou Gladen

Dizajn zosilňovačov Mosconi si zamilujete, rovnako ako ich dokonalý zvuk a chytrosť, s ktorou prebieha ich zrodenie. Značka Mosconi pre autohifi segment neustále prináša nové technológie, a to aj vďaka podpore nemeckej firmy Gladen, pod ktorú dnes Mosconi spadá a s ktorou Ivan Mosconi a jeho team úzko spolupracuje. Aj preto sa dnes zosilňovače volajú Mosconi Gladen. Spojením zosilňovačov Mosconi a reproduktorov Gladen dosiahnete dokonalú zvukovú harmóniu v dostupnej cenovej hladine. Celá produkcia Mosconi Gladen je 100% "made in Italy".

Kde môžete produkty vidieť

Sortiment značky Mosconi Gladen môžete zakúpiť priamo u nás, sme výhradným distribútorom pre ČR a SR. Stabilne pre Vás držíme väčšinu tovar skladom a ponúkame Vám tým 100% technickú podporu. Na kamennej predajni v Brne môžete vidieť sortiment Mosconi Gladen na vlastné oči. Príďte si pozrieť a vypočuť špičkovo spracované zosilňovače.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.