Môj účet

Mosconi Gladen

Mosconi Gladen má v ponuke snáď najviac DSP procesorov na svete. Koho zaujímajú špičkové zosilňovače, ten by mal teraz zbystriť. Kompletná aktualizácia značky Mosconi Gladen pre rok 2017/2018.

História značky Mosconi

Značka Mosconi Gladen vznikla v roku 2008 v Taliansku pod vedením Ivana Mosconiho, ktorý sa dlhé roky venuje vývoju zosilňovačov a DSP procesorov a dokáže za dostupnú cenu vykúzliť naozaj skvelý produkt. De facto všetko, čo si zo sortimentu Mosconi Gladen zakúpite, je vyrobené priamo v Taliansku a zodpovedá tomu skvelé spracovanie a kvalita.

Novinky Mosconi Gladen pre rok 2017/2018

V roku 2017 Mosconi Gladen uviedol na trh niekoľko nových DSP procesorov. Ukážme si ich:

Medzi ďalšie novinky patrí kompletne prerobená základná séria zosilňovačov Mosconi Gladen ONE. Došlo k zvýšeniu výkonu a všetky ONE zosilňovače majú integrovaný high / low adaptér vr. funkcie Auto Sense (samo-zopnutie). Budúcnosťou sú zosilňovače miniatúrnych rozmerov, u Mosconi Gladen označené ako D2, kde dostanete veľmi solídny výkon v miniatúrnom prevedení zosilňovača. U rady ONE aj D2 nájdete aj zosilňovače so zabudovaným DSP procesorom.

Prečo je v názve Gladen?

Značka Gladen v roku 2013 kúpila značku Mosconi. Dovtedy spolu veľmi úzko spolupracovali, a z toho dôvodu dnes zosilňovače Mosconi nesú aj meno ďalšieho špičkového konštruktéra Henninga Gladena - Mosconi Gladen. Sme výhradní a jediní dovozcovia značky Mosconi Gladen do ČR a SR, nakupujte priamo u dovozcu.

Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.