Môj účet

Meguiars novinky 2019

Novinky Meguiars 2019

Leto práve prichádza a záujem o autokozmetiku v našom e-shope rastie rovnako ako vonkajšie teploty. Neradi bývame pozadu, a preto sme na prelome mesiaca máj a jún zaradili na e-shop novinky od Meguiars. Ak máte chvíľku čas a zaujímajú Vás rôzne novinky, budeme veľmi radi, keď si prečítate našu aktualitu, v ktorej Vám chceme tieto novinky od Meguiars predstaviť. Sú to:

  • Meguiars Air Re-Fresher Odor Eliminator - Summer Breeze Scent (71 g) - Nová verzia obľúbeného čističa klimatizácie Meguiars - vôňa Summer Breeze. Tento liek je určený na jednoduché a veľmi účinné čistenie klimatizácie a odstránenie nežiaduceho zápachu v interiéri vozidla. Na rozdiel od bežných čističov a pohlcovačov pachu neklesá aerosól k podlahe auta, ale cirkuluje v celom interiéri aj klimatizačnom systéme, čo zaručuje vysokú efektivitu nielen na ťažko dostupných miestach, ale aj na zvislých plochách a stropniciach.
  • Meguiars Air Re-Fresher Odor Eliminator - Black Chrome Scent (71 g)  - Nová verzia obľúbeného čističa klimatizácie Meguiars - vôňa Black Chrome. Tento liek je určený na jednoduché a veľmi účinné čistenie klimatizácie a odstránenie nežiaduceho zápachu v interiéri vozidla. Na rozdiel od bežných čističov a pohlcovačov pachu neklesá aerosól k podlahe auta, ale cirkuluje v celom interiéri aj klimatizačnom systéme, čo zaručuje vysokú efektivitu aj na ťažko dostupných miestach a na zvislých plochách a stropniciach.
  • Meguiars Ultimate Insane Shine Tire Coating (425 g) - Meguiars Ultimate Insane Shine Tire Coating je ten najlesklejší prípravok na ochranu a perfektný vzhľad pneumatík, ktorý v sortimente Meguiars nájdete. Jedinečná technológia syntetických polymérov dodáva neprehliadnuteľný lesk! Špeciálne živice zaisťujú výdrž na dlhú dobu a obsiahnuté antiozonanty chránia pneumatiky pred vysychaním, hnednutím a vyblednutím.
  • Meguiars Ultimate Waterless Wheel & Tire (709 ml) - Nie sú vaše kolesá natoľko špinavé, že by potrebovali kompletnú starostlivosť čističom a tlakovou vodou, ale napriek tomu im chcete dopriať čistotu a starostlivosť? A keď už teda kolesá vyčistíte, chcete im zároveň dodať lesk a tmavý vzhľad? Máme pre vás riešenie 2 v 1, ku ktorému nepotrebujete vodu! Stačí vám iba prípravok Meguiars Ultimate Waterless Wheel & Tire a mikrovláknovú utierku. Dodajte rýchlo a ľahko svojim diskom čistotu a pneumatikám skvelý vzhľad jediným produktom a bez jedinej kvapky vody! Zotrite zvyšky brzdového prachu a cestných nečistôt, nablýskajte pneumatiky a ochráňte kolesá pred účinkami nepriaznivých vplyvov okolitého prostredia, vr. cestných nečistôt a UV žiarenia!
  • Meguiars Carpet & Upholstery Cleaner (539 g) - Či už chcete vyčistiť konkrétnu škvrnu, alebo osviežiť a prevoňať celý interiér, Meguiars Carpet & Upholstery Cleaner je ideálnou voľbou! Aktívna pena preniká do hĺbky vlákien a uvoľňuje nečistoty smerom nahor. Vďaka tomu efektívne a ľahko vyčistíte i odolné škvrny, zlikvidujete zápach a prevoniate tkaniny obľúbenou vôňou nového auta (New Car Scent). Súčasťou balenia je navyše kefka, ktorá pomôže ešte zvýšiť čistiaci účinok peny. Vysoko účinná zmes čističov a povrchovo aktívnych látok odstraňuje aj veľmi odolné nečistoty, oživuje tkaniny a obnovuje ich nový vzhľad. Unikátna a medzi zákazníkmi veľmi obľúbená technológia Meguiars Re-Fresher Technology, zaisťuje efektívne odstránenie zápachov pomocou rozrušenia ich väzieb na molekulárnej úrovni.
  • Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon (3,79 l) - Veľmi účinný čistič na bicykle, ktorý je pH neutrálny, sfarbuje sa do červena, a zároveň funguje ako chemická dekontaminácia laku? Áno! Presne to spĺňa D1801 Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon! Extra účinný, extra šetrný, extra nepostrádateľný! Jedinečná, profesionálna technológia efektívne, a pritom šetrne odstráni prichytené železité nečistoty z karosérie, kolies aj lakovaných brzdových komponentov. Zároveň je veľmi účinná pri odstraňovaní cestných nečistôt, mastnoty a špiny z kolies a bŕzd. Špeciálna priľnavá konzistencia prípravku zabezpečí, že výrobok nesteká zo zvislých plôch kolies ako ostatné podobné čističe, a vďaka tomu uvoľňuje brzdový prach aj cestné nečistoty z povrchu kolies po celú dobu pôsobenia. Kompletne prepracované zloženie tohto prípravku zvýšilo čistiace schopnosti, avšak zachovalo jeho neutrálne pH aj maximálnu šetrnosť pre všetky typy bicyklov, rovnako ako pre pneumatiky aj brzdové komponenty. Meguiars Professional Wheel & Paint Iron Decon obsahuje prímesi, ktoré pri kontakte s nečistotami na báze železa (Fe) sfarbia prípravok do červena. Tento efekt nie je dôkazom čistiaceho účinku produktu, ale iba indikátorom, či nečistoty na povrchu obsahujú železo. Ak sú povrchy silne znečistené, avšak bez obsahu železitých nečistôt, prípravok sa nesfarbí, ale stále bude rovnako výborne čistiť povrch od všetkých zbytkov nečistôt.
  • Meguiars Citrus Blast Wash & Wax (3,79 l) - Špičkový, profesionálny autošampón s voskom na ručné umývanie, s obsahom karnauby a polymérov pre posilnenie ochrany laku, lesku a hladkosti povrchu, to je Meguiars Citrus Blast Wash & Wax! Biologicky odbúrateľné zloženie účinne lubrikuje povrch laku, uvoľňuje nečistoty, rozmaznáva lak a extrémne podporuje jeho hĺbku a lesk už pri samotnom umývaní. Navyše je úplne šetrný k voskom aj ďalším typom ochrany laku a účinne ich posilňuje vďaka zmesi karnauby a polymérov. Vďaka vysokému riediacemu pomeru 128:1 Vám šampón vydrží veľmi dlhú dobu a v kombinácii s veľmi priaznivou cenou je jeho použitie úplne ideálne pre všetky domáce aj profesionálne spôsoby využitia.
  • Meguiars Detailing Bag - Meguiars Detailing Bag vyniká svojou veľkosťou a priestorom, do ktorého sa zmestí veľa autokozmetiky, ktorú už budete mať raz navždy na jedinom mieste! Vnútorný priestor je možné ľubovoľne rozdeliť pomocou nastaviteľných prepážok, aby ste v ňom vytvorili od jediného veľkého vrecka až po 6 sekcií, ktoré prehľadne a precízne oddelia všetky prevážané produkty. Z vonkajšej strany navyše nájdete ďalšie 4 priestranné vrecká na aplikátory, leštiace kotúče, utierky, kefy, štetce a rad ďalšieho príslušenstva. Samozrejmosťou je nastaviteľný popruh cez rameno a suchý zips na spodnej strane, ktorý zabezpečí, že sa Meguiar's Detailing Bag nebude samovoľne presúvať vo vašom batožinovom priestore. Toľko miesta na autokozmetiku Meguiar's ste doteraz v jednej taške nemali šancu získať. Až teraz!
Autor: Ing. Karel Šudák
Kopírovanie fotografií alebo textu je zakázané! Všetky práva vyhradené.